Sivilceli Ciltler Yardiminiza ihtiyacim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hopasinanaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
58
9
16
29
Arkadaslar benim sadece cene bolgemde sivilce cikiyodu bu zamana kadar yanagimda hic sivilce cikmamisti ama artik yanagimda da minik minik sivilce cikmaya basladi gittikce artiyo sivilcelerim cene bolgem alnim sivilce dolmaya basladi krem falan kullanmiyorum krem onerisi olan var mi isotrexin acnelyse falan arastirdim ama kafam cok karisti lutfen yardimci olabilir misiniz

Bana sorarsan arkadaşım isotrexsin kullanmadan önce doktora danismalisin.Cunku burda kullananlarin yorumlarina bakiyorum doktor herkese farkli kullanim tavsiye etmis.Ben de kullaniyorum suanda.Ama ben elma sirkeli su iciyorum sabah inanki cok fark etti.

Doktora git canım belki hap tedavisine başlatır o daha kesin çözüm kremle falan uğraşma hiç

Bencede doktor tavsiyesiz ilaç kullanma :KK20:. Ben çok şey denedim daha beter oldu. Dokunmayınca 've temizlik yapinca azaldı. Õzellikle buz çok iyi şimdi cildiyeye gidicem bircok arkadasim gitti simdi yuzleri bebek gibi. Gecmis olsun bu arada :KK42:

LR world ürünü olan Microsilver Yüz Bakım Setini öneririm. Bunun için de bir konu açılmış orayı da okuyabilirsiniz. Bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.

Arkadaslar benim sadece cene bolgemde sivilce cikiyodu bu zamana kadar yanagimda hic sivilce cikmamisti ama artik yanagimda da minik minik sivilce cikmaya basladi gittikce artiyo sivilcelerim cene bolgem alnim sivilce dolmaya basladi krem falan kullanmiyorum krem onerisi olan var mi isotrexin acnelyse falan arastirdim ama kafam cok karisti lutfen yardimci olabilir misiniz
Merhaba sivilceleriniz için yardımcı olmak istiyorum lütfen bana ulaş

Back
X