yardimlariniza ihtiyacim vaar ameliyat sonrasi burun ucu dusmesi

Leyla0611

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
58
53
13
44
Kizlar ben 7 ay once ameliyat oldum . 3. Ayda benim gereksiz bi arkadasim eliyle burnumun bi tarafini asagiya dogru hizli ve sert bi sekilde itti . Guya sivilceyi kasimak icinmis . O yaptiktan sonra burnumun o tarafi daha asagida geliyo . Gecenlerdede burnumun ustunde cikinti cikmisti onu torpulettim . Doktora gitmekden o kadar biktim ki artik ucu icin tekrar gitmeye cesaretim yok. Boyle bi darbe sonrasi dusebilir mi sizce benzer bi sey yasayaniniz var mi ?

Kizlar ben 7 ay once ameliyat oldum . 3. Ayda benim gereksiz bi arkadasim eliyle burnumun bi tarafini asagiya dogru hizli ve sert bi sekilde itti . Guya sivilceyi kasimak icinmis . O yaptiktan sonra burnumun o tarafi daha asagida geliyo . Gecenlerdede burnumun ustunde cikinti cikmisti onu torpulettim . Doktora gitmekden o kadar biktim ki artik ucu icin tekrar gitmeye cesaretim yok. Boyle bi darbe sonrasi dusebilir mi sizce benzer bi sey yasayaniniz var mi ?

Leyla'cım merhaba... Benim de burun ucum düştü. Kendiliğinden düştü ama benim ki darbe sonucu olmadı. Ya da ben darbe aldığımı hatırlamıyorum. 4. ayda düştü benimki de. Sağa doğru ucu yamuk şu an. Düştüğüde belli yani dışardsan bakanlar anlayamıyor tabi ama son derece başarısız bir estetik operasyon oldu :( 1 yıl 1 ay oldu ameliyat olalı. Rezvizyon olucam ama kendi doktouma yaptırmak istemiyorum (o ücretsiz yapacağını söyledi). Maddi konuları ayarlayıp Muhammet Dilber'e olmayı düşünüyorum ama tabi fikrim değişir mi sonradan bilemiyorum :)

nasıl arkadaşmış o öyle yahu bence arkadaşlığını kes 3 ay erken evet ondan olmuş olabilir 1 sene koruyacaksın maalesef

eski yeni resimlerde evet fark var ama işte şiş indi diyede öyle gözüküyo olabilir mi bilmiyorum . ne zor işmiş ya

eski yeni resimlerde evet fark var ama işte şiş indi diyede öyle gözüküyo olabilir mi bilmiyorum . ne zor ben de burnumdan ameliyat olmak istiyorum fakat şu an araştırma aşamasındadır sen hangi doktora ameliyat olmuştun? Bi de foto atabilir misiniz Bilgilerinize ihtiyacım var:KK55:

2-3 ay bekleyin eğer burun ucu hâlâ düşükse geçmiş olsun o gereksiz arkadaşınızı tebrik edebilirsiniz.

Back
X