• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

C

Sagolun yardimci oldugunuz icin. Vicdan yapacak.bir sey kotu bir sey yapmamissin demissin. Ama yaptim ben. Ailemin tepki gosterecegini bildigm halde basladim. Daha sonra ailem tepki gosterince yari yolda biraktim . Duygularimi fark edemedim. Koca insan hislerini nasil fark etmez ben edemedim. Arkadasim ailemi ikna etmemi beklerken evlilik icin ben hislerimden emin degilim ailemi de ikna edemiyorum diye birden çiktim karsisina.bir aydir duygularimin karistigini bilmiyordu ona soylememistim. Seviyorum zannediyordu. Her sey normal zannediyordu. Birden duyunca şok etkisi yaratti. Ayril8rken artik guvenmeyecegim kimseye evlenmem de artik gibi bir seyler dedi . O icime dert oldu dedikleri. Kendimi suclu hissediyorum. Kotuluk yaptim .

anlıyorum canım ama o kadar kısa bi ilişki ki ve inan herkes hata yapıyor, şöyle düşün tamam kötülük yaptın, o kötülüğü telafi etmek içinde gidip tekrar o adamla beraber olamazsın ki, hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmeliyiz, yoksa kimsenin geçmişi peşini bırakmaz. sonuçta herkes duygu ve düşüncelerinden kendi sorumlu, yani şuan hala aynı düşündüğünü sanmıyorum, erkekler daha kolay unutur, belki seni çoktan unuttu sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun olamaz mı... bence çok ince düşünüyorsun ama bu şekilde bu düşünceler denizinde boğulursun yani.. sanırım önce kendini affedip, azad etmen gerekiyor

Meslegınızı merak ettım.. Baska sehırde calısıyorusunuz aileniz bu duruma tepki göstermiyor da ...
Ailem evlenince tamamen baglarin kopacagini dusunuyor ama calisirken ayri yerde yasasada tekrar geri gelir baglari kopmaz mantigi var. Bilitorum dusunceleri bana da sacma geliyor. Ama degistiremiyorum. Dusuncelerini. Memurum.

Yok cnm olmadi yazisma. Sadece yazin ben cok merak ediyordum bir arkadasi instagramdan takup ettirdim benim arkadasim oldugunu bile anlayip anlamadigini bilmiyorum. Sevmedigim biri ise ve tek suclu ailem degilken onlara niye yukleniyorum bu kadar anlamiyorum. Bazen tanimiyorum kendimi.
boşluktan ve yalnızlıktan bence:))
bak sevsen başka türlü konuşurdun.
bir kere bunu kabul et.
adamla birlikteyken bile anlamdıramıyordum demiş durmuşssun.
ee kaç aydır görüşüp etmediğin bir insan.
sevsen böyle mi olurdu sence.
ailem ayırmasaydı evlenir mutlu olurduk mu diyorsun nedir bilemiyorum ama
zihninde yanlış bir takıntı oluşturmuşssun.
ee o da sana ulaşmaya çalışmamış filan.
yani birşey yokmuş zaten ortada.
sen en iyisimi bütün bunları unut.
etrafına bak yeni adaylara:))

Duygularimi fark edemiyorum. Takintidan dolayi mi yoksa sevgiden dolayi mi bilmiyorum.duygumdan emin olamadiktan sonra cikmak istemiyorum karsina ikinci kez yikamam onu. Nasil fark edebilirim duygumu. Bazen diyorum seviyorsun o kadar ay unutamadin bazende sevmiyorsun hemen vazgectin duygunu sorguladin. Sevsen sorgulamazdin diyorum.
Onunla vakit geçirmekten, bir şeyler yapmaktan, dertleşmekten hoşlanır mısınız? Üzücü bir olay yaşadığınızda ya da sevinçli bir olayda ilk aradığınız insan mı? Eğer bunlar evetse seviyorsunuz. Hayırsa takıntıdır diye düşünüyorum..

anlıyorum canım ama o kadar kısa bi ilişki ki ve inan herkes hata yapıyor, şöyle düşün tamam kötülük yaptın, o kötülüğü telafi etmek içinde gidip tekrar o adamla beraber olamazsın ki, hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmeliyiz, yoksa kimsenin geçmişi peşini bırakmaz. sonuçta herkes duygu ve düşüncelerinden kendi sorumlu, yani şuan hala aynı düşündüğünü sanmıyorum, erkekler daha kolay unutur, belki seni çoktan unuttu sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun olamaz mı... bence çok ince düşünüyorsun ama bu şekilde bu düşünceler denizinde boğulursun yani.. sanırım önce kendini affedip, azad etmen gerekiyor
Şu an bildigim kadariyla hayatinda biri yok cnm. Bende o hayatini devam ettirmeden bnm devam ettirmemem gerek gibi geliyir. Onu uzrn ben bir sey olmamis gibi devam ettirmem dogru gelmiyor sacma dusunce belji cnm ama. Sence cok mu kotuluk yaptim hatalarim cok mu fazla

Şu an bildigim kadariyla hayatinda biri yok cnm. Bende o hayatini devam ettirmeden bnm devam ettirmemem gerek gibi geliyir. Onu uzrn ben bir sey olmamis gibi devam ettirmem dogru gelmiyor sacma dusunce belji cnm ama. Sence cok mu kotuluk yaptim hatalarim cok mu fazla

valla bence sen resmen kendine eziyet ediyorsun, hayatında birinin olmaması senin yasını tuttuğunu göstermez ki, bence o naptı ne etti diye düşünmeyi bırakmalı kendi hayatına bakmalısın, sanki sende takıntı olmuş bu durum, yani senin yaptığına kötülük denmez bence, sonuçta herkes bi ilişkiye başlar, ya biri ya da iki kişi için ilişki istediği gibi gitmez ve ayrılırlar, sen ilişkinin başından sonunu bilmiyordun ki o da bilmiyordu, kimse bilemez, sonuçta o sana aşık olduysa sen olmadıysan bu senin suçun değil oladabilirdin de ama olmadın, yani ilişkinin başından bunları kim bilebilir

Duygumu da anlayamiyorum. Basta duygum varken sonradan kafam nasil karisti bilmiyorum. Sonradan duygular karisabiliyor mi. Nasil anlamlandirabilirim duygumu tak8nti olabilir mi sizce
Cnm kalbinin sesini dinle bunu sen benden daha iyi bilirsin takinti olup olmadigini Onceleri bende senin gibi dusunmustumm ama benimki takinti degildi tam anlamiyla askti ama bazen duygular gelcekten karisabiliyo bence kendine biraz zaman ver emin ol su akar yolunu bulur kalbinle hareket ett....

Cnm kalbinin sesini dinle bunu sen benden daha iyi bilirsin takinti olup olmadigini Onceleri bende senin gibi dusunmustumm ama benimki takinti degildi tam anlamiyla askti ama bazen duygular gelcekten karisabiliyo bence kendine biraz zaman ver emin ol su akar yolunu bulur kalbinle hareket ett....
Cnm inan 9 aydir dinliyorum ama anlamiyorum koca insanim ama fark edemiyorum. Kendimede cok kiziyorum . Anlayamadigim icin. Ne yapacagimida bilmiyorum

Sende mi duygunu onceleri takinti mi diye dusunmustun

Back
X