• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

Hadi ahlak yok onu anladık ta mantıkta mı yok ?
Hepsi aynı hikayeyi uydurup sizi 2.kadın yapıyo, tv de bile aynı hikaye hep
Boşanmazlar cicim çok beklersin :23:

hayyy ağzına sağlık cekirge .. :46:
nasıl 2.kadın olmayı kabul ediyor hemcinsim,aklım almıyor :19:

Su baska erkek kalmamis gibi evli erkeklerle takilan kadinlar da bi bitemedi ya. Cidden soyunuz falan tukenmiyor mu sizin?

Ne olur cevap verin.
O'nun boşanmasını asla istemiyorum hatta eşiyle olması için baskı yapıyorum diyorsunuz
diğer yandanda onun için herşeyi yapacağınızı onunla olmayı, onu mutlu etmek istediğinizi söylüyorsunuz.
bu ne yaman çelişki böyle??
Sırf adam mutlu olsun diye onunla yatılır mı?
Kusura bakmayın ama sizin bu yaptığınızı parasıyla yapanlar var biliyorsunuz değil mi?
İster banlasınlar, ister şutlasınlar umurumda değil yazmazsam çatlarım.
Siz ne ahlak fukarası, ne arsız bir kişisiniz. Aklınız nerede kış uykusuna mı yattı öyleyse uyansın artık zira yaz geleli çok oldu?
Yoksa tüm bunu sırf yatakta sizi mutlu ettiği için mi yapıyorsunuz?
Allah'ım nasıl bir iğrençlik bu, başka bir kadına değen uzuvları bedeninize almak tiksindiricisiniz.

Evli adam sizin ona asik olmaya bile hakkiniz yok ahlak denilen sey var bu dunyada.siz halen daha asigim ahh yazik diyorsunuz kendinize gelin lutfen evli barkli adam sizde 23 yasinda tatli heyecan ne sevgisi ne aski toparlanin bence yazik etmeyin ne o aileye nede kendi omrunuze ne aski ya...

Aslında siz de gayet farkindasiniz evliyken 2 yil boyunca cinsellik yaşanmadan devam edilemeyeceği ki bu soruyu sormussunuz. Askinn arkasına siginip ucuz bahanelerle kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ya da bir erkeğin yanina uzanmis, kendisine karsi istekli eşine asla hayir demeyeceğini kabul edersiniz. Ki bu kadin onun (6yasinda bir çocukları olduğuna gore en az 7yillik ) eşiyse; adami hangi bakisiyla hangi hareketiyle tahrik edeceğini emin olun iyi biliyordur. beraber olmalarini istedim ama yapmadi derken bile iğrenç bir özgüvenle ve sadece ego tatmini için bunu ona teklif ettiğinizi tahmin edebiliyorum .

bayanlar evlatlarınıza sahip çıkın bakın çocuk yetiştirmeyi bilmeyen analardan çıkan evlatlar böyle oluyor..aman deyin çocuklarınızı edepli ahlaklı yetiştirin...sonra yerden bitme bi eksik etek çıkıp yılların ailesini dağıtmaya kalkıyor ahanda buyrun görüyosunuz..bir de o kadar meşrulaştırıyorlar ki bu durumu sosyal platformlarda paylaşmaktan bile çekinmiyolar..kızım sen 23 yaşındasın sevgilin olacak namussuz kaç yaşında 40 mı 50 mi babandan küçük mü ...ne oldu baban anneni aldattı mı zamanında noldu seni bu salaklığa iten ne.:19::19::19::19::19::19::19:..MUNE KUSURA BAKMA :26:

Ben ailesine zarar vermeyi hic istemedim. Hatta gecen ben ayrildim 15 gün sürdü o arada onun amcasinin oğlunu tanıyorum o bana haber verdi. Cok kötü durumda dedi sana ihtiyacı var sensiz yapamıyor. Sonra onunla konuştum. Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi. Onu o kadar seviyorum ki onun için yapamayacagim sey yok. O yüzden ben hep yaninda olacağım dedim. Bide bayagi hastaliklari oluştu hep stresten ilaclar kullanıyo falan

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yazık ya bir üzüldüm bir üzüldüm adama :(((( sensiz yapamıyor falan. evliliğinin iyi olması senin elinde? ya nasıl bir ilişkiyse bu sizinki. kusura bakma da koca ülkede başka erkek mi yok? bırakın ya bu çok seviyorum ayaklarını... sevmek değil bu? sevmeyi bu kadar basitleştirmeyin. sizinki kasti birşey. kendi egolarınızı tatmin ediyorsunuz. :ssz:

Bana bu anlatılanlar hiç acıklı falan gelmiyor. Mağdur olan kim acaba bu durumda?

bayanlar evlatlarınıza sahip çıkın bakın çocuk yetiştirmeyi bilmeyen analardan çıkan evlatlar böyle oluyor..aman deyin çocuklarınızı edepli ahlaklı yetiştirin...sonra yerden bitme bi eksik etek çıkıp yılların ailesini dağıtmaya kalkıyor ahanda buyrun görüyosunuz..bir de o kadar meşrulaştırıyorlar ki bu durumu sosyal platformlarda paylaşmaktan bile çekinmiyolar..kızım sen 23 yaşındasın sevgilin olacak namussuz kaç yaşında 40 mı 50 mi babandan küçük mü ...ne oldu baban anneni aldattı mı zamanında noldu seni bu salaklığa iten ne.:19::19::19::19::19::19::19:..MUNE KUSURA BAKMA :26:

Lütfen kimsenin annesine laf etmeyin, rica ediyorum.
Belki haklı olabilirsiniz ama doğru bir tutum değil bu,
Yetişmiş kocaman kadın aklı yetmiyor mu bir şeyleri görmeye anlamaya, illaki iteklemek mi lazım?

yok sadece yerden bitmek bi eksik etek çıkmıyor şerefi olmayan bi adam da ona eşlik ediyor. ki bu tabir erkelerin kadınları aşağılamak için kullandığı bi şeydir eksik etek,saçı uzun aklı kısa gibi..neyse... kız hatalı tamam adam bence iki kat daha hatalı.yaşı büyük,evi,çocuğu karısı var ve yalancının dik alası!

hem ailesi nasıl bilemeyiz,ne iyi ailelerden ne kötü evlatlar yetişiyor.

Lütfen kimsenin annesine laf etmeyin, rica ediyorum.
Belki haklı olabilirsiniz ama doğru bir tutum değil bu,
Yetişmiş kocaman kadın aklı yetmiyor mu bir şeyleri görmeye anlamaya, illaki iteklemek mi lazım?

vallahi arkadaşım bir çocuğun yetişmesinde ve karakter sahibi olmasındaki en büyük etken anası babasıdır bu sizi kırmasın lütfen...benim kardeşim 23 yaşında üniversite öğrencisi hala anasına babasına bağımlı istisnaları saymazsak benim gözümde durum bu:50::31:

yok sadece yerden bitmek bi eksik etek çıkmıyor şerefi olmayan bi adam da ona eşlik ediyor. ki bu tabir erkelerin kadınları aşağılamak için kullandığı bi şeydir eksik etek,saçı uzun aklı kısa gibi..neyse... kız hatalı tamam adam bence iki kat daha hatalı.yaşı büyük,evi,çocuğu karısı var ve yalancının dik alası!

adam zaten benim gözümde namussuz haysiyetsiz insan bile değil bu konularda çok katıyım , bu tabiri çok genelledim sanırım ama konu sahibinin duruş ve tutumu yorumumu haklı çıkartıyor gibi yanlış mıyım ?

Ben iyi ailelerden kötü evlatlar yetiştiği örneğini hiç görmedim. Demek iyi değil bir yerde terslik var ki çocuk da yolunu sapıtmış.. yanlış arkadaş desek onun da kontrolü kısmen ailede olur bence. Yani çocuğuna verdiği eğitimle arkadaşının hangi huyu kötü ya da iyi ayırt edebilecek durumda olmalı.
Eğer aile dışardan çok iyi görünüyorsa ya bakan hatalı bakıyordur aileye ya da ailede gerçekten belli edilmeyen bir sorun vardır.

Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir

sen kendini ne kadar güzel kandırıyorsun böyle yaa eşine çocuğun annesşne yalan syleyen adamın sana doğru sölediği ne malum:47: ve ne kadar rahatsınız gerçkten anlamıyorum bi de bizden sizi anlamamızı fln beklemeyin zira bi anneye bu hakzızlığı yapan bi kadına her lafı derim bn ,ön yargılı da olurum yazık size Allah seni ıslah etsin ... adamın karısyla ne yapıp yapmadığını yanlarnda olmadğın içinde bilemzsin o kadın senden daha ii tanıyodur eşini nasıl tahrik edecğini daha ii biliodur sen kendi egonu tatmin etmek için inan geç tabi :47: çok mu seviyorsunuz sevgi aşk bu mu böyle rezilllik mi yazık size sevgiyi bu kadar basitleştirmyn ...adam belliki sizi kandırmak için kendini acındırıyor ve ikinizde idare ediyor:47: adamsa gitsin hasta karısına baksın ,ortalıkta saf hemşire aramasın:20: gerçekten çk sinirlendim nasıl insanlar varAllahım sen ıslah et ...önyargılı olmayın seviyorum fln deyip yorumlarımıza karışma bnce buraya bu kadar rahat kendi egonu tatmin etmek için bu rezillği paylaşıyorsan bu yorumlar da koymaz cnm sana :47::47::47::47::47::47:

vallahi arkadaşım bir çocuğun yetişmesinde ve karakter sahibi olmasındaki en büyük etken anası babasıdır bu sizi kırmasın lütfen...benim kardeşim 23 yaşında üniversite öğrencisi hala anasına babasına bağımlı istisnaları saymazsak benim gözümde durum bu:50::31:

Tabii ki anne baba faktörü çok etili ama maalesef 5 parmağın 5 ide bir değil.
Ben 5 para etmeyen insanlardan olan pırlanta gibi çocuklar biliyorum.
Keza tam tersi de olabilir.

Tabii ki anne baba faktörü çok etili ama maalesef 5 parmağın 5 ide bir değil.
Ben 5 para etmeyen insanlardan olan pırlanta gibi çocuklar biliyorum.
Keza tam tersi de olabilir.

işte bu kısımda da benim ifade hatam var fazla genellemişim sanırım...tabiki istisnalar var ana baba pırlanta çocuk maalesef...

Ben iyi ailelerden kötü evlatlar yetiştiği örneğini hiç görmedim. Demek iyi değil bir yerde terslik var ki çocuk da yolunu sapıtmış.. yanlış arkadaş desek onun da kontrolü kısmen ailede olur bence. Yani çocuğuna verdiği eğitimle arkadaşının hangi huyu kötü ya da iyi ayırt edebilecek durumda olmalı.
Eğer aile dışardan çok iyi görünüyorsa ya bakan hatalı bakıyordur aileye ya da ailede gerçekten belli edilmeyen bir sorun vardır.

ben gördüm ipekçim,bizzat şahit oldum.çocuğunu bir yere kadar yetiştirebilirsin sonra başka şeyler devreye girer.bak iki oğlum aynı yaştalar ama davranış ve karakter olarak çok farklılar ikisini de yetiştiren biziz ama..o yüzden kimsenin ailesi hakkında yorum yapmam.

konu sahibi hakkında zaten yapabileceğim en ağır yorumları yaptım.

Oncelikle rahmetli anne babama laf uzatmayin. Ikincisi tamam ben hataliyim. Burda bana hakaret edip yüzüme vurun diye anlatmadim size bunlari. Ben hergun kendime daha kotulerini ediyorum zaten. Belki benden daha deneyimlisinizdir bana yardimci olabilir gözümü acabilirsiniz diye söyledim. Aktardigim seylerin hepsi doğru. Eger cok saf biri olduğumu dusunuyorsaniz evet gerçekten cok safim.

Back
X