• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Güvenlik soruşturmasında bu kadın/adam bekar ama biriyle sevişti mi acaba diye araştırma yaptıklarını düşünmüyorum. Bence siz de düsünmeyin.
Böyle bir şey hiçbir yerde karşısına çıkmaz değil mi ?
Yani bu tarz sorular çok soruluyor memuriyet de veya diğer işlerde bunlar araştırılıyor mu ki soruluyor bu kadar. Yani endişe edilecek durum ne anlayamadım da.

Böyle bir şey hiçbir yerde karşısına çıkmaz değil mi ?
Yani bu tarz sorular çok soruluyor memuriyet de veya diğer işlerde bunlar araştırılıyor mu ki soruluyor bu kadar. Yani endişe edilecek durum ne anlayamadım da.
Ay yok nerede neden çıksın ki? Milletvekili ya da ünlü değilseniz kiminle nerede sevistiginiz neden insanların umurunda olsun ki? İşe alımlarda bekaret kontrolü yapılmıyor. Öyle bir saçmalık olabilir mi?
Bekar kızlarımız korkuyor işte güvenlik soruşturmasında bakire olmadığım öğrenilir ve ailem duyar diye.

Ay yok nerede neden çıksın ki? Milletvekili ya da ünlü değilseniz kiminle nerede sevistiginiz neden insanların umurunda olsun ki? İşe alımlarda bekaret kontrolü yapılmıyor. Öyle bir saçmalık olabilir mi?
Bekar kızlarımız korkuyor işte güvenlik soruşturmasında bakire olmadığım öğrenilir ve ailem duyar diye.
Haklısınız. Çok teşekkür ederim cevabınız için 💕

Back
X