nasıl durucam ki şimdi aklımda bu kadar soru işareti varken .herhal de artık bu gece gelir . geldiğinde ne dicem sadece nerdeydin diyemi sorucam
Hiç bir aklı başında adam istersen gelme denilince gece eve gelmemezlik yapmaz.
Hele hele ailesi bile arayınca ulaşamıyorsa işinede gitmemişse bu işte başka şeyler var.
Sen daha önceden tlf şifresi aldığına göre herhalde başka vukuatlarıda var.
Soğukkanlı davran hiçbirşey belli etme.
118Li hatlardan 118 80 gibi sitesine gir yaz bilmediğin numarayı isim soyad öğren, facebooktan bak sonra belki önceden gördüğün biridir. rehbere kayıtlı olmasa da 118den çıkıyor. 2tl karşılığında falan msj olarak geliyo telefonuna sitesine gir yönlendiriyo o seni.
ne demek yemek var mı diye soruyo ya ben bile sinirden çatlicam
başka ben bilmiyorum canım ama sen numarayı not et bi yere. arkadaşının sevgilisi falan varsa aratırsın ona en kötü ihtimal
eve girmeden araması çok mide bulandırıcı, sen sıkma canını bide düşük yapmışssın günah ya
uyuyo mu suan napıyo eşin
ordan baktım zaten cnm msj geldi rehbere kayıtlı olmadığı için bilgilerine ulaşilamıyor diyor. başka bi yolu yokmu ki acaba öğrenmenin.
Siz siteye girince sanırım onun teline bildirim mesajı geliyor aveada öyle vodafone u bilmiyorum ama farkında olabilir yani eşiniz.
ezberledim zaten numarayı . erkek birine mi arattır diyosun yani . evet uyuyor içim almadı onunla aynı yatağa yatmayıcok mutsuzumm içimden hep dua ediyorum nolur başka birşey olsun bana bunu yapmiş olmasın nolurr
canım eşin uyuduğundan emin olunca tlf nunu kurcala....üstünü başını vs...dikkat et uyanmasın..eskiye yönelik ayrıntıya bak vodafonda..ben bakıyorum arada...diğer ayları gir sık mı aranmış bu no?sonra vodafonu ara müşteri hizmetlerinden bu noyu iste gerekirse hayati bi mesele de...teyzem böyle deyince turkcelllden açıklamışlar gizli bi noyu...
eğer geçmiş aylardaki dökümanlardan da bu no çıkıyor sık sık görüşülmüşse bi gece eşin uyuyunca "uyudun mu "die bi mesaj at..ama gönderilenlerden de hemen sil...iletildi raporunu kapa..belki karşı tarafa mesaj sabah eşin uyanıkken gider ..bi uyarı sesiyle eşin "iletildi" mesajını görebilir...çakar senin olduğunu..
inşallah kadın olayı yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?