Yardımınıza İhtiyacım Var...

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Aslında çok basit bir yardım fakat ben hiç anlamıyorum bu tür konulardan o yüzden sizlerden yardım almak istedim. Benim ilişkim bitmişti ve tekrar barıştık 6 gün sonra tam 3.yilimiz daha önce yıldonumlerinde hep o biseyler aldı ben hiç ne bişey yaptım nede aldım artık bir şey almak istiyorum bana lütfen fikir verin? Almaktan çok el emeği ile bir şeylerde yapmak isterim her neyse fikirlerinizi bekliyorum lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere...

Eğer takım elbise giyiyorsa,gömlek kravat alabilirsin..El emeği derken kazak süveter yapmak gibi becerileriniz varsa süper olur.

Ben el emeğini severim ama bu kalpli böcekli sihirli kupalar falan gibi aşırı romantik şeylerin erkeklerin hoşuna gideceğine de inanmıyorum.
Eğer illa el emeği diyorsan bence şu fal kurabiyelerinden yapabilirsin. Geçen onedio yemekte paylaştılar tarifini kolaydı baya. Hem eğlenceli bir el emeği olur içine eğlenceli notlar falan yazarsın. Boğazına düşkün bir sevgiliyse el emeği sarmadır ne bileyim kurabiyedir hoşuna gider.
Hediye olarak düşünüyorsan da en sevdiği müzik grubuna bilet, yabancı sanatçıysa albümü, en sevdiği yönetmenin film arşivi,hayalinde bir araba modeli varsa onun maketini alabilirsin beraber minik minik onu yapmak çok eğlenceli olabilir bitince de o maket arabayı saklayabilir, tuttuğu takımın maç bileti yada adının yazılı olduğu forma gibi en sevdiği şeyle ilgili hediyelerin el emeğinden daha çok ilgi çektiğini düşünüyorum açıkçası. Ben mesela Emir Kustrica filmlerini severim ve sevgiliyken aldığım en güzel hediye onun arşiviydi mesela. Çünkü senin zevkini izlediğini gösteren önem verdiğini gösteren zarif bir hediye oluyor. Bu tip özel zevki varsa ona göre bir hediye alabilirsin.

fal kurabiyler nasıl yapılıyor acaba link atabilirmisiniz tarifini ?

Böyle bir kavanozu kendi odam için hazırlamıştım,el emeği romantik güzel bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Erkek ruhu el emeği göz nuru olan şeylere pek değer vermiyor sanki (atkı bere hariç çünkü onları aktif kullanabiliyorlar)
bir arkadaşım bilmem kaç metre tel alıp ağaç yapmıştı ağacın dallarına minik mandallar alıp fotoğraflarını tutturmuştu ucuna
ne emek...
sonucunu anlatasım yok
atkı bere iyi gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…