- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
C
Sagolun yardimci oldugunuz icin. Vicdan yapacak.bir sey kotu bir sey yapmamissin demissin. Ama yaptim ben. Ailemin tepki gosterecegini bildigm halde basladim. Daha sonra ailem tepki gosterince yari yolda biraktim . Duygularimi fark edemedim. Koca insan hislerini nasil fark etmez ben edemedim. Arkadasim ailemi ikna etmemi beklerken evlilik icin ben hislerimden emin degilim ailemi de ikna edemiyorum diye birden çiktim karsisina.bir aydir duygularimin karistigini bilmiyordu ona soylememistim. Seviyorum zannediyordu. Her sey normal zannediyordu. Birden duyunca şok etkisi yaratti. Ayril8rken artik guvenmeyecegim kimseye evlenmem de artik gibi bir seyler dedi . O icime dert oldu dedikleri. Kendimi suclu hissediyorum. Kotuluk yaptim .
anlıyorum canım ama o kadar kısa bi ilişki ki ve inan herkes hata yapıyor, şöyle düşün tamam kötülük yaptın, o kötülüğü telafi etmek içinde gidip tekrar o adamla beraber olamazsın ki, hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmeliyiz, yoksa kimsenin geçmişi peşini bırakmaz. sonuçta herkes duygu ve düşüncelerinden kendi sorumlu, yani şuan hala aynı düşündüğünü sanmıyorum, erkekler daha kolay unutur, belki seni çoktan unuttu sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun olamaz mı... bence çok ince düşünüyorsun ama bu şekilde bu düşünceler denizinde boğulursun yani.. sanırım önce kendini affedip, azad etmen gerekiyor