- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Kopya çekersen büyük oranda şansın artar
Ekolhoca vardi ben sinava girerken.
Oraya bakabilirsin.
Kendine program yap, gunde kac saat calisabilirsin vs hesapla.
Planli ol.
Yaparsin.
işe mizahi yaklaştım,bazı uyanık geçinenlere gönderme yaptım işin kolayına kaçmalarınaNe demek istediğinizi anlamadim...
Sanırım ygs sınavına gırıceksınız. Bende 10 nunda kayıt oldum sanırım ..
İnternetten daha önce çıkmış soruları çözebılırsın. Ben suan öyle yapıyorum . AÖF den okumak ıcın barajı gecmen yeterlı dıye dusunuyorum. Türkçe ve sosyal bılımlere çalış sürekli test çözzz
Evet ATT sayısal, sanırım ygs'ye gireceksiniz. 280 puan ve üstü yaparsanız yaza doğru LYS'ye gireceksiniz ki sayısal-sözel seçme kısmı burası. İnternetten 290 yapmanız için kaç net yapmanız gerektiğine bakın isterseniz.
Ya da 1 sene daha bekleyin güzel bir puan alacağınıza inanarak girin. Veya açıktan işletme okuyabilirsiniz. Ben sağlık kurumları işletmeciliği okudum örgün. Eskişehir Anadoludan da açıktan okuyabiliyorsun benim bölümümü. Şuan mezunum, nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda İSMEK kursları var orda okuduğum bölümün öğretmenliği için başvurucam. ATT kendi fikrimce zor bir meslek ama kendi kararınız tabi iyi araştırmak lazım.
işe mizahi yaklaştım,bazı uyanık geçinenlere gönderme yaptım işin kolayına kaçmalarına
Bu cevabı yazmayaydın eyiydi.Ev hanımıyım daÖyle kazanip milletin hakkını yiyeceğime ev hanımı olmayı yeglerim. Millet deli bi onlar akıllı zaten.
Aöf den yaslı bakım bölümünü okuyabilirsin.
Yada kursuna gidebilirsin.
Planlı calısarak bence iyi bir puan alabilirsin.
Cıkmıs soruları çöz. Cevaplarına bak nerde eksik olduguna bak ona göre calısırsın.
Bende girecegim ama hiç calısmıyorum :) yani calısamıyorum.
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Bu cevabı yazmayaydın eyiydi.Ev hanımıyım da
Yok canım yanlış anlamadım zaten,latife yaptımNe var bende 3 senedir ev hanimiyimEv hanımı olmak kötü birşey değil ki :) çalışan kadından bile daha zor işimiz,mesela ben calisiyor olsam çok sıkışırsam temizlik için kadın tutarim, yada yemek yapamazsam nedenim olur ,ama ev hanımı olunca öyle olmuyor ev,temizlik,yemek ,çocuk bütün iş sana kaliyor.
Demek istediğim hak yiyerek okudum diyecegime evimde otururum demek istedim,yanlış anlasildiysam ozur dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?