• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

hayırlısı olsun ,

iyiki geç olmadan yakalamışsın görüşmeleri ki biraz daha farketmeseydin yüzyüze de görüşmüş olurlardı , yoksa görüşme amaçları ne ki dertleşmek olmasa gerek,

ay allahım cıldırıcam başka başka mevzularda cıktı şimdi orataya eşime büyü yapılmış. eşimin tarafında böle şeylerin yaygın oldugunu duymuştum fakat biz hiç böle şeyler duymadıgımız başimızada gelmediğimiz için açıkçası cok önemsemedim . bundan 7 8 ay önce kayınpederim bi hocaya gitmişti işte dişarı cıkıyo diye .orda hoca büyü yapıldıgını evine ve işine adapte olmayacagını falan sölemişti .ama büyüy bozdugunu söylemiişti. o muhabbet öle kapandı . şimdi bu olaydan sonra kayınpderm yine gitmiş aynı hocaya büyünün tekrarlandığını söylemiş . bugün bende bi kendim gideyim dedim başka bir hocaya . şook oldum oda aynı şeyleri söyledi bizzat kendim duydum eve gelmesin diye büyü yapılmiş bu büyü yapılmiş dedi . ilk defa böle şeylerle karşilaşıyorum . başina böyle birşey gelen var mı

ay allahım cıldırıcam başka başka mevzularda cıktı şimdi orataya eşime büyü yapılmış. eşimin tarafında böle şeylerin yaygın oldugunu duymuştum fakat biz hiç böle şeyler duymadıgımız başimızada gelmediğimiz için açıkçası cok önemsemedim . bundan 7 8 ay önce kayınpederim bi hocaya gitmişti işte dişarı cıkıyo diye .orda hoca büyü yapıldıgını evine ve işine adapte olmayacagını falan sölemişti .ama büyüy bozdugunu söylemiişti. o muhabbet öle kapandı . şimdi bu olaydan sonra kayınpderm yine gitmiş aynı hocaya büyünün tekrarlandığını söylemiş . bugün bende bi kendim gideyim dedim başka bir hocaya . şook oldum oda aynı şeyleri söyledi bizzat kendim duydum eve gelmesin diye büyü yapılmiş bu büyü yapılmiş dedi . ilk defa böle şeylerle karşilaşıyorum . başina böyle birşey gelen var mı[/QUOT

Canım ben birebir yaşamadım ama duydum çevremden böyle şeyler, hakikaten yaptıranlar var. Dinimizde de büyünün var olduğu söyleniyor zaten, yapılması haram olan şeylerden.
Kim yaptırıyormuş sürekli, öğrenebiliyorsan onu öğren.
Sürekli kendinize her gün 7 ayetel kürsi, nas felak dualarını okuyun.
İnternette daha araştırabilirsin, dinimizce büyüden korunma yolları diye.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim...

Canım ben birebir yaşamadım ama duydum çevremden böyle şeyler, hakikaten yaptıranlar var. Dinimizde de büyünün var olduğu söyleniyor zaten, yapılması haram olan şeylerden.
Kim yaptırıyormuş sürekli, öğrenebiliyorsan onu öğren.
Sürekli kendinize her gün 7 ayetel kürsi, nas felak dualarını okuyun.
İnternette daha araştırabilirsin, dinimizce büyüden korunma yolları diye.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim...

tabiki de cnm biliyorum büyünün hak olduğunu ama hiç başimiza gelmediği için bilmiyorduk şimdiye kadar . büyüyü yaptıranla kan bağınız yok dedi yani akraba değil .gerçekten olan şeyleri söyledi kadın cok şaşirdim .bozucam dedi ama bakalım .

tabiki de cnm biliyorum büyünün hak olduğunu ama hiç başimiza gelmediği için bilmiyorduk şimdiye kadar . büyüyü yaptıranla kan bağınız yok dedi yani akraba değil .gerçekten olan şeyleri söyledi kadın cok şaşirdim .bozucam dedi ama bakalım .

Eşini eskiden seven, takıntı yapan biri falan yapmış olabilir mi acaba ?
Normalde ya akrabalardan ya da bu tür şeylerden çıkıyor.
İnşallah en kısa sürede çözülür canım.

Eşini eskiden seven, takıntı yapan biri falan yapmış olabilir mi acaba ?
Normalde ya akrabalardan ya da bu tür şeylerden çıkıyor.
İnşallah en kısa sürede çözülür canım.

bilmiyorum ama onların köyde otarafta yaygınmış böle şeyler. hani aynı köyden biride yapmiş olablilir bilemiyorum ki. aklıma kimse gelmiyor benim .

bir de bu büyü meselesi cıkınca işler değişir mi kızlar yani şuan da ne düşünmem gerek .arkadaşlarım böyle bir mesele de varsa yani büyü meslesi gerçekten bundan kaynaklanıyo olabilir diyor . ne yapsam en azından bir konuşsam mı ?

evet büyü insanı tepe taklak yapıyor canım...kim ne derse desin büyü vardır önceden de vardı bundan sonra da olucaktır...

olurda büyü bozulursa eğer zaten değişiminde ki farkı görüceksin....

evet büyü insanı tepe taklak yapıyor canım...kim ne derse desin büyü vardır önceden de vardı bundan sonra da olucaktır...

olurda büyü bozulursa eğer zaten değişiminde ki farkı görüceksin....

bozdum dedi ama bakalım umarım dediğiniz gibi olur ve ben bu değişim karşisnda hayretler içinde kalırım .gerçi bir başka hoca bu sürekli yenilenen bir büyü demişti ama bu benm gittiğim de korunma yaptım dedi bidaha kolay kaloy tutmaz dedi ama görücez bakalım .

canım denildiği gibi büyü varsa ve o bahsettiğin kişi bozarsa farkı ayan beyan görürsün
ben çok istiyorum biliyor musun eşinle barışmanı.. gerçekten canı gönülden
ama tabi eşinin uğraşması şartıyla
bu arada arkadaşım hergün yaz gelişmeleri öpüldün :)

canım denildiği gibi büyü varsa ve o bahsettiğin kişi bozarsa farkı ayan beyan görürsün
ben çok istiyorum biliyor musun eşinle barışmanı.. gerçekten canı gönülden
ama tabi eşinin uğraşması şartıyla
bu arada arkadaşım hergün yaz gelişmeleri öpüldün :)

sağolasın arkadaşim allah razı olsun .umarım öyle olur farkı görürüm .ben de bunu cok istiyorum .

kızlar bugün eve geldim .ogünden beri annemdeydm ya pazrteside başka şehirde olan arkadaşimn yanna gittim . bugün oraya gelip aldı beni . eve geldik şimdi konuştum aynen şartlarımı sıraladım . şaşirdi bu kadar eminsin kendinden yani dedi. bukadar kolay vazgeçebileceksin evet hemde hiç düşünmeden dedim . bundan sonra böyle dedim kabul dersen .sen düşün taşin bana yapabilirim yada yapamam tek sözün yeter dedim bitmesine . şimdi odaya verdim yastıgını yorganını orda yatıcak . nolur diyo bunu yapma yanmda yat bari .böyle işte bakalım .cok yoruldum uyumak istiyorum uyuyabilirsem tabi .

işte en sinir bozucu durum destek çıkıyolar resmen
ben sana başımdan geçen bişi anlatıyım eşimle tartıştık ama şiddetli bi tartışma eşim bavulunu aldı ''ben anneme kalıcam bi süre'' dedi ve gitti. kv varınca kayınvalıdem demişki ''sen bu eve yanlız eşinle girebilirsin artık tek giremezsin evine dön.'' demiş eve almamış :34: kös kös geri geldi konuştuk anlaştık ama eve alsaydı bambaşka olacaktı durum..
dicem oki kendini yanlız hissetmesi gerek. senin yokluğunun farkına varması gerek
allah yardımcın olsun..

ne tatlı kaynanaymış o yaaa.... benimki de gözünün içine bakıyo ne zaman karısına kötü davranacak diye....:47:

kızlar bugün eve geldim .ogünden beri annemdeydm ya pazrteside başka şehirde olan arkadaşimn yanna gittim . bugün oraya gelip aldı beni . eve geldik şimdi konuştum aynen şartlarımı sıraladım . şaşirdi bu kadar eminsin kendinden yani dedi. bukadar kolay vazgeçebileceksin evet hemde hiç düşünmeden dedim . bundan sonra böyle dedim kabul dersen .sen düşün taşin bana yapabilirim yada yapamam tek sözün yeter dedim bitmesine . şimdi odaya verdim yastıgını yorganını orda yatıcak . nolur diyo bunu yapma yanmda yat bari .böyle işte bakalım .cok yoruldum uyumak istiyorum uyuyabilirsem tabi .
bravo bebeğim erkekler böyle dilden anlıyolar hiçbirine iyilik yaramıyor...:46:

arkadaşlar evdeyim konuşuyoruz falan ama gayet resmi ve soğuk! yani benim açimdan öyle ama eşim rahat bırakmıyor işten geliyo sarılıyo öpüyo ben yanaşmayınca bırakıyor . üçdört gün ayrı yattık şimdi onuda bırakmıyor. kendi de gitmiyor yataktan beni de bırakmıyor zorla getiriyor yatağa . benden herşeyin eskisi gibi normale dönmesini istiyor yani her açidan öpüyor sarılıyor ona karşşilik vermemi istiyor . ama ben yapamıyrum yapmakta içimden gelmiyor . onada söyledim zaten istemiyorum diye . ama böle yaparsan bu soğukluk hep böyle gidicek sende diyor . ne yapmam gerekiyor bilmiyorum . böyle ne kadar gidicek . içimdeki bu öfke bu kırgınlık ne zman geçiçek . kendimi tanıyamıyorum bazen hiç neşem yok konuşasım gülesim hiç yok .

arkadaşlar evdeyim konuşuyoruz falan ama gayet resmi ve soğuk! yani benim açimdan öyle ama eşim rahat bırakmıyor işten geliyo sarılıyo öpüyo ben yanaşmayınca bırakıyor . üçdört gün ayrı yattık şimdi onuda bırakmıyor. kendi de gitmiyor yataktan beni de bırakmıyor zorla getiriyor yatağa . benden herşeyin eskisi gibi normale dönmesini istiyor yani her açidan öpüyor sarılıyor ona karşşilik vermemi istiyor . ama ben yapamıyrum yapmakta içimden gelmiyor . onada söyledim zaten istemiyorum diye . ama böle yaparsan bu soğukluk hep böyle gidicek sende diyor . ne yapmam gerekiyor bilmiyorum . böyle ne kadar gidicek . içimdeki bu öfke bu kırgınlık ne zman geçiçek . kendimi tanıyamıyorum bazen hiç neşem yok konuşasım gülesim hiç yok .

iyi iyi uğraşmış sürünmüş seninki :21:
öne sürdüğün şartları kabul ediyor mu peki?
madem evine döndün yavaş yavaş düzelmeye çalış arkadaşım
seviyorsun dimi kocanı?
cevap evetse bugünden itibaren yavaş yavaş düzelmeye başla bence..
boşver büyüklük sende kalsın.. yuva da kolay kurulmuyor..

iyi iyi uğraşmış sürünmüş seninki :21:
öne sürdüğün şartları kabul ediyor mu peki?
madem evine döndün yavaş yavaş düzelmeye çalış arkadaşım
seviyorsun dimi kocanı?
cevap evetse bugünden itibaren yavaş yavaş düzelmeye başla bence..
boşver büyüklük sende kalsın.. yuva da kolay kurulmuyor..

evet herşey kabulum dedi ilk konuştuğumuz da nasıl dersen öyle olucak dedi . dün akşam teyze oğlu aradı bi yarım saat görüşüp hemen gelicem dedi . hayır dedim cıkmıcaksın . ne konuştuk dedim böyle yaparsan cok bunaltırız birbirimizi diyor cıkmadı . istediği kadar bunalsın .bundan sonra böle . beni böyle bir cıkmaza soktu ya .
evet seviyorum sevmesem bu kadar kendimi zorlamam ama hala hazmedemiyorum içim almıyor:(. nasıl yapıcam bilmiyorum işte şuan gerçekten istemiyorum yani kabullanemiyorum . istemeye istemeyede olsa ona karşilik mi vermem gerekiyo . ama o bunu hak etmiyor :(

Son düzenleme:
evet herşey kabulum dedi ilk konuştuğumuz da nasıl dersen öyle olucak dedi . dün akşam teyze oğlu aradı bi yarım saat görüşüp hemen gelicem dedi . hayır dedim cıkmıcaksın . ne konuştuk dedim böyle yaparsan cok bunaltırız birbirimizi diyor . istediği kadar bunalsın .bundan sonra böle . beni böyle bir cıkmaza soktu ya .
evet seviyorum sevmesem bu kadar kendimi zorlamam ama hala hazmedemiyorum içim almıyor:(. nasıl yapıcam bilmiyorum işte şuan gerçekten istemiyorum yani kabullanemiyorum . istemeye istemeyede olsa ona karşilik mi vermem gerekiyo . ama o bunu hak etmiyor :(

anlıyorum seni
o zaman buna benzer bi konuşma yapabilirsin.. "bak evime severek döndüm.. kimsenin zoruyla değil.. demek ki sana içimde hala bişeyler bitmemiş.. ama kaldıramıyorum vazı şeyleri.. beni anla.. biraz zamana ihtiyacım var" v.s. v.s.
dışarıya yarım saatte olsa çıkmak konusunda şu anda aynen böyle devam et.. ama onu da zamanla 1 milim gevşetebilirsin canım..

Böyle bir durumda ben ne yapardım bilemiyorum o sebeple sanada şöyle yap diyemem.
Arkadaşların dediği gibi yuva kolay kurulmuyor ayrılsan sanki dahamı mutlu olacaksın.
Ama bide işin ama kısmı var işte o nasıl olur bilmem.
3 çocuğum var 22 yıllık evliyim rabbimden beni böyle bir sınavla sınamamasını dilemekten başka bişey isteyemem.
İşin zor zamana bırak zaman herşeyin ilacı birde hergün günde 400 kere YA VEDUD CELLE CELALUHU VE 209 kere YA MUKSİT celle celaluhu zikrini çek.
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne versin ve senide ona razı etsin
Hayırlı kandiller bu gewce hürmetine rabbim dualarını kabul etsin.

anlıyorum seni
o zaman buna benzer bi konuşma yapabilirsin.. "bak evime severek döndüm.. kimsenin zoruyla değil.. demek ki sana içimde hala bişeyler bitmemiş.. ama kaldıramıyorum vazı şeyleri.. beni anla.. biraz zamana ihtiyacım var" v.s. v.s.
dışarıya yarım saatte olsa çıkmak konusunda şu anda aynen böyle devam et.. ama onu da zamanla 1 milim gevşetebilirsin canım..

gerçekten kaldıramıyorum . diyorum ya kendimi tanıyamıyorum içimden ne gülmek ne gezmek hiçbişiy gelmiyor . cok mutsuz hissediyorum kendimi .söyledim istemiyorum henüz hazır değilim falan dedim ama oda aradaki buzlar çözülsün istiyor .yaptığına rağmen. artık zamana bırakmaktan başka çare yok sanırım . allah razı olsun senden . tanmiyorum seni ama bana bukadar yardımcı olduğun ve hep anlayşlı yaklaştıgın için teşekkür ederim.

Back
X