- 28 Eylül 2015
- 38
- 18
- 88
- Konu Sahibi cizdirikcipatates
-
Çok mantıklı!!! En yakın zamanda deneyeceğim bunu.biraz zamana bırakmalısın .. sevgilini daha iyi analız etmeye calıs ..
3 unuz bırlıkte yemege sınemaya vs.. gidin bahaneyle yanlarından kalk ve senı goremeyecklerı yerden bıraz ızle boylece bırının dıgerıne ılgısı varsa anlamıs olursun ..
Ben de öyle düşünüyorum. İnsanlar öz kardeşlerine bile bu denli müdahale etmiyorlar yaniOff şu kardeş ayaklarınu geçelim ya, bana çok saçma geliyo. Ne demek emanet edemem ona ne elin kızından
benim deburnuma ıyı kokular gelmedı..
Haklısın. Sabırlı olmam lazım. Bi de karsımdaki cocuk huyu huyuma suyu suyuma! Tam istediğim gibi biri, kaybetmek de istemiyorummmbenim erkek arkadaşım da yeni tanıştığımızda benim çok yakın bi kız arkadaşım var onunla sık görüşürüz kardeşim gibidir vs vs dedi bende iyi güzel dedim sorun yapmadım bunu şuan kendi görüşmüyor bile. Bende içten içe kıskandım tabi ama bisey demedimsende sessizce bi gözlemle bakalım olumsuz bişey varsa illaki ortaya çıkacaktır zaten. tanıma aşamasındasınız daha yavaş yavaş taşlar yerine oturur
Oda seni kaybetmek istemiyorsa bisey olmaz inşallah. Akışına bırakHaklısın. Sabırlı olmam lazım. Bi de karsımdaki cocuk huyu huyuma suyu suyuma! Tam istediğim gibi biri, kaybetmek de istemiyorummm
Oda seni kaybetmek istemiyorsa bisey olmaz inşallah. Akışına bırak
Oyle bir ihtimal yok bence canim sıkma canini bos yere.Onun yanındayken de sevgisini gösteriyor beni yüceltiyo. Arkadasıma karsı bi ilgisi olsa bana karsı böyle davranmazdı sanki.
yaparmısın bılmem ama , ben olsam arkama bıle bakmadan gıderım .Yesınler bırbırlerını bence samımı deıl ıkısı de sana karsıPeki tavrım ne olmalı? :/
Merhaba kızlar. Çok yakın bi kız arkadaşımın ''kardeşim'' diye bahsettiği biriyle birlikteyim bir süredir. İçimde bi kuşku, şüphe var. Yakıştıramadığım ve sindiremediğim için bu kuşkuları bastırmaya çalıştım. Ama gün geçtikçe kuşkularımın doğru olduğunu düşünmeye başladım.
Erkek arkadaşım bundan 3 ay önce beni beğenmiş fotoğraflardan, ama arkadaşım benim adımı soyadımı vermek istememiş. Sebebi de benim üzüleceğimi düşünmüş. Oysa ki şuan herşey yolunda gibi. En başından beri erkek arkadaşım ve benim hakkımda bişey konuştuğumuzda ''hmm iyi, olabilir, bilmiyorum'' diyor. Rahatsız oluyor bunları konuşmaktan. Ki ısrarla da sormuştum ilişkiye başlarken bi sıkıntı olur mu senin için diye. Erkek arkadaşıma gelecek olursak bana çok düşkün davranıyor, değer verdiğini ve sevdiğini alenen belli ediyor. Arkadaşıma da hep kardeşim diye hitap ediyor. Tek sorun fazla koruyup sahipleniyor. Arkadaşım ''Benim hayatımda kimsenin olmasını istemiyor'' diye söz ediyor erkek arkadaşımdan. Ama erkek arkadaşımın ağzını aradım. ''Doğru insanla birlikte olmasını istiyorum. Kardeşimi herkese emanet edemem'' diyor. Aklım karıştı. Sizce kim kimden hoşlanıyor ve benim ne yapmam lazım
Bugün bi olay oldu, anlatması uzun sürer. Ama erkek arkadaşım bana karşı olan sevgisini hem arkadasıma hem de kendi arkadaslarına kanıtladı. Çok mutluyum. Tespitinde haklısııınIki ucu boklu degnek.valla hrsey olabilir.ama kiz arkadasinin sevgiline asik olma ihtimali yuksek.cnku erkek arkadasin isteseydi seni degil onu secerdi..
Benim de kardesim dedigim 12 senelik bir arkadaşım var. Esimle ilk çıkmaya basladigimizda agzima tukurmustu O çocuk seni üzer, daha bi ilişkin kisa zaman önce bitti falan diye. Yani gerçekten kardesim neyse o da aynıdır benim icin ve bir şeyi ters gorursek uyaririz birbirimizi. Dogru yanlış ama uyaririz. Diyeceğim gerçekten kardeslik durumu olabiliyor. Kiz arkadasini sahiplenmesi bundan olabilir. Kiz arkadaşında olası bir iliskide kendi basinin agriyacagini düşündüğünü icin istememiş olabilir. İkinizde arkadasisiniz bi sorun olsa kimi tercih Edecek arada kalacakben öyle dusundum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?