• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler bugün sabah annemlere misafirliğe geldim anneme herşeyi anlatmak istiyorum ama arkamda durmamasindan
Korkuyorum böylece güvenim tamamen kırılır lütfen yardımcı olun nasıl anlatmalıyım bida gitmeyi dusunmuom

Herkeste hazır beklentisi herkes herkesin konularını mi takip edecek küçük bı açıklama çok görülmemeli Allah yardımcın olsun cnm

Eski konundan hatırladım seni. Özet ; Arkadaş ilişkiye giremiyor korkuyor ve kocası tekme tokat dövüyor. Bencede anlat canım henüz eşinle aranızda cinsel bişey olmamışken boşan ve tertemiz bir sayfa aç seni anlayan anlayışlı biriyle yuva kur böyle hayat gecmez .. Doktora gidersin tedavinide olursun.

Konuna baktım. Annene anlat, sonra beraber doktora gidin, bakire raporu al, kaynanana ağzını açarsan oğlunun iktidarsız olduğunu söylerim, yapamadı derim diye tehdit et ve boşan.

Konuna baktım. Annene anlat, sonra beraber doktora gidin, bakire raporu al, kaynanana ağzını açarsan oğlunun iktidarsız olduğunu söylerim, yapamadı derim diye tehdit et ve boşan.
Bu çok kötü bı fikir bu tehdit için öldürebilir kizcagizi beraber olmuyor diye döven onuda yapar
Sen bekaret raporunu al bosan
Boşver tehdidi tehdit seni yakar cnm.

Arkana bile bakma. Kaç uzaklaş bu aile bozuntularından.

Kesinlikle anlat. Arkanda duracaktir sana yaptiklarini soyle. Kararli oldugunu gorsun. Bana sahip cikmazsan kadin siginma evine giderim yüzümü goremezsin de. Dönme sakin o adama

Sen bence annene anlatımı da eksik yaparsın
Sus ve kendi kendine anlamasını bekle

Hazır annendeymissin geri dönme anlat herşeyi gerekirse başvur emniyete korunma işte ne gerekiyorsa yap bı s.r.fsiz için değmez en değerli şeyi ona vermeye....!

Sen bence annene anlatımı da eksik yaparsın
Sus ve kendi kendine anlamasını bekle
Neden bu kadar ters bı cvp yazdın k bakma eski konuları okumadım ama daha da kendini zor durumda hissetmesini sebep olmaz mı bu yazdığınız.

Annene anlat ve anneni alip Doktordan raporu alin annen onlara gidip yüzlerine firlatsin. kizim bende kalacak desin. Senide anlayamiyorum ya dayak yemegi göze aliyorsun ama doktora gitmeyi göze almiyon neyi bekliyorsun iliski olmadi diye piskopat adamin seni sakat veya öldürmesinimi bekliyon. Bir an önce birseyleri yapmak zorundasin.

Neden bu kadar ters bı cvp yazdın k bakma eski konuları okumadım ama daha da kendini zor durumda hissetmesini sebep olmaz mı bu yazdığınız.

Ters değil açık konuştum
Kendini ifade etme konusunda baskın olmalı düşüncesi doğru ya da yanlış olsun farketmez.
Belli ki ciddi bir mesele var sanki biraz ürkek ve aceleci yaklaşıyor, konusunu okumadım ama eşi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yeterince açık olmazsa kime ne anlatabilir ki ..
böyle konular aceleyle üstünden olmaz
İyice düşünüp derlemeden konuşmamalı.

Ters değil açık konuştum
Kendini ifade etme konusunda baskın olmalı düşüncesi doğru ya da yanlış olsun farketmez.
Belli ki ciddi bir mesele var sanki biraz ürkek ve aceleci yaklaşıyor, konusunu okumadım ama eşi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yeterince açık olmazsa kime ne anlatabilir ki ..
böyle konular aceleyle üstünden olmaz
İyice düşünüp derlemeden konuşmamalı.
Çekinmedi ve ürkek olması yaşından kaynaklanıyor hala çocuk o bence o yüzden sanki

Tabi ki anlat sonra da iş işten geçtikten sonra söylemedi olur.Destek çıkarlar bence bizim burda da ona benzer olay oldu kaldı ki ailesi daha cahil kesimdi ama yine de aldılar kızlarını.Sonrasında çok mutlu bir evlilik yaptı.

Back
X