Yardımınıza ihtiyacım var.

O izin aldığınız derslere kim girecek? Doktorluk öğretmenlik gibi işlerde böyle keyfi izinler başkalarını çok mağdur ediyor.

Hepimiz üniversite okuduk, uzak akrabada misafir kalan garip bir arkadaş dışında çevremde kimse duymadım.Hatta o da yurt çıkmadığı için o kişilerin evinde 1 ay kadar kalmıştı. Benim ailemde hep sabahtan gittik işimizi hallettik akşama döndük. Şehri gezelim bir kaç gün dediğimizde ise gittik öğretmen evinde kaldık.

Kiza yurt cikmamis ve bir kaç gün konu sahibinde kalıp yurt ayarlama derdinde olabilirler
Keyfi izin oldugunu düşünmüyorum. Böyle bir durumda hem velilerimin hem DE ogrencilerimin anlayisla yaklasacagini dusunuyorum. Dersleri bir gun sonra telafi etme sansimiz var. Ama bir insanin zor zamaninda ona El uzatmak cok baska bisey bence.

Az önce eşimin telefonu çaldı. Köylerinden birinin kızı bizim bulunduğumuz ilde üniversite kazanmış Çarşamba günü baba kız gelecekler. Yardımcı olur musunuz diye? 15 senelik evliyim, her yıl köye gidip bir ay kalırım, hayatımda görmedim adamı. Eşim de ben de öğretmeniz. Sabah 06:45 evden çıkıyoruz. Nasıl bir yardım beklentisi içindeler bilemedik. Terminalde üniversiteye ücretsiz servis ve danışmanlık hizmeti de varmış üstelik. Bu işin mantıklısı nedir yardımcı olur musunuz?
Yardimci olsaniz ne olacak korkmayin üstünüze bisey kalmaz.sizin ordaki varliginiz bile yeni baska bi sehire ilk defa gelmis insanlara dayanak olacaktir.:stop:

Ben misafir edemem. Çünkü her sabah 06:45 itibariyle evden çıkıyoruz. Siz evinizi hayatınızda hiç görmediğiniz birine bırakıp çıkar mısınız? Yatak odasına gizli kamera bile yerleştirenler duydum. Prensip gereği ben evdeysem ancak misafir kabul ederim.
Kalacaklari bi yer ayarlayabilirsiniz

Keyfi izin oldugunu düşünmüyorum. Böyle bir durumda hem velilerimin hem DE ogrencilerimin anlayisla yaklasacagini dusunuyorum. Dersleri bir gun sonra telafi etme sansimiz var. Ama bir insanin zor zamaninda ona El uzatmak cok baska bisey bence.
Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa :KK52:

Back
X