• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

İyi niyetinizi anlıyorum bu yaşlarda normal böyle aksi olmaları. Acaba psikolağa falan mı götürseniz belki bir nebze iyi gelir. Diğer çocukları bakmıyormuş ona hiç bir şey demiyorum insanlar vicdansız maalesef , bakmadıkları kişi onları doğurup büyüten kadın.

Insallah bir cözüm bulursunuz ama huzur evine gitmeyi kabul edecegini düsünmüyorum. En iyisi anneni ikna edip kendi yanina almak

yanıma çağırdım kal diye gelmese bile lafla sözle getirdim ama geldiğinin 3.günü sorunlar başlıyor yemek yemez, ağlar, boynunu büker, başka evde huzurum yok diyor evimde kalacağım diyor.
Baska evde huzurum yok diyen bir kadin sizce huzur evini istermi?
Yalniz hayatini idame ettirebiliyorsa birakin kalsin belki o sekilde daha mutludur.arada gidip sizde temziligini yemegini yaparsiniz.
Bilemiyorum ama bana huzur evi cok itici geliyor.

yanıma çağırdım kal diye gelmese bile lafla sözle getirdim ama geldiğinin 3.günü sorunlar başlıyor yemek yemez, ağlar, boynunu büker, başka evde huzurum yok diyor evimde kalacağım diyor.

Bakim evi daha mi olacak. Kiziyla anlasamayan bakiciyla nasil anlasir.Bir sekilde ikna edin. Torun sevgisi yok mu. Onlar icin bile gelebilir.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.

Bende bakımevine karşıyım hiç istemediğim bir olay beni büyütmüş okutmuş acı tatlı paylaşmış bir hayatımız oldu. Kendisi çok diretince bu tip araştırma içine girdim ancak bakımevleri fiyatları zaten cok yüksek altından kalkamam.

Yanımda kalması için çok şeyler yaptım, ama olmadı. Daha önce dediklerim gibi evde huzursuzluklar oldu. iş temizlik olayı falan değil ev sonuçta ayda birde olsa temizlenir. Diyaliz olayı var haftanın 3 günü diyalize gidiyor. bunun yanında biri durması gerekiyor, gelince yemeğini vermesi gerekiyor. Diyeceksiniz sen yap. İşte ben yapamıyorum. 3 tane çocuk var 2 tanesi okuyor sabah öğlen okula koşuşturmaca okul saati denk geliyor.

buradaki yazısmalarımdan sonra yine bakıcı buldum kadın geldi. İnanın 12 saat geçmedi annemde ekşimeler manalı sözler. Bakıcı bayana ters cevap. Diyorum hadi bana yapıyorsun önemsemiyorum el çekmez yapma. Kapa gözünü görme senin hizmetini yapsın diğerlerini boşver diyorum ama nafile. sanırım kadın bugun yarın gider. Daha önce sadece diyaliz esnasında yanında biri bulunsun diye kadın buldum getir götür birde yemeğini yap. Yok anam ona bile çattı. Torunların hatırına benim hatırıma katlan anne diyorum tamam diyor yarım saat geçmeden değişiyor.

Ne yapacam bilmiyorum kaldım ortada

Yanınızda kalması en güzeli kaç yaşında zaten kadıncağız yapmayın bunu bakimevine vermeyin bizde yaşlancaz bigun başımıza gelsin istermiyiz yazık ya o kadar evlat büyüt o yasa getir evlendr barklandir sonra sırt donsunler sana Allah var yukarda kimsenin yanına kalmaz yaptığı sözüm meclisten dışarı canim

o zaman bakım evi olmaz

bakıcı değil de eve yardımcı sana ses olsun diye yanına birini ayarlasanız

arkadaşımın anneannesinin vardı öyle bakıcısı

yoldaş olmuştu

gelir ortalığı toplar birlikte yemek yapar yer tv vs izlerlerdi hatta gezmeye bile giderlerdi

bu da olmaz derseniz hani muhtaç bu kızcağız kalacak yeri yok sana da destek olur gibi birini kabul eder mi

haa hiçbiri olmaz derse de o zaman da alışveriş temizlik vs için en azından haftada bir birisi lazım gibi

İyi niyetinizi anlıyorum bu yaşlarda normal böyle aksi olmaları. Acaba psikolağa falan mı götürseniz belki bir nebze iyi gelir. Diğer çocukları bakmıyormuş ona hiç bir şey demiyorum insanlar vicdansız maalesef , bakmadıkları kişi onları doğurup büyüten kadın.

Insallah bir cözüm bulursunuz ama huzur evine gitmeyi kabul edecegini düsünmüyorum. En iyisi anneni ikna edip kendi yanina almak

Baska evde huzurum yok diyen bir kadin sizce huzur evini istermi?
Yalniz hayatini idame ettirebiliyorsa birakin kalsin belki o sekilde daha mutludur.arada gidip sizde temziligini yemegini yaparsiniz.
Bilemiyorum ama bana huzur evi cok itici geliyor.

Bakim evi daha mi olacak. Kiziyla anlasamayan bakiciyla nasil anlasir.Bir sekilde ikna edin. Torun sevgisi yok mu. Onlar icin bile gelebilir.

umarım bu bakıcı ile olur

ama bakıcıya da tembih edin yani onu kayle almasın

küçükçocuklar da bakıcılarını istemez kötü davranır vs ama kadınlar alınmaz zira aklı ermez

annenize de o gözle baksınlar

bir de o ne istiyor

yani size gelmiyor bakıcıyı istemiyor

kendi mi kalmak istiyor

ne istiyorsa netleştirsin o zaman

tabii evde yabancı bir kişi kolay değil ama o karışmayacak yiyip içip oturacak kimse onun kaprisine katlanmak zorunda değil

son çare içiniz sızlasa da bir hafta bırakacaksınız kendi haline yapamadığını görecek de mecbur kalacak

umarım bu bakıcı ile olur

ama bakıcıya da tembih edin yani onu kayle almasın

küçükçocuklar da bakıcılarını istemez kötü davranır vs ama kadınlar alınmaz zira aklı ermez

annenize de o gözle baksınlar

bir de o ne istiyor

yani size gelmiyor bakıcıyı istemiyor

kendi mi kalmak istiyor

ne istiyorsa netleştirsin o zaman

tabii evde yabancı bir kişi kolay değil ama o karışmayacak yiyip içip oturacak kimse onun kaprisine katlanmak zorunda değil

son çare içiniz sızlasa da bir hafta bırakacaksınız kendi haline yapamadığını görecek de mecbur kalacak

Bakıcıya tembih ettin etmesine ama 1-2 derken yeter diyor bende olsam çekmem açıkçası. Bu diyaliz mevzusu çıkmadan önce kendi işini kendisi görüyordu (yemek vb.) Bende haftada 3-4 defa uğramaya çalışır temizlik alışveriş diğer işlerini halldediyordum

Bu diyaliz olayı bitirdi bizi sabah 10 da gidiyor akşam saat 4-5 civarı geliyor. Bir günde değil haftada üç gün. Dediğim gibi sadece diyaliz esnasında kadın olsa bile sorun olabiliyor. Bende her iki eve yeterli derecede yetişemiyorum. Diyaliz bitirdi onu, ayakta zor yürüyor tek olunca dengesini kaybediyor. Geçen banyoda düşerken tutunmuş kafasını vurmuş. Yalnız olunca benim kafama takılıyor. Her cümlesinin sonunda Allah bir an önce canımı alsın sizde kurtulun bende diyor. Buda beni kahrediyor.

Bir hafta yalnız bırak demişssiniz. geçenlerde diyalize gidilecek kimse yok kapıya çıkmış merdivenden inmeye çalışırken komşular görmüş omlar indirmiş hastaneye götürmüş ordan beni aradılar annen burda gelin buraya diye. koşa koşa gittim. Gelde bir hafta yalnız bırak bu durumda

Bakıcıya tembih ettin etmesine ama 1-2 derken yeter diyor bende olsam çekmem açıkçası. Bu diyaliz mevzusu çıkmadan önce kendi işini kendisi görüyordu (yemek vb.) Bende haftada 3-4 defa uğramaya çalışır temizlik alışveriş diğer işlerini halldediyordum

Bu diyaliz olayı bitirdi bizi sabah 10 da gidiyor akşam saat 4-5 civarı geliyor. Bir günde değil haftada üç gün. Dediğim gibi sadece diyaliz esnasında kadın olsa bile sorun olabiliyor. Bende her iki eve yeterli derecede yetişemiyorum. Diyaliz bitirdi onu, ayakta zor yürüyor tek olunca dengesini kaybediyor. Geçen banyoda düşerken tutunmuş kafasını vurmuş. Yalnız olunca benim kafama takılıyor. Her cümlesinin sonunda Allah bir an önce canımı alsın sizde kurtulun bende diyor. Buda beni kahrediyor.

Bir hafta yalnız bırak demişssiniz. geçenlerde diyalize gidilecek kimse yok kapıya çıkmış merdivenden inmeye çalışırken komşular görmüş omlar indirmiş hastaneye götürmüş ordan beni aradılar annen burda gelin buraya diye. koşa koşa gittim. Gelde bir hafta yalnız bırak bu durumda

ben kendine güveni var hani hallediyor sandım yok bırakılacak gibi değilmiş ki

o zaman susacak katlanacak

bakıcısını idare edecek

zor böyle hastaya bakmak da

Back
X