- 19 Aralık 2015
- 345
- 266
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika cok begendim :) bence konunsahibi bunu denemeli ama esinin pesinden gidecegini sanmiyorum.Madem kocan normal goruyor bu durumu
Atiyorum sabah 8de mi geliyorlar, kocani saat 6 da uyandir hadi anana gidiyoruz de
Bisey derse de ne varmis onda dersin
hiç sanmıyorum ben habersiz sabahın körü gecenin bi yarıı gelecek kadar düşüncesiz insanlar bunu yapsa bile konu sahibi anlamazlar.. Anlayış kıt ki zaten zamansız ve habersiz geliyorlar sürekli.evde hazır olarak bekleyin,yani üst giyinmiş,çanta hazırda..kapı çalınınca da ,,aaa keşke haber versydiniz ben de tam çıkıyorudm diyin..birkaç sefer aynısını yaparsanız anlarlar diye düşünüyorum en azından gelmeden önce haber verirler.
anlayış olmadığı kesin de,kadın elinde çanta kapıda ayakkabı giyerken,dur çıkma evde oturalım demez heralde...hiç sanmıyorum ben habersiz sabahın körü gecenin bi yarıı gelecek kadar düşüncesiz insanlar bunu yapsa bile konu sahibi anlamazlar.. Anlayış kıt ki zaten zamansız ve habersiz geliyorlar sürekli.
Denemeye deger benceHarika cok begendim :) bence konunsahibi bunu denemeli ama esinin pesinden gidecegini sanmiyorum.
EŞİNİZ NE VAR BUNDA DİYORSA DEMEK Kİ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDANArkadaslar artik biktim, kayinvalidemler nerdeyse hergün geliyolar, artik sikILdim. Haber vermeden, saati Sabah 8 de ,öglen aksam gece 11,12 de bile geliyolar. Sinirlenip kizsam kocam ne varmis onda diyo. Sizce napmaliyim?
Bunlar uyumuyo muArkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra
Ha bebek varmışIkiz bebekleriM var 10 aylik, onlari sevmeye geliyolar lafta, Ama artik bunaldim. Ben mi Abartiyorum
Emri vakiden kimse hoşlanmaz. Ben sinirli olduğum için tersim pistir lafımı esirgemem.Arkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra