Bakıcıya tembih ettin etmesine ama 1-2 derken yeter diyor bende olsam çekmem açıkçası. Bu diyaliz mevzusu çıkmadan önce kendi işini kendisi görüyordu (yemek vb.) Bende haftada 3-4 defa uğramaya çalışır temizlik alışveriş diğer işlerini halldediyordum
Bu diyaliz olayı bitirdi bizi sabah 10 da gidiyor akşam saat 4-5 civarı geliyor. Bir günde değil haftada üç gün. Dediğim gibi sadece diyaliz esnasında kadın olsa bile sorun olabiliyor. Bende her iki eve yeterli derecede yetişemiyorum. Diyaliz bitirdi onu, ayakta zor yürüyor tek olunca dengesini kaybediyor. Geçen banyoda düşerken tutunmuş kafasını vurmuş. Yalnız olunca benim kafama takılıyor. Her cümlesinin sonunda Allah bir an önce canımı alsın sizde kurtulun bende diyor. Buda beni kahrediyor.
Bir hafta yalnız bırak demişssiniz. geçenlerde diyalize gidilecek kimse yok kapıya çıkmış merdivenden inmeye çalışırken komşular görmüş omlar indirmiş hastaneye götürmüş ordan beni aradılar annen burda gelin buraya diye. koşa koşa gittim. Gelde bir hafta yalnız bırak bu durumda