• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

Durumunuz çok garip ama şundan kesinlikle eminim ki karşınızdaki kişi yalan söylüyor. 2 yıldır birlikte olmamaları imkansız bence evli iki insanın. Artı eşine yalan söyleyip sizin yanınıza gelen biri size neden doğruyu söylesin ki.

Bu yoruma katılıyorum. Zaten bu aldatan adamlar, ikinci kadınları hep bu şekilde kendilerine bağlamıyorlar mı? Eşime dokunamıyorum, eşim beni istemiyor, hasta vs; ben sana muhtacım ayakları hep....

İşin aslı ise, düzenli bir hayat, sosyal toplumda itibar için eşinden, atraksiyon, farklı bir tat olarak da senden vazgeçmeyecek. Korkma onlar boşanmaz zaten; birlikte olmalısın diye tavsiyeler verip iyice saf kadın durumuna düşmeyin bari.

.

Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:
Ben o acidan demwdim nefis konusunda kadin kendine gakim olabiliyor ana erkek olamıyor habi derler ya kadin 10 nefdine hakim olurken Erkek 1 nefsine hakim olamaz diye.

Şimdi önyargılı bakmayın diyorsun yargılamayın diyorsun burda arkadaşlarda diyor ki adam karısıyla beraber olamıyorsa aradaki sen yüzünden olamıyor olmasın.

Bir insanın bir erkeğin önünde başka bir kadın varsa karısına çoluğuna çocuğuna nasıl ulaşsın onlara nasıl yönelsin elini uzatsın.

Hani çok seviyorum diyorsun ya seviyorsan bırakacaksın.

Birde diyorsun ben zorladım kadınla beraber olsun diye. Olmayacağını bile bile sadece vicdanını rahatlatma meselesine girmişsin. Beraber olsa bu sefer de bu sorun olacak.

Neresinden tutsan elinde kalacak bir mesele bu arkadaş.

Rahat bırakmalısın insanları rahat bırakmalısın ufacık çocuğun geleceğini rahat bırakmalısın o hasta kadını..

Bunun vebali büyük. Şu an çektiğin sıkıntılar zaten durumun ehemmiyetini gösteriyor sana kötü bir sıfattasın.

Daha neyin sevgisi bu?

Allah sana yanlış yolda olduğunu çektiğin vicdan azabıyla gösteriyor burada konu açıpta üstünü örtmeye çalışma lütfen .

Allah ı dinle.. Vicdanını dinle..

Son düzenleme:
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen de inandın tabii,her zaman ki yalanları:ssz:

Hemsirelik sendromunuzu bir kenara birakin once. Yok hasta oldugu icin yanindaymissiniz, vay sinir ilaci kullaniyormus. Adam sizi yarali taklidiyle agina cekmis bir guzel kullanmakta. Bir kere insan hasta karisinin ardindan yapmaz boyle bir sey. Kimin kime muhtac olacagi belli olmaz.

Sorunuzu cevaplıyım öncelikle; eşiyle 2 yıldır ayrı durduğuna inanmıyorum. Aynı yatağa giripte.

2. si kendinizi o kadının yerine koyun.

3. sü de Allah ıslah etsin.

Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

ben artık adamlarda suç bulmuyorum.. 100 yıllık yalanı hop diye yutan/ hatta yutmak isteyen binlerce kadın var nasılsa..

he canım 2 senedir karısıyla kanka olarak yaşıyorlar, kesin sana bunları anlatırken ağlıyordur da.. nereye baksa seni görüyor, öyle ki uyurken senin kokunu duyuyor değil mi? :ssz: evet karısı da hasta o yüzden boşanamıyor, yoksa seninle oynuyorsa 2 olsun.. :ssz:

Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar

23 yaşındaymışsınız 17-18 olsanız çocuktur olabilir aşık olduğunu sanmıştır derim ama yok sizinki başka bir şey.
evet önyargılıyım sizler gibi insanlara..yanlış olduğunu biliyorsanız ilişkinize devam etmeyceksiniz.

adam evli..bunun daha ötesi yok.yok karısı hastaymış yok iki yıldır birlikte olmuyorlarmış da mış mış.oldu ben de ajda pekkan :27:

hala şu saçma salak yalanlara inana kadınlar var gerçekten var şaka gibi.

sizin gibi kadınlar ve adamlar yüzünden yuvası yıkılan çok kadın var burada

23 yaşında gencecik kız ne işin var evli barklı senden yaşca büyük adamla evli adamlar size çok tatlı geliyo ya evliyse tamamdır sizin için adam diyorum o herife de lafın gelişi adam falan değil sizde ne oldugunuz belli cidden banlanıcam burda zor tutuyorum kendimi cidden bir bitin artık ya Allah sizi ıslah etsin olmuyorsa da helak etsin inşallah oruçlu halimle inşallah kabul olurda kurtulalım sizden..zinanın dibine vurmuşsunuz günahta bilmiyorsunuz yazık beee :47:

Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir

Ölmezsin ölmezsin sizin gibilere hiçbir şey olmaz bulursun bir tane daha onun da yuvasını yıkarsın yaşar gidersin :ssz: Bir de utanmadan gelip burda konu açıyorsunuz ne oluyor buraya yazınca günah mı çıkarıyorsunuz ?

Ben o acidan demwdim nefis konusunda kadin kendine gakim olabiliyor ana erkek olamıyor habi derler ya kadin 10 nefdine hakim olurken Erkek 1 nefsine hakim olamaz diye.

Kadın nasıl hakim oluyorsa erkek de hakim olabilir. Erkekler bu kadar beceriksiz değil merak etmeyin :34: Bazı şeylere kılıf uydurmak ne kadar da kolay. Ooooh at suçu nefse geç kenara :20: Sizin kadının nefsi ve erkeğin nefsi diye ayırdığınız şey toplum kurallarından ibaret hanımefendi. Yani o derler ya diye başladığınız söz aslında erkek hakim olmasa da olur ne de olsa elinde değil ama kadınsan nefsine hakim olacaksın, başka yolu yokun kılıfına uydurulmuş versiyonu :34:

ben artık adamlarda suç bulmuyorum.. 100 yıllık yalanı hop diye yutan/ hatta yutmak isteyen binlerce kadın var nasılsa..

he canım 2 senedir karısıyla kanka olarak yaşıyorlar, kesin sana bunları anlatırken ağlıyordur da.. nereye baksa seni görüyor, öyle ki uyurken senin kokunu duyuyor değil mi? :ssz: evet karısı da hasta o yüzden boşanamıyor, yoksa seninle oynuyorsa 2 olsun.. :ssz:

Yorumunuza katiliyirum
Artik boyle yalanlara inanmayin bir tanidigim bayan evli adamla bir ilskiye basliyor adamin birde kizi var o kişiye ben esimle hicbir iliskim yok cocuk icin evliliğimi sürdürüyorum bosanicam diye doyluyir bu kafinin ailedi ogreniyor erkegi bi yerde sikiştiriyorlar adam ben eşimi seviyorum ayrilmayida düşünmüyorum o beni arıyordu hep benim sucum yok diyor

Kadın nasıl hakim oluyorsa erkek de hakim olabilir. Erkekler bu kadar beceriksiz değil merak etmeyin :34: Bazı şeylere kılıf uydurmak ne kadar da kolay. Ooooh at suçu nefse geç kenara :20: Sizin kadının nefsi ve erkeğin nefsi diye ayırdığınız şey toplum kurallarından ibaret hanımefendi. Yani o derler ya diye başladığınız söz aslında erkek hakim olmasa da olur ne de olsa elinde değil ama kadınsan nefsine hakim olacaksın, başka yolu yokun kılıfına uydurulmuş versiyonu :34:
Ben kılıf uydurmuyorum hanimefendi herkes bir olnayabilir istisnalarda olabilir ama genelde erkekler daha düşkün çevremde gördüğüm duyduğum bu
Konu dogru ise eger erkek degilde kadin cinselligi reddediyor olsaydi o koca coktan o kadini boşamiş olurdu
Tabi erkek yapinca hemen cinsel isteksizligi mi bi hastalığı mi var diye anlayiş gosteriyoruz hele arada cocukta varsa sirf bu yuzden evliliklerimizu surdurebiliyoruz.

yeme bunları.. olmuyorsa bende oky değilim. şimendiferim. klişe oldu bu yalanlar. ona söyle,daha yaratıcı olsun.:8:

Son düzenleme:

şu msj ne garip ne akıllara zarar bi msj Allah'ım..adam karımla iki yıldır birlikte olmuyoruz demiş konu sahibi de yapmalısın diye zorlamış.

hani aşkınız çok büyüktü,insan aşık olduğu birini başka biriyle sevişmesi için zorlar mı?

Back
X