Yardımınıza ihtiyacım var.

30 ağustosta hastalandım reglim tarihi 5 6 gun kadar erken geldi. Regli olduğum gun cok kaşıntim vardi. Ve 5 gunde bitmesi gerekirken biraz geç bitti. 8 inde erkek arkadasimla birliktelik yaşadık içime boşalma olmadi.boynuma bosaldi Sonra aynı gün tekrar birlikte olduk gene boşalma olmadi ama 6 gün sonra hafif kahverengi ve pembe kanama geldi 3 gün sürdü ve bitti. Sizce hamilemiyimdir. Bu ayki regli donemim 27 si.
Evet hamilesiniz Nur topu gibi bir boynunuz olacak tebrikler

Az önce eşimin telefonu çaldı. Köylerinden birinin kızı bizim bulunduğumuz ilde üniversite kazanmış Çarşamba günü baba kız gelecekler. Yardımcı olur musunuz diye? 15 senelik evliyim, her yıl köye gidip bir ay kalırım, hayatımda görmedim adamı. Eşim de ben de öğretmeniz. Sabah 06:45 evden çıkıyoruz. Nasıl bir yardım beklentisi içindeler bilemedik. Terminalde üniversiteye ücretsiz servis ve danışmanlık hizmeti de varmış üstelik. Bu işin mantıklısı nedir yardımcı olur musunuz?
zaten onlar da sizinle beraber uyanıp cikarlar evden, 1 gun misafirlik cok birşey degil ki, sorun etmezdim.

30 ağustosta hastalandım reglim tarihi 5 6 gun kadar erken geldi. Regli olduğum gun cok kaşıntim vardi. Ve 5 gunde bitmesi gerekirken biraz geç bitti. 8 inde erkek arkadasimla birliktelik yaşadık içime boşalma olmadi.boynuma bosaldi Sonra aynı gün tekrar birlikte olduk gene boşalma olmadi ama 6 gün sonra hafif kahverengi ve pembe kanama geldi 3 gün sürdü ve bitti. Sizce hamilemiyimdir. Bu ayki regli donemim 27 si.
Test yaptır arkadaşım biz ne bilelim

Öğretmenim ama Anadolu üniversitesi bu açıdan çok çok iyiydi. İçinde otel Anadolu vardı. Her üniversitede aynı imkan var mı diye sordum
Bahsettiginiz otel bu donemlerde cok dolu olur,yer bulunmaz kolay kolay. Kaldi ki koyden gelecek adam kalkip da falanca otelden yerimi ayirtip vakitlice gideyim demez.

Bahsettiginiz otel bu donemlerde cok dolu olur,yer bulunmaz kolay kolay. Kaldi ki koyden gelecek adam kalkip da falanca otelden yerimi ayirtip vakitlice gideyim demez.
Köyden gelmiyor ki. Sadece aynı köy nüfusuna kayıtlılar. Yani yolda görseler birbirlerini tanımazlar.

Insanlık ölmüş allah kimseye kimseyi muhtaç etmesin
Ben çok yardımsever bir insan değilim bu konularda.Ben sadece hayvanseverim. İnsansever değilim. Evim bütün kedi köpek ailesine açıktır. Ama insanlara değil.Çünkü hep vefasızlıklar, kıymet bilmezlikler insanlardan geldi. Kime iyilik yapsam kazık attı.

Be çok geriliyorum böyle durumlarda. İki ucu.... Olayı. Birazda hoşlanmıyorum. Ben hep bilmediğim yerlere kendim gittim..her işi de hallettim Günümüzde internetten bağdat bulunacak daha neyin yardımı
Herkes sizin gibi değil. Küçük bi yerden geliyorlar sonuçta. Ama etmeyin yardım falan hakikaten yapmamanız daha hayırlı. Elbette bi yolunu bulurlar. Allah kimseyi sizin gibilere de muhtac etmesin hakikaten gerdiniz beni bile aşırı.

Köyden gelmiyor ki. Sadece aynı köy nüfusuna kayıtlılar. Yani yolda görseler birbirlerini tanımazlar.
E koyden birisi dediniz,koyde her yil bir ay kaliyorum dediniz. Neyse

İstemiyorsaniz acikca soylemekten baska careniz yok. Ama ben olsam buyur ederdim. İnsan insana her yerde lazim.

Herkes sizin gibi değil. Küçük bi yerden geliyorlar sonuçta. Ama etmeyin yardım falan hakikaten yapmamanız daha hayırlı. Elbette bi yolunu bulurlar. Allah kimseyi sizin gibilere de muhtac etmesin hakikaten gerdiniz beni bile aşırı.
Ben lise son sınıf öğrencisiyken babamın arkadaşının kızı iki üç gün için geldi. Yurda çıkacağım dedi, 1 ay kaldı. Babam artık müsait değiliz dediğinde yine babam kötü oldu, arkadaşı iletişimi kesti. Eşimin arkadaşı bizim bulunduğumuz şehrin ilçesine atandı, her haftasonu bize geldi. Çamaşırları ve ütüleriyle. Artık müsait değiliz dedik birkaç defa, düğününe bile davet etmedi.

Aynısı başıma geldi. Hatta adamı ailem bile tanımıyor gibi bir şeydi. Kardeşimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyormus. İşte arkadaşı söylemiş benim bir arkadaşımın kardeşi atandigin yerde demiş. Üniversite de değil bak üni bitmiş memur olarak atanmış. Babamın numarasını bulmuşlar. Babam beni aradı. Gittik terminalden aldık.meme götürdük oradan okuluna. Ev tutmalarına yardım ettik. Hatta ev arkadaşını birlikte bulduk seminerde. Sonra da iyi arkadaş olduk .İnsan böyle durumlarda yardım etmeli bence.

Yardımcı olurdum ben olsam:işsiz:
belkide sabah gelip akşam tekrar dönecekler
Siz istemiyormuşsunuz sonuç belli neden yardım istiyorsunuz onu anlamadım
Vicdanınızı rahatlatmak içinmi?

E koyden birisi dediniz,koyde her yil bir ay kaliyorum dediniz. Neyse

İstemiyorsaniz acikca soylemekten baska careniz yok. Ama ben olsam buyur ederdim. İnsan insana her yerde lazim.
Eşim doğu Karadenizin bir köyünden. Hemen hemen bütün yetişkinler farklı illerde çalışıyor. Köyde yaşlılar var. Ama yazın herkes iznini orada geçiriyor.

Ben çok yardımsever bir insan değilim bu konularda.Ben sadece hayvanseverim. İnsansever değilim. Evim bütün kedi köpek ailesine açıktır. Ama insanlara değil.Çünkü hep vefasızlıklar, kıymet bilmezlikler insanlardan geldi. Kime iyilik yapsam kazık attı.
Eee o zaman sorun ne isnanalra olan öfkenizi kusmak icin mi açtınız konuyu burdan size ne gibi bir yardimda bulunulabilir

Back
X