neden devamli kahveye gidiyor anlamaidm.Daha yeni evlisiniz sneinle vakit gecirmesi gerekmezmi tamam tabikide arada sirada arkadslari ile olmali ama sen niye o eve geldin o zaman konustunmu onunla nedne bu kadar cok kahveye gidiyorsun diye yada benle alakali bir sorununmu var diye
merhabalar. nasıl başlasam bilmiyorum ilk defa eşim hakkında sizden yardım istiyorum .cok çaresiz kaldım beynim durdu . öcelikle 2 senelik evliyim . evlendiğimizden beri eşimle problemmiz akşamları kahveye cıkması öle cıktımmıda bi saate gelmez saat oniki olur öle gelir .normal zamanlarda bu haftada iki bilemedn üçkere olur. ama eğer kavgalıysak ozman herakşam bilki kahvedir geç gelir . aklınca beni böyle cezalandırır.iki senedir bu yüzden sürekli kavga ederiz .dün yine tartştık cumartesi gecesi kahvedeydi pazar günü kahvaltıdn snra cıktı akşam sekiz gibi geldi arkadaşin düğüününe gidiyorum dedi e bende kızdım istersen dedim hiç gelme arkadaşinda kal gelmedibütün gece bekledim hala yok aradım açmadıda . şimdi ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. annemlere gitmek istiyorum bi kaçgün uzaklaşmak için o geldiğinde mi gitmeliyim yoksa gelmeden mi?
bir de şimdi vodafonn sitesinden görüşme detaylarına baktım öncden onun telinden gizli şifre almiştim . dün aynu numaraya dört beş kez msj atmiş . aradım bir bayan cıktı falancayı aramiştim yanliş numara diyip kapattım . ne düşünmem gerek bilmiyorumbana nasıl bi yol izlemem gerektiğini söyleyin lütfen
bir de şimdi vodafonn sitesinden görüşme detaylarına baktım öncden onun telinden gizli şifre almiştim . dün aynu numaraya dört beş kez msj atmiş . aradım bir bayan cıktı falancayı aramiştim yanliş numara diyip kapattım . ne düşünmem gerek bilmiyorumbana nasıl bi yol izlemem gerektiğini söyleyin lütfen
o numaranın kime ait olduguna baktım ama cıkmıyo rehbere kayıtlı değil diyor.bilmiyorum gitmek istiyorum ama dediğiniz gibi kalıp beklesemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?