- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
Kızlar eşimle dün tartıştık. Konun sebebi o kadar basit ki çocuklar için aldığımız ayakkabışar küçük gelince mağazaya gidip değişim yapalım dedik aldığımız renk lacivertti aynısı kalmamış mavi rengini aldım kasaya gidince 30 tl gibi bir fark çıktı. Eşime ne kadar desemde benimle iddalaştı yok diğer ayakkabı daha ucızdu bilmem ne diye ordaki elemanların yanında göt olucan bilmem ne şeklinde benimle konuşu. Diğer mağazaya gidicrkmiş bakacakmışız bilmem ne neyse o ara kayınvalidemde yanımıza geldi bende görücez bakalım küm höt olucak dedim kayınvalide hemen benim yanımda nasıl konjşuyosunuz ben kocama hiç böle şeyler konuşmazdım falan diyerek kocamın iyice sinirlenmesine sebep oldu. Eşim akşam eve geç geldi geldiğinde yanımda yatmadı. Sabahda erkenden kalkıp çıkmış aradım nerdesin dedim annesine gitmiş başı ağrıyormuş ağrı kesici almak için kahvaltı yapmadı tekrar arıyorum telefonunu açmıyor. Anlam veremiyorum ufacık bir olayı bu kadar büyütmesine. Zaten çocuklardan sonra çok değişti. Bana ve benim aileme karşı çok saygısızlaştı. Annem babam geldiğinde evde durmuyo. Sürekli onları aşağılayıcı konuşuyor. Eskiden haftada bir mutlaka ailemi ziyarete giderdik artık çocukları bahane edip doğru düzgün bir yere çıkartmıyo. Evde doğru düzgün yemek yemiyor hep annesine gidiyo kahvaltıyı bile annesiyle birlikte yapıyor. Eşimin bu tavırları beni çok üzüyor. Napıcağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum iyice tıkanıp kaldım. Lütfen bana yardım edin