Yardimlarinizi bekliyorum kizlarr.

Prencesx

Nasilda acitiyor su veda dediginiz.
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
535
90
53
Merhaba kizlarr, burun ucu ameliyatinda gercekten iyi bir doktor ariyorum ozellikle DOGAL yapan. Varmi bildiginiz duydugunuz? Yalniz 2. Ameliyat olucak ama sadece burun ucu yapilacak burun sirti falan sorunlu sikintili degil sadece ucu duzeltilecek. Burun ucuyla ilgili konulari okudum ama isime yarayacak bisey bulamadim. Yardimci olursaniz cok sevirim...

2.ameliyatlarda doktorlar burun ucu yapmaktan ziyade revizyona yanaşıyorlar.2.ameliyat olacaksa eğer revizyon adı altında yapılıyor.yani daha önce ameliyat edilmiş bi buruna burun ucu ameliyatıyla müdahale edilmiyor.sıfır buruna burun ucu estetiği yapılıyor.revizyon yapılarak aynı zamandada burun ucu düzeltilmiş oluyor.bu konudada verebileceğim yaptığım araştırmalardan emre ilhan,abdülkadir göksel,barış çakır,muhammet dilber,nazım çerkeş doğal revizyonda başarılı isimler bi araştırıp randevu alıp görüşün

Tesekkur ederim yazdiginz icin, ama sadece burun ucu kotu yani diger yerleri sikintili degil. Peki neden sadece ucunu duzeltmiyrlar?

Tesekkur ederim yazdiginz icin, ama sadece burun ucu kotu yani diger yerleri sikintili degil. Peki neden sadece ucunu duzeltmiyrlar?

Daha önce ameliyat olduğunuz için burun ucunu burunla beraber düşünüyorlar.çünkü birbirinden bağımsız değil burun ucuna yapılan bi müdahale burun sırtınıda etkiler ilerde sıkıntı yaşarsınız.bu olması gereken tıbbi bi gereklilik.yani revizyon yaptırmış olacaksınız siz

Anladimm cok tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…