Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar,belkide derdim dert değildir gözünüzde ama ben bu yaptıklarım ve yaşadıklarımdan çok mutsuzum
3 yıllık evliliğim boyunca sürekli eşimin ailesi tarafından istenmediğim ve sürekli aşalandıım için artık en ufacık şeye sinirlerim dayanmıyor.ya aşırı sinirlenme söylenme bağırıp çağırma yada ağlama krizlerine giriyorum.sanki birden kafama bişey saplanıyor onlar aklıma geliyor bana yapılanlar ve kendimi sinir çıkmazında buluyorum.ve bunu hiç bana zararı olmayan annemden babamdan çıkarıyorum yada kendimden.eskiden eşimde onların tarafını tutardı ama 3 aydır benim yanımda hiç toz kondurmuyor,sürekli koruyor ama ben atamıyorum.ve kendimi birden onlardan nasıl intikam alırım düşüncelerinde buluyorum.psikiyatriste gittim ilaçlarımı kullanıyorum.kızlar nolur bana yardım edin.böle düşündüğüm zamanlarda kırdığım insanlarıda üzüyorum sona ben daha çok üzülüyorum.ben napmalıyım.sizi seviyorum((kafamçokkarıştı

ilaçlarını kulanmaya devam et. bak eşin koruyup kolluyomuş en azından sonradanda olsa kıymetini bilmiş annenin babamın suçu ne, daha olaylar yeni ne demişler
"zaman tesirini geç gösteren acı bi ilaçtır"

insan geçmişiyle yaşayamaz unut geçmişi
yarına bak yarınlarında gülmeye çalış yaşanan yaşandı bitti
bi daha üzmelerine izin verme ve onlarla asla görüşme çünkü onlar asla değişmeyeceklerdir
kocanda artık yanında hatta onlarla ilgili evde konu açılırsa duyma cevap verme
bunu başarırsan mutlu olursun

kafana takma kimseyi kendini zorla sevdiremezsin elinde olanlarla mutlu ol

seni ne mutlu ediyorsa onda yoğunlaş
zemuszemus

elimde değil kızlar artık çok çok yani klinik gibi bi tedavi almam gerekicek sanırım.sinirlerim okadar bozuk yada delirdim tv programlarna dahi sinirleniyorum kızıp öfkeleniyorum.(allah yardımcım olsun...

sana ne unut diyecem nede kafana takma gibi laflar. çünkü bunları yaşayan anlayabilir ancak. evet bende aynılarını yaşadım kaynanamı öldürmek bile geçti içimden yuvamızın huzurunu bir anda bozuveriyor. ben 4 senelik evliyim fakat 7 senedir uğraşıyorum eşimin ailesiyle. uzak durmak en iyisi canım görüşmeyin konuşmayın. yüzünü görmeyince sinirler yavaş yavaş düzeliyor ama bir kere gördünmü anlık çok sinirleniyor insan. sakin olmaya çalış. birkaç defa derin derin nefes al dua et allahım sabır ver diye besmele çek onalrı gördüğünde. sakın onlara fırsat verme. çok üstüne gelirlerse cevaplarını ver hiç çekinme eşinde senin yanındaymış. sabır herşeyin ilacıdır.
benim kendi ailemde eşimin aileside üzerimize çok geliyorlar ayrılmamız için nuğraşıyorlar ama ikimizde dimdik karşılarında duruyoruz. onlar için yuvamızın huzurunu bozmamalıyız. allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi. inşallah kötülüklerinin cezasını tez zamanda çekerler.

dua et canım
kuran oku canım.
unutamamak ta haklısın çok üzmüşler demek seni.
bu durumda insan istemedikten sonra
kimse yardımcı olamıyor.
düşünsene hayat kısa
nekadarlık ömrümüz kaldı
onuda kendimize zarar vererek geçirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…