Yardımınıza ihtiyacım var! :(

Çok mantıklı!!! En yakın zamanda deneyeceğim bunu.

Haklısın. Sabırlı olmam lazım. Bi de karsımdaki cocuk huyu huyuma suyu suyuma! Tam istediğim gibi biri, kaybetmek de istemiyorummm

Iki ucu boklu degnek.valla hrsey olabilir.ama kiz arkadasinin sevgiline asik olma ihtimali yuksek.cnku erkek arkadasin isteseydi seni degil onu secerdi..

Erkek arkadaşım babacan yazmışın belki bu davranışını kız arkadaşın yanlış anladı ve içinde bir şeyler besliyor olabilir.Diğer bir seçenek hani olur ya birbirini tanımayan iki kişiyi tanıştırınca onlar daha sıkı fıkı olur sen dışarıda kalırsın onu istemiyor olabilir.İkinizin ileride ayrılıp üzüleceğinden de korkuyor olabilir.

Benim de kardesim dedigim 12 senelik bir arkadaşım var. Esimle ilk çıkmaya basladigimizda agzima tukurmustu O çocuk seni üzer, daha bi ilişkin kisa zaman önce bitti falan diye. Yani gerçekten kardesim neyse o da aynıdır benim icin ve bir şeyi ters gorursek uyaririz birbirimizi. Dogru yanlış ama uyaririz. Diyeceğim gerçekten kardeslik durumu olabiliyor. Kiz arkadasini sahiplenmesi bundan olabilir. Kiz arkadaşında olası bir iliskide kendi basinin agriyacagini düşündüğünü icin istememiş olabilir. İkinizde arkadasisiniz bi sorun olsa kimi tercih Edecek arada kalacak ben öyle dusundum açıkçası

Iki ucu boklu degnek.valla hrsey olabilir.ama kiz arkadasinin sevgiline asik olma ihtimali yuksek.cnku erkek arkadasin isteseydi seni degil onu secerdi..
Bugün bi olay oldu, anlatması uzun sürer. Ama erkek arkadaşım bana karşı olan sevgisini hem arkadasıma hem de kendi arkadaslarına kanıtladı. Çok mutluyum. Tespitinde haklısııın

Arkadaşım beni erkek arkadaşıma karşı doldurmaya çalışıyor. Erkek arkadaşım onunla daha çok ilgilensin istiyor. Ama erkek arkadaşım beni sevdiğini resmen kanıtlar nitelikteydi bugün. Sanki çocuk girmiş buradaki bütün yazdıklarımı okumuş gibiydi Ve dediğin gibi düşünücem. Kardeşi gibi gördüğü için koruma iç güdüsüyle yaklaşıyor arkadaşıma. İçimi ferah tutucam. Bu arada kavuşmuşsunuz canım, Allah mutlu mesut etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…