Yardımınıza ihtiyacım var.

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Az önce eşimin telefonu çaldı. Köylerinden birinin kızı bizim bulunduğumuz ilde üniversite kazanmış Çarşamba günü baba kız gelecekler. Yardımcı olur musunuz diye? 15 senelik evliyim, her yıl köye gidip bir ay kalırım, hayatımda görmedim adamı. Eşim de ben de öğretmeniz. Sabah 06:45 evden çıkıyoruz. Nasıl bir yardım beklentisi içindeler bilemedik. Terminalde üniversiteye ücretsiz servis ve danışmanlık hizmeti de varmış üstelik. Bu işin mantıklısı nedir yardımcı olur musunuz?

Bilmedikleri bir sehirse o konu da esinizden yardım istemiş olabilirler. Eşinizin tanıdığı bir akraba değil mi bu kişi? Yatılı olarak siz de kalmayacaklar sanırım
Akraba değil. Köyden uzak komşu.Küçük bir şehir burası.Bizde kalmaları çok mantıklı değil çünkü çünkü evde kimse olmuyor biz okula gidince. Sabah çok erken gidiyoruz.

Bi aksam misafir etmenizi istiyorlardır muhtemelen. Bi de iste suradan otobüse binin surdan inin bu semt güvenlidir falan filan. Ne bekleyeceklet baska kızı nüfusunuza alın diyecek halleri yok. İki gram iyiliği bu kadar düşünecekseniz reddedin madem

Okuld
Misafirler,uzun yoldan gelecekler belli ki.Her yardım yapılmalıdır bence.
Yurt ayarlamak ya da yurt kazandıysa kazadığı yere götürmek göstermek olabilir?
Biz de buralı değiliz. Yurt ayarlama işlerine hiç girmem. Sonra ileride olumsuz birşey olur da sizin yüzünüzden derler. Ben şöyle düşündüm Ki bizim de dersimiz var o gün. Eşim terminale gitsin. Danışma masalarına yönlendirsin. Danışma masaları ücretsiz servis imkanı da sağlıyormuş.

Bi aksam misafir etmenizi istiyorlardır muhtemelen. Bi de iste suradan otobüse binin surdan inin bu semt güvenlidir falan filan. Ne bekleyeceklet baska kızı nüfusunuza alın diyecek halleri yok. İki gram iyiliği bu kadar düşünecekseniz reddedin madem
Ben misafir edemem. Çünkü her sabah 06:45 itibariyle evden çıkıyoruz. Siz evinizi hayatınızda hiç görmediğiniz birine bırakıp çıkar mısınız? Yatak odasına gizli kamera bile yerleştirenler duydum. Prensip gereği ben evdeysem ancak misafir kabul ederim.

Ben misafir edemem. Çünkü her sabah 06:45 itibariyle evden çıkıyoruz. Siz evinizi hayatınızda hiç görmediğiniz birine bırakıp çıkar mısınız? Yatak odasına gizli kamera bile yerleştirenler duydum. Prensip gereği ben evdeysem ancak misafir kabul ederim.
Aksam gelirler zaten gündüz işlerini hallederler kayıttı yurttu. Ha istemiyosanız da reddedin hanımefendi madem bizden nasıl bi yardım talebiniz var biz mi ağırlayalım nedir beklentiniz

Misafirler,uzun yoldan gelecekler belli ki.Her yardım yapılmalıdır bence.
Yurt ayarlamak ya da yurt kazandıysa kazadığı yere götürmek göstermek olabilir?

Ben katiliyorum.
Alti ustu 1 gun.
Koyden gelecekler belli ki yol iz bilmiyorlar. Esiniz mumkunse 1 gunlugune izin alsin, kampuse beraber gitsinler, kayit islemlerinde yardimci olsun. 1 gun de misafir ediversin konu sahibesi ne olacak. Kalacak yerden cok kayit, yurt vb islerinde yardimci olacak birine ihtiyac duyuyorlar gibi hissettim.

Aksam gelirler zaten gündüz işlerini hallederler kayıttı yurttu. Ha istemiyosanız da reddedin hanımefendi madem bizden nasıl bi yardım talebiniz var biz mi ağırlayalım nedir beklentiniz
Yol yordam sordum sadece Hani belki böyle başka şehire okumak için gidenler bilir diye . İşleyiş nasıldır. Ayrıca evet işleri akşam biter o gece kaldılar, ertesi sabah biz erkenden çıkıyoruz. O zaman ne olacak? Kesinlikle misafirliği teklif etmeyeceğim. Ama dışarıdan gelenler için konaklama yolu nedir

Ben katiliyorum.
Alti ustu 1 gun.
Koyden gelecekler belli ki yol iz bilmiyorlar. Esiniz mumkunse 1 gunlugune izin alsin, kampuse beraber gitsinler, kayit islemlerinde yardimci olsun. 1 gun de misafir ediversin konu sahibesi ne olacak. Kalacak yerden cok kayit, yurt vb islerinde yardimci olacak birine ihtiyac duyuyorlar gibi hissettim.
Okulların açıldığı ilk hafta, günde 7 saat dersimiz var. Ne yazık ki izin mümkün değil. Ayrıca öğretmen olanlar bilir bir gün izin bize yaklaşık 150 TL ekders kesintisi. Şu anda mümkün değil

Yol yordam sordum sadece Hani belki böyle başka şehire okumak için gidenler bilir diye . İşleyiş nasıldır. Ayrıca evet işleri akşam biter o gece kaldılar, ertesi sabah biz erkenden çıkıyoruz. O zaman ne olacak? Kesinlikle misafirliği teklif etmeyeceğim. Ama dışarıdan gelenler için konaklama yolu nedir
İşleyiş derken? Kayıt yaptıracaklar işte okula gidip.

Şöyle sorayım. Normalde üniversiteler dışarıdan anası babası ile gelene konaklamada yardımco olmuyor mu

E yolunu yordamını söylüyoruz misafir edemem diyosunuz. Zaten aklı başında insanlarsa sizin gideceginiz saatte kalkarlar giderler onlar da. Olmazsa biz sabah erken gidiyoruz gün icinde sizinle ilgilenemeyiz biletinizi alalım biz bırakırız sabah dersiniz olur biter. Okullar açılıyor zaten kız dönmez memleketine yurdunda kalır belki babası dahi yatılı kalmaz. Yol yordam bilemeyeceklerini düşünüp size danışmışlar sabah erken çıkıyorum misafir edemem denecek kadar ketum olmanızı gerektircek bi durum yok ortada

30 ağustosta hastalandım reglim tarihi 5 6 gun kadar erken geldi. Regli olduğum gun cok kaşıntim vardi. Ve 5 gunde bitmesi gerekirken biraz geç bitti. 8 inde erkek arkadasimla birliktelik yaşadık içime boşalma olmadi.boynuma bosaldi Sonra aynı gün tekrar birlikte olduk gene boşalma olmadi ama 6 gün sonra hafif kahverengi ve pembe kanama geldi 3 gün sürdü ve bitti. Sizce hamilemiyimdir. Bu ayki regli donemim 27 si.

E yolunu yordamını söylüyoruz misafir edemem diyosunuz. Zaten aklı başında insanlarsa sizin gideceginiz saatte kalkarlar giderler onlar da. Olmazsa biz sabah erken gidiyoruz gün icinde sizinle ilgilenemeyiz biletinizi alalım biz bırakırız sabah dersiniz olur biter. Okullar açılıyor zaten kız dönmez memleketine yurdunda kalır belki babası dahi yatılı kalmaz. Yol yordam bilemeyeceklerini düşünüp size danışmışlar sabah erken çıkıyorum misafir edemem denecek kadar ketum olmanızı gerektircek bi durum yok ortada
Be çok geriliyorum böyle durumlarda. İki ucu.... Olayı. Birazda hoşlanmıyorum. Ben hep bilmediğim yerlere kendim gittim..her işi de hallettim Günümüzde internetten bağdat bulunacak daha neyin yardımı

Esinizin bir gunluk izin almasi icap eder. Siz hayatinizda gormemis olabilirsiniz ama
Esiniz o koyden. Dolayisiyla hemsehrisine yardimci olmali madem boyle bir talep var. Kalsalar da tek bir gece kalirlar zaten kayit dediginiz sey bir saat surmuyor. Bu kadar sorun etmeyin

Back
X