Yardımınıza ihtiyacım var

Bakire olmayan bir kızla evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
Kimseye açamıyorum bu derdimi.Ben bir kadınım.Hemde 13 yaşından beri... Çocukluk aklı mı desem ne desem bilemiyorum.Hepimiz cocukluk aski yasamisizdir bende yaşadım.o 18 yaşındaydı. Çok sevdim canımı verecek kadar çok.ne derse yapıyordum bir lafını ikiletmiyordum bilmiyordum ki mal gibi kullanıldığımı.yaptım bir hata .2 yıl surdu sonra sıkıldı benden başkasını buldu.hep ağladm sabahalra kadar yorganin altında banyoda yalnız kaldığım
andaağladım.ölmek istedim.peşinden
kostum hep.ama beni kullanmaktan başka. h hiçbirşey yapmıyordu.bu büyük yükün altında ne yapacağımı bilmeden yaşıyorum . Şuan lise son sınıfa gecicem derslerim çok iyi hukuk okumak istiyorum ama bu serefsizligi unutamiyorum. Uzun zaman sonra biriyle tanıştım iliski başlamadan ona bu durumu söyledim ve zaman geçtikçe beni tehdit etmeye ondan ayrilirsam e bu durumu aileme anlatacagini söylüyordu ondan da kurtulamıyorum beni çok sevdiğini söylüyor ruh hastası gibi bisey ' yabbenimsin yada kara toprağin' felsefesini benimsemiş biri.şuan 16 yasindayim ve bu büyük yükün altında eziliyorum
Ben aşık olamicam evlenemicem bir cocugum olmicak bunu bilmek çok acı. Diktirmek istiyorum ileride herkesten gizli ama sonra vazgeciyorum kandirmak istemiyorum kimseyi. O şerefsz şuan gününü gün ederken ben kendimi karanlık geleceğe hazırlamaya çalışıyorum.Böyle bir olay başına gelen var mı kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Yil 2016 be ablacim.
Sen evlenene kadar 2025 2030lara geliriz.
Kimse takmiyor artik boyle seyleri.

Bakire evlenmedim, ki esim dunyanin en geleneksel adamidir ama kalkip bana "ilk kiminle yattin, kac kisiyle yattin?" Diyemez. Sen de dedirtmezsin. Bu bir hata degil.
Sadece tek hatan cok cok erken olmasi. E olmus bitmis, uzulunce duzelecek mi? Hayir.
Bundan sonrasi icin de istersen evlenmeyi beklersin istersen buyumeyi, fark etmez ama resit olmadigini unutma.

Diktirmeyi falan da dusunme, onlar ama bizi erkekler kabul etmiyor adi altinda erkek tarafindan kabul gormeyi normallestiren, yaptiginin arkasinda duramayan insanlar. Sen onlardan olma.

Cok gencsin. Evet cok erken olmasi hata, kabul. Ama unutmaya calis. Kimseye de bahsetme.

Niye hemen anlatiyorsun ki kardescegizim. Kime ne senin kadın olduğundan olmadigindan. Daha 16 yasindasin ilerde evleneceğin yuva kuracağın bir adam çıkar karşına anlatirsin ya da anlatmazsin o zaman düşünür sen kararını verirsin. Kime ne benim kızlık zarimdan yanii. Sağlık olsun olan olmuş bu saatten sonra dövünsen ki ne olacak. Hayatını kur oku mesleğini eline al. Daha çoook kısmetin çıkar evlenirsin de yuva da kurarsın çocukların da olur inşallah. Bunları değil geleceğini dert et şimdi sen. Sınavını düşün derslerine odaklan ki kimseye eyvallahin olmasın.

Son düzenleme:
Gercekten 16 yaşındayım ve bu durum derslerimi etkiliyor odaklanamıyorum icimi rahat tutmaya calisiyorum ve kimligimi gizleyerek bu durumu sizlerle paylasmak istedim anket konusunda da merak ediyorum benim gibi dusunen var mi yok mu diye ayrica size bir yetiskin gibi geldiysem bilin ki yaşadıklarımdandır.

yav bu zar konusunda da bin tane konu açıldı. çok kafana takıyorsan çin işi kırmızı boya var. ilişki yaşayınca kan gibi akıyomuş. git al rahatla.

16 yaşındasın ve lise sona geçicen???
Lise 3 yıl mı oldu??
Bana hiç inandırıcı gelmedin

takma kafana daha çok küçüksün bende senin durumundaydım ve evlendım tek yapman gerekn herkeze kadın olduğunu söylememen kullanmaya calısırlar seni çünkü..

Her şeyi geçtim de şu kadın/kız ayrımına sinir oluyorum ben de. Zar varsa kızsın, zar yoksa puuuff kadınsın. Ne bu ya? Değişimin sebebine bakar mısınız?

benimki esnek ve evliyim. karı mıyım, kız mıyım aceebaa
Çok cevval bir soru oldu bu şimdi
Kadın veya kız ayrımı sadece yaşla alakalı bir şeydir. 10 yaşındakine kız çocuğu denir, ergenliğini atlatmış yetişkin olmuş olana da kadın. O nedenle konu sahibi KIZIMIZ sen hala kız çocuğusun. Ve de çok temizsin, masumsun.
Lütfen kendini suçlama, aşağılık görme. Her şeyin en iyisini hala hak ediyorsun. Bir zar ve çocuk aklıyla yapılmış bir seks bu gerçeği asla değiştiremez.

Ben yasiniza takildim ya. 13 yasinda amcam bana yeni bir bebek almisti da heyecanla digerlerinin yanina koyusumu hatirliyorum. Nasil bu kadar cabuk buyuyebildiniz.

Sen 16 yaşındaysan gerçekten, seni tehdit eden o şerefsiz olur da anlatırsa kendi başının belaya gireceğini bilmeli. Kendi isteğinle yapmış olabilirsin ama 18 yaşının altında bir çocukla ilişkiye girmek yasal değildir, aranızda 5 yaş da olsa 15 yaş da olsa ya-sal de-ğildir. Senin suçun yok, bu resmen çocuk istismarı

işte yine ailesinden korkan bir genç kız daha. özgüvensiz yetiştirilen bir kızsın belli yoksa ailenin her durumda yanında olacağını bilsen elin itine serserisine prim vermezsin böyle tehditleri umursamazsın.

bu bekaret meselesi önemli değil kaç kere anlatacağız. çocuklukta gereken sonra hiçbir şeye yaramayan bi zar parçası. o kadar anlam yüklemişsin ki anket bile yapmışsın. sen bir bireysin kime ne senin zarından cinsel hayatından ya neden kendini bu kadar ezik hissediyorsun bunları çekmek zorunda değilsin.

yaşın 16 olsun 20 olsun farketmez.
geleceği güvenle bak. kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…