Yardımlarınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar Nolur

sana sahtekar diyor ama bunu soylerken bizzat sahtekarlik yapiyor, ya sirf msj at diye provoke etmek için bu sekilde konusuyor, soru soruyor ya da parayi almazsin diye umid ediyor kendi almak için.. cvp vermemekle çok iyi yapmissin kusura bakma ama kudursun hakketmis, parayi alinca da hbr verme ;)

kesinlikle hiçbir şekilde yazmıyorum canım alsam da söylemeyeceğim ona ne ki benim paramdan dimi ama ? insan kendi parasını alırken sahtekar olmaz ki yarın yine işten çıkar çıkmaz aramalara başlayacak saat 8den itibaren mesajlar falan:)

Susmaya devam et, bir an önce de parani almaya bak, yoksa bu konacak paranin üzerine gibime geliyor.
O senden ses cikmadigi icin deliriyor, birak delirsin ama sen yazma, sirf aptalca bir yazisma olacak....
Bosver o merak icinde kalsin, seni hak etmiyor, birak ne hali varsa görsün.
Sakin ol, git parani al bir an önce...

Anladım canım seni ben çok iyi hakediyor sana öyle davranması çok yanlış..Tuhaf tuhaf imalar vs ..O zaman çektir :)

bana dediklerini yazsam şok olursun canım ya hani son konuştuğumuz günden bahsedeyim işte senin yüzünden o evi tuttum bir aylık maaşım yandı falan dedi ben de zorla tutturmadım tanıdığa götürdüm evi gördün tuttun yardımcı olmak istedim memleketine dönme diye dedim sonra işte böyle sıyrılırsın işte işin içinden çıkarcısın sen dedi ben de dedim elimden geleni yaptım evine eşya dahi getirdim temizledim ne çıkarım olcak benim senden be dedim sen beni sevseydin bu kız bana bunları yaptı der sahip çıkardın dedim her zaman bıraktın beni dedim falan seviyorum vs dedi sonra konuşma iyice çirkinleşmeye başladı defol git geber vs demeye başladı zaten dediğim gibi canım son msjımı atmıştım allah biliyor senin için yaptıklarımı seninse nasıl köpek yerine koyduğunu ben başka hiçbir şey demiyorum dedim ona falan sonra da işte dediğim gibi canım akşamına mesaj attı defalarca parayı sordu aradı snrası da hep anlattığım gibi :)

yok canım bu çocuktan sana hayır gelmez kurtulmaya bak ..

Susmaya devam et, bir an önce de parani almaya bak, yoksa bu konacak paranin üzerine gibime geliyor.
O senden ses cikmadigi icin deliriyor, birak delirsin ama sen yazma, sirf aptalca bir yazisma olacak....
Bosver o merak icinde kalsin, seni hak etmiyor, birak ne hali varsa görsün.
Sakin ol, git parani al bir an önce...

emlakçı tanıdık ben alacağım zaten parayı ev sahibinden almasını bekliyorum parayı ki alayım diye. Kredi kartı borcu var ona yatırmak istiyordur belki de konmak istiyordur çıkarcı şey... Pazar günü izinli bakalım nasıl bir rezillik yapacak iyice soğudum ya kendine o kdr aşık bir kızı ne hale getirdi

yok canım bu çocuktan sana hayır gelmez kurtulmaya bak ..

istemiyorum zaten onu artık çok fazla mesaj atıp ararsa da tek bir mesaj atacağım ve bir daha da atmamayı düşünüyorum ne hale getirdi bizi kendi elleriyle :( ondan hiçbir şey olmazmış çok iyi anladım ama şunu çok iyi biliyorum canım allah çok büyüktür kuluna çektirenin yanına bırakmaz asla bu dünyada da çeker o kişi ve bana yaşattıklarının aynısını yaşamaya başladı tınlanmamak ne demekmiş anlamıştır mesela zamanla pişmanlık duyacak benim gibi kişileri çıkarmayacak allah karşısına ve beni arayacak biliyorum allah büyüktür dediğim gibi

arkadaşlar ben gelişmeleri yazarım buraya hep yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeyip yazdınız sağ olun :) bakalım yarın neler yapacak yarın da burada paylaşırım umarım yine yazarsınız :)

sevgili arkadaşlarım arama sezonunu kendileri açmış bulunuyor yine :) konuşmalarımız başlasını sevgili arkadaşlarım yardımcı olursanız yine çok çok çok duacınız olurum

kızlaaaaaar aramayı kesti mesaj da atmıyor ümidi kesti heralde ben 3 gündür yazmayınca açmayınca aşka bakın ya birde seviyorum seviyorum diyordu çok seviyormuş gerçekten ne yaptıklarımı ne beni ne de sevgimi hak etmemiş ya :( suçlu suçunu bilir ve özür diler gerekirse kapısına gider sevdiği insanın pes yani buna :( siz ne düşünüyorsunuz kızlar yorumlarınızı bekliyorum

emlekcıya tenbıhle parayı asla benden baskasına verme dıye..yoksa paran uçabılır...sonra aramasın zaten napacan boyle bı adamı..bela olmadıgına senı bıraktıgına üstelemedıgıne dua et bence..daha da ne akıl deyım vur tekmeyı gıtsın yanii...

kaç yıldır berabersnz bilmiyorum canım ama böyle iyiliği suistimal eden insanlarda çok var bence ...Zaten cevap vermiyormşsn 3 gundur o zaman kendini tut ve hiç cevap vermemeye devam et derim salla böyle insanlarla kendini harap etme

haklısın canım ama az önce çok kötü oldum işten çıktığından beri aramadı bugün mesaj da atmadı normalde 3 gündür atardı neyse arkadaşlara bahsetmiştim onun iş gömlekleri vardı bende evim işine yakın diye vermişti birde zahmet olmazsa yıkar mısın diye yıkamıştım bende kaldı işte 3 günden birinde onları istedi ama cevap vermiyorum diye bahane olarak yani neyse az önce o gömlekleri çıkardım ama vermycm geri mesaj atmak istemiyorum çünkü neyse sonra iş hırkası vardı onu yıkamamıştım sonra kokusunu almaya başladım tutamadım kendimi ağladım aslında çok özlemişim ama 3 gündür ondan nefret ettiğimi sanıyordum ta ki kokusunu alana kadar :(

emlekcıya tenbıhle parayı asla benden baskasına verme dıye..yoksa paran uçabılır...sonra aramasın zaten napacan boyle bı adamı..bela olmadıgına senı bıraktıgına üstelemedıgıne dua et bence..daha da ne akıl deyım vur tekmeyı gıtsın yanii...

mesajlarına cevap dahi yazmadım zaten aramalarını da açmadım işten çıktığından beri kesti bugün aramayı da zaten ama arkadaşa da dediğim gibi kötü oldum bugün

aklım çok karışık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum mesaj atıp onu görmek istemediğimi söylesem mi? yarın da izinli ya kapıma gelirse gerçi gelmez heralde

haklısın canım ama az önce çok kötü oldum işten çıktığından beri aramadı bugün mesaj da atmadı normalde 3 gündür atardı neyse arkadaşlara bahsetmiştim onun iş gömlekleri vardı bende evim işine yakın diye vermişti birde zahmet olmazsa yıkar mısın diye yıkamıştım bende kaldı işte 3 günden birinde onları istedi ama cevap vermiyorum diye bahane olarak yani neyse az önce o gömlekleri çıkardım ama vermycm geri mesaj atmak istemiyorum çünkü neyse sonra iş hırkası vardı onu yıkamamıştım sonra kokusunu almaya başladım tutamadım kendimi ağladım aslında çok özlemişim ama 3 gündür ondan nefret ettiğimi sanıyordum ta ki kokusunu alana kadar :(

kıyamam ya böyle iyi niyetli insanları erkek gibi varlıkların bu hale sokmasına sinir oluyorum sen onu gerçekten çok seviyorsun ben bunu çok iyi anladım ve tanımama rağmen senin tertemiz bir kalbin olduğu yazdıklarından anlaşılıyor ama lütfen bu hayatta kendin için bencil ol sadece kendini düşün biraz ve azıcık zamana bırak ama şunu ben hep derim kalbin ne derse onu yap Allah dermansız dert vermez canım eğer onunla devam edip her şeyi düzelmeyi istiyorsun bi mekan belirle gidin orada konuşun uzun uzun ve gözlerine bak eğer seni sevdiğini anlarsan elinden geleni yap derim...

kıyamam ya böyle iyi niyetli insanları erkek gibi varlıkların bu hale sokmasına sinir oluyorum sen onu gerçekten çok seviyorsun ben bunu çok iyi anladım ve tanımama rağmen senin tertemiz bir kalbin olduğu yazdıklarından anlaşılıyor ama lütfen bu hayatta kendin için bencil ol sadece kendini düşün biraz ve azıcık zamana bırak ama şunu ben hep derim kalbin ne derse onu yap Allah dermansız dert vermez canım eğer onunla devam edip her şeyi düzelmeyi istiyorsun bi mekan belirle gidin orada konuşun uzun uzun ve gözlerine bak eğer seni sevdiğini anlarsan elinden geleni yap derim...

ona mesaj atamam canım o senin bildiğin erkeklerden değil peşinden koşturmayı sever erkekler o da bunu yaptı çoğu kez yine o fırsatı vermek istemiyorum ona mesaj atarsam da istemiyorum seni bir daha yazma diyeceğim o oturup konuşulcak bir insan değil ki

Back
X