yardımınıza ihtiyacım var :(

erkek birine arattırırım da tutar mı bilemedim . sonuçta yok der kapatır açıklama yapmaz ki

kızlar şimdi eşim uyurken aldım telini msj attım uyudun mu diye cvp yazmadı iki kere de aradım açmıyo. e şmdi yarın kalkınca konuşurlursa dicek geece aramişsin eşime oda ben aramadım diyince benm yaptığım cıkcak off nolcak şimdi açmadı da

ben yazıcaktım sana ...öyle yapılmaz diye...cvp vermemesi buyuk ihtimal....

hay allah nolucak şimdi....

inkar...en guzeli sonuna kaddarrrr inkar....artık yerse..

Son düzenleme:
ben yazıcaktım sana ...öyle yapılmaz diye...cvp vermemesi buyuk ihtimal....

hay allah nolucak şimdi....

inkar...en guzeli sonuna kaddarrrr inkar....artık yerse..

bilmiyorum bnde ne dicem şimdi .numara zaten telde yoktu hiç benim nerden bulduğumu düşünür aklına gelrmiki netten bakmiş olacağım .

Senin yaptığın çıksın bence de canım.
Üzgünüm ama adamın ne halt karıştırdığı ortada zaten bence artık o ne yapıcam diye düşünmeli.
Evli bir adam arkadaşının düğünü varsa karısıyla gider.
Evli adam pazar gününü kahvede geçirmez.
Çok zor bir durum ama daha yeni evli sayılırsın.
Eğer seni aldatmıyorsa da bu kahve olayı bile evliliğinizi yeterince çıkmaza sokmuş.
Allah yardımcın olsun.

konuyu okurken,bu devirde erkek canı sıkılıp kahveye gidip saatlerce oturur mu hiç kesin bi iş çeviriyor diye düşünürken,sayfaları okuyunca onaylamış oldum.
anlamadığım gece eşinizin ona yazdığı mesajları okumadınız mı?
silmiş sanırsam.
öğrenirse öğrensin sizin yazdığınızı.
onun yaptığı onca şey suç değilde,sizin yaptığınız mı suç olacak Allah aşkına?
tek kötü yanı olmuş mesaj atmanızın,
eğer gerçekten sizi aldatıyorsa artık daha temkinli davranacaktır.
yani ispatlamanız güçleşir bu durumda.
cesaretinizi toplayın ve konuşun...
eğer gerçekten aldatıyorsa-ki öyle görünüyor-sineye çekip unutacak mısınız,yoksa boşanacak mısınız?
önce buna karar verin.
ve ona göre hareket edin.
ve...herşeye rağmen eşinizin karşısında dik durun,ezilmediğinizi,güçlü olduğunuzu,üstesinden kolaylıkla gelebileceğinizi(öyle olmasa bile) hissettiren davranışlar sergileyin.
gerçekten çok zor bir durum umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

konunu takip ediyorum canım başından beri
görürse görsün onun yaptığı ayıp değilde senin yaptığın mı ayıp olcak sanki
ama ne olursa olsun vodafone şifresinden öğrendiğini söyleme görmüştüm önceden hep sen misin çok zeki de
ve kesinlikle dik dur.. bakalım bi tutuşsun etekleri ne olacak...

Konunu yeni okudum ve sakın eşinin tlf nundan arama diyecektim ki..aramış ve msj atmışsın
inkar etsende görüştüklerinde kayıtları gösterecek

En iyiysi sorarsa evet aradım bir şekilde öğrendim numarasını
hatta yem at bakalım düşecekmi
sizi birlikte gören olmuş,ben önce inanmadım ama onu tanıyanlar bana söyledi tlf numarasını bile onlardan öğrendim de

Hesap sor kim bu neyin nesi diye

bencede sen ondan üste çık. suçlu olan o. kendini sakın suçluymuş gibi hissetme. onada hissettirme. arkadaşın dediği gibi sen ona hesap sor. izahat iste.

kızlar şimdi ben akşama dicem böle böle telinde gördüm numarayı bana derse bi kere aradım falan . ama ben biliyorum hep aradığını nasıl ispatlıcam ona netten girdiğimi söyleyeem bu sefer bütün yollar kapanır . yani bana derse bi kere aradım bende hayır dicem hergün görşmüşsün inkar eder ben nasıl ispatlıcm

şimdi diyorum ki acaba ben o vodafonn sitesinden baktığım yeri netten cıktı alsam ama vadofn bayisinden falan ıkardım desem olurmu ki elimde bi kanıt olsun .

aynen gittim bayiden istedi verdiler diyebilirsin ama buseferde o numarayla görüşmelerini başka telefondan yapar, kendi numarasından aramayı kesebilir.

sanırım eşinin seni aldatmasından şüpheleniyorsun ne denir ki erkek milletinden herşey beklenireşine şüphelerini söylesen inkar edecektir biraz daha gözlemle emin olmaya çalış canım kahve bağımlılık yapıyor erkeklerde belli ama senin eşin sedace kahveye gitmiyor olabilir ne diyeceğimi bilemedim

aradığı numara kahveden arkadaşıda olabilir bi bayanda, bilemeyizki, bugün gizli nodan tekrar aryıp telefonu açan bayan mı erkek mi bari onu öğrenebilseniz

ses tonu ,konuşması filan nasıldı
gençmiydi?

bence sakın sen söyleme,hiçbirşey bilmiyormuş gibi davran
eğer karşı taraftaki bayan söylerse msjı,çağrıyı o senin sesizliğin karşısında mutlaka bir açık verecek
eğer sorarsada sana sen üste çık ,hesap sor

Canım daha önce de yazmıştım, keşke eşinin telefonundan aramak yerine bi erkeğe arattırıp eşini istetseydin, ben ulaşamıyorum bu numaradan bi kere bana msj atmıştı gibi şeyler söyleyerek.
Şimdi madem onun telinden aradın, sen o bir şey söyleyene kadar hiç aramamışsın gibi yap. Olur da anlarsa senin aradığını, Şüphelendim, telini karıştırdım, bayiye gittim falan deme sakın.
Bunları inkar etme şansı var.
Onları bi tanıdığınızın gördüğünü, hatta fotografını bile uzaktan çektiğini, numarasını da onun verdiğini söyle.
Böyle kesin şeyler söyleyince afallar inkar edemez. Sen beni ne sandın, en başından beri biliyordum falan da de, gözü korksun.
Unutma, sadece şüphelerini söylersen inkar eder, kesin konuş net konuş, inkar etse bile delillerim var sen görürsün gibisinden laflar et.

gittim şimdi netten aldım konuşmalrın cıktısını bakalım gelir birazdan konuşuçam önce inkar ederse araadım falan die konuşmalrın cıktısını göstericem . konuşmam anlamam lazım . ben böle bu şüpheyle bekleyemem duraamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…