- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Ne güzel yazmışsın arkadaşım aynen katılıyorum fake sede fake boşwer nasılsa aynı durumda olan birileri mutlaka okurYil 2016 be ablacim.
Sen evlenene kadar 2025 2030lara geliriz.
Kimse takmiyor artik boyle seyleri.
Bakire evlenmedim, ki esim dunyanin en geleneksel adamidir ama kalkip bana "ilk kiminle yattin, kac kisiyle yattin?" Diyemez. Sen de dedirtmezsin. Bu bir hata degil.
Sadece tek hatan cok cok erken olmasi. E olmus bitmis, uzulunce duzelecek mi? Hayir.
Bundan sonrasi icin de istersen evlenmeyi beklersin istersen buyumeyi, fark etmez ama resit olmadigini unutma.
Diktirmeyi falan da dusunme, onlar ama bizi erkekler kabul etmiyor adi altinda erkek tarafindan kabul gormeyi normallestiren, yaptiginin arkasinda duramayan insanlar. Sen onlardan olma.
Cok gencsin. Evet cok erken olmasi hata, kabul. Ama unutmaya calis. Kimseye de bahsetme.
Kimseye açamıyorum bu derdimi.Ben bir kadınım.Hemde 13 yaşından beri... Çocukluk aklı mı desem ne desem bilemiyorum.Hepimiz cocukluk aski yasamisizdir bende yaşadım.o 18 yaşındaydı. Çok sevdim canımı verecek kadar çok.ne derse yapıyordum bir lafını ikiletmiyordum bilmiyordum ki mal gibi kullanıldığımı.yaptım bir hata .2 yıl surdu sonra sıkıldı benden başkasını buldu.hep ağladm sabahalra kadar yorganin altında banyoda yalnız kaldığım
andaağladım.ölmek istedim.peşinden
kostum hep.ama beni kullanmaktan başka. h hiçbirşey yapmıyordu.bu büyük yükün altında ne yapacağımı bilmeden yaşıyorum . Şuan lise son sınıfa gecicem derslerim çok iyi hukuk okumak istiyorum ama bu serefsizligi unutamiyorum. Uzun zaman sonra biriyle tanıştım iliski başlamadan ona bu durumu söyledim ve zaman geçtikçe beni tehdit etmeye ondan ayrilirsam e bu durumu aileme anlatacagini söylüyordu ondan da kurtulamıyorum beni çok sevdiğini söylüyor ruh hastası gibi bisey ' yabbenimsin yada kara toprağin' felsefesini benimsemiş biri.şuan 16 yasindayim ve bu büyük yükün altında eziliyorum
Ben aşık olamicam evlenemicem bir cocugum olmicak bunu bilmek çok acı. Diktirmek istiyorum ileride herkesten gizli ama sonra vazgeciyorum kandirmak istemiyorum kimseyi. O şerefsz şuan gününü gün ederken ben kendimi karanlık geleceğe hazırlamaya çalışıyorum.Böyle bir olay başına gelen var mı kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Lise son sınıfa geçicem yazıyor dikkatli okursanız.16 yaşında nasıl lise son sınıf?
Erkek olsaydım ve kimseyle birlikte olmasaydım karşımdakinin de benim gibi olmasını isterdim. O heyecanı ilk kez yaşarken karşımdakiyle beraber yaşayalım isterdim. Benim fikrim bu ama diğerlerine de saygı duyarım. Olgun, ne istediğini bilen kadınlara bayılırım ama bir de sonuçlarını kaldıramayacagı halde her önüne gelenle beraber olan, sonra gelip zırlayan kadından hoşlanmam.
Lise son sınıfa geçicem yazıyor dikkatli okursanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?