Yardiminiza ihtiyacim var...

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
53
Arkadaslar artik biktim, kayinvalidemler nerdeyse hergün geliyolar, artik sikILdim. Haber vermeden, saati Sabah 8 de ,öglen aksam gece 11,12 de bile geliyolar. Sinirlenip kizsam kocam ne varmis onda diyo. Sizce napmaliyim?

evde hazır olarak bekleyin,yani üst giyinmiş,çanta hazırda..kapı çalınınca da ,,aaa keşke haber versydiniz ben de tam çıkıyorudm diyin..birkaç sefer aynısını yaparsanız anlarlar diye düşünüyorum en azından gelmeden önce haber verirler.

Durum vahim.

Bilmiyorumki. Ben nisanli iken konu açıldı bende ogle uykusunda iken uyandurildimmi cok sinirli oluyorum demistim ama maksatim milleti uyarmak degildi. Gercektende konu acilmis gayri ihtiyari dedi..
Evlendikten sonra ben uyudugumda kaynanam uyanmami beklermis meger. Bende neden uyandirmadin derdim. Oda sen sinirli oluyormussun ya uyandirildiginda onda derdi.

Sende ben sabahları uyumak istiyorum de.
Ne bileyim bir sekilde belli et hosnut olmadigini ama zaten anliyor biliyorlardor anlamamazliktan geliyordur. Yoksa herkes bilirki 7/24 aklina estikce ev basan kisilerden kimse haz etmez.

evde hazır olarak bekleyin,yani üst giyinmiş,çanta hazırda..kapı çalınınca da ,,aaa keşke haber versydiniz ben de tam çıkıyorudm diyin..birkaç sefer aynısını yaparsanız anlarlar diye düşünüyorum en azından gelmeden önce haber verirler.
hiç sanmıyorum ben habersiz sabahın körü gecenin bi yarıı gelecek kadar düşüncesiz insanlar bunu yapsa bile konu sahibi anlamazlar.. Anlayış kıt ki zaten zamansız ve habersiz geliyorlar sürekli.

hiç sanmıyorum ben habersiz sabahın körü gecenin bi yarıı gelecek kadar düşüncesiz insanlar bunu yapsa bile konu sahibi anlamazlar.. Anlayış kıt ki zaten zamansız ve habersiz geliyorlar sürekli.
anlayış olmadığı kesin de,kadın elinde çanta kapıda ayakkabı giyerken,dur çıkma evde oturalım demez heralde...
onu da derse,yüzsüzlüğe aynı şekilde cevap vermek lazım..kusura bakmayın çoık önemli diyip çıkmak lazım..

Ikiz bebekleriM var 10 aylik, onlari sevmeye geliyolar lafta, Ama artik bunaldim. Ben mi Abartiyorum

Arkadaslar artik biktim, kayinvalidemler nerdeyse hergün geliyolar, artik sikILdim. Haber vermeden, saati Sabah 8 de ,öglen aksam gece 11,12 de bile geliyolar. Sinirlenip kizsam kocam ne varmis onda diyo. Sizce napmaliyim?
EŞİNİZ NE VAR BUNDA DİYORSA DEMEK Kİ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN
SİZ HİÇBİRŞEY YAPAMAZSINIZ MALESEF

valla ben çalıştığım için aynısını haftasonları yapıyordu eşimin ailesi..
üstü başım müsait mi bunlar haftasonu plan yaptı mı hiiç umurlarında olmuyordu eşimde eskiden hiç bişey diyemiyordu bana abrtıyorsun diyordu sonra ben bi çemkirdim millete bi suratlar bi afra tafra ayy yok yine anlamadılar.
şimdi artık açık açık bir daha bana haber vermeden gelmeyin kapıda kalırsınız diyorum..

umrumda değil artık kimse.
eşinden yardım bekleme etmez. kendin söyleyeceksin. açık ve net istemiyorum bu kadar burası dingonun ahırı değil diyeceksin.
bir süre herkes hayretle bu gelin nasıl böyle konuşur diyecek sonra alışacaklar... lütfen yap bunu.
ahh ne çektim en başlarda hatırladıkça saç baş yoluyorum.

Arkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra

Evine geldiklerinde kusura bakmayın benim duşa girmem lazım yada uykum var gece uyumadım yada tam çıkıyordum filan gibi bahanelerle yanlarında oturmayın. İkizlerin alın çıkın dışarı yada..

Kapıyı açma
Annene git
Ablana git
Arkadaşına git
Kapıda kalınca haber vermek gerektiğini anlarlar sanırım

Arkadaslar siz olsaniz sizde sinirlenmezmisiniz? Esimin gözünü boyuyolar, bizim kötü niyetimiz yok diye, su an cok sinirliyim, ona belli etmemem gerek. Hep Sen sorun yaratiyosun diyo sonra
Bunlar uyumuyo mu
Ben işe gelmesem 7 de uyanmam mesela
Bunlar 7 de hazırlanıp 8 de sizde olduğuna göre bayağı gayretliler, iş bulun bence madem hala bu kadar enerjikler
He bi de ben kapıya bakmam pek, gelenden haberim olur. Diğerleri de gereksizdir diyorum dilencidir yanlış zildir filan
Sende açma, mecbur değilsin. Duştasındır belki hazır ve nazır olamazsın her daim

Gelip napıyolar
Bebek mi var torun sevme mi diyolar adına
O bile yoksa yaşıt değil bişey değilsiniz ne yapıyosunuz beraber
Ben olsam konuşacak bişey de bulamam sıkılıp giderler herhalde

Ikiz bebekleriM var 10 aylik, onlari sevmeye geliyolar lafta, Ama artik bunaldim. Ben mi Abartiyorum
Ha bebek varmış
Hemde ikiz
Birini kayınpedere ver birini kaynanaya
Özellikle gazı varken
Bırakıp kaçarlar

Ben gece uyuyamadım bebekler uyutmadı de, git yat
Kaç dk duruyorlar gör :KK70:

E
Emri vakiden kimse hoşlanmaz. Ben sinirli olduğum için tersim pistir lafımı esirgemem.

Back
X