- Konu Sahibi zeynep_tuana
benim ünide bi kiz arkadasim var samimi degil sadece ders calismak amacli görüsüyorum mecburen bi arkadas grubu icerisinde. kiz ders calismak icin bizi evine davet ediyor ders calismak daha rahat olur diye ama ben gitmek istemiyorum. okulda ders calisalim diyorum. yalniz kizi incitmeden nasil bir bahane bulabilirim diye düsnüyorum. simdi gelirsek sen durmazsin hazirlik falan yaparsin bosuna zahmet etme o vaktini dersine kullan falan diyorum ama...
gitmek istememin sebebide su. bu kiza güvenmiyorum yani hersey beklenir.. hirsizlik yapiyor hemde en yakin arkadasinin kiyafetlerini falan caliyor. kendisi anlattiginda aha böle oldum:1shok:
sonracima sigara ot alkol uyusturucu ne varsa kullaniyor daha bilmedigim ne var bilmiyorum.
yalan cok söylüyo ailesine hemde. bunuda bana anlatiyor
yani kiz pek tekin güvenilir degil
peki ben nasil gecistirebilirim ne gibi bahaneler söyleyebilirim kirmadan?
gitmek istememin sebebide su. bu kiza güvenmiyorum yani hersey beklenir.. hirsizlik yapiyor hemde en yakin arkadasinin kiyafetlerini falan caliyor. kendisi anlattiginda aha böle oldum:1shok:
sonracima sigara ot alkol uyusturucu ne varsa kullaniyor daha bilmedigim ne var bilmiyorum.
yalan cok söylüyo ailesine hemde. bunuda bana anlatiyor
yani kiz pek tekin güvenilir degil
peki ben nasil gecistirebilirim ne gibi bahaneler söyleyebilirim kirmadan?