yardımm! 5 haftalık hamileyim.neden midem hiç bulanmıyor.?

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
118
Şanlıurfa
Arkadaşlar.Lütfen bana bir cevap verin.5 haftalık hamileyim ama midem hiç bulanmıyor.Bi sorun mu var?Bu ilk hamileliğim.Çok korkuyorum.3 yıldır istiyordum bu bebeği.Acaba bulantı herkeste olmak zorunda mı?Cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.

bende aynı durumdayım 5 haftalık
bendede hiç bulantı yok tedirgin oluyorum ama doktor şuan yiyebildiğin kadar ye ilerki aylada bulantıların başlar yiyemezsin diyor. normaldir herhalde:CüvCüv:

herkeste ayni olmuyomus kimi bulanir kimi bulanmaz tanidiklarimdan biliyorum
ama sen daha 5 haftalikmisin belki sonradanda baslayabilir
bunu bi sorun olarak dusunme icin rahat olsun

Teşekkür ederim cevaplarınız için.ıştahım çok iyi.Ama en ufak bir bulantı yok.Belkide ileriki haftalarda başlar.

öncelikle hayırlı olsun diyorum. mide bulantılarınız için daha çok erken. 2. aydan sonra başlayabilir. ancak hiç olmayadabilir. mesela ben ilk oğluma hamileyken ne mide bulantısı ne baş dönmesi olmadı. hatta herşeyi yiyip hiç rahatsızlık duymyordum. çok şükür bir sorunda olmadı.
ama bu oğlumda 5,5 aylık oldum hala ara ara bulantılarım var. yani endişe etmeyin bazılarında olur bazılarında ise olmaz bu bir sağlık sorunu teşkil etmez yerimseniben

benim 7. haftamda başlamıştı 13. haftama kadar devam etti. hiçbişey yiyemedim aşırı zayıfladım.
herkeste bulantı olmak zorunda değil diye duymuştum.
sen şimdiden bol bol kalsiyum almaya bak bulantı başlayınca herşeye hasret kalırsın.
suya bile. ben su diye diye çok ağladım

Merak etme canım bünyeye göre değişiyor ben hiç bulanmadım mesela...

ıçini ferah tut Allah tamamına erdirsin...

Genelde 6. haftadan itibaren başlıyor, yakında başlayabilir, ha başlamazsa ilk cinsiyet tahmini benden erkek olabilir bebşiniz. Benimde bulantım yok denecek kadar azdı, biri bana kız çocuklarında bulantı erken başlıyor ve uzun sürüyor demişti, seninki erkek olabilir demişti, çokta ciddiye almadım ama benimki erkek.. artık tesadüfmü var mı bir haklılık payı bilemiyorum.

slm canım benimde ilk hamileliyim 6 aylık olduk:CüvCüv:
benimde hiç midem bulanmadı...hiç kusmadım ..canım durmadan bişeyler aş ermedi bi ara limona dadanmıştım o kadar:icecream:
korkmana gerek yok sevinmelisin kusmak hiç güsel deyildir herhalde
bence şanslıyız....
kaydirigubbakcemile5

tatlım bendede ne bulantı ne kusma ne aş ermesi oldu... hiç bir sorun olmaz merak etme.. bu bünyeden bünyeye değişiyor bizler şanslıyız.. öle düşünüyorum .. ve dr da öle dedi açıkça...

ben 32. haftamdayim kotu olacak kadar midem bulanmadi
benim bildigimde kimisi hic bulanmaz kimiside kokudan bile midesi kalkar...
allah tamamini erdirsin canim bu arada...

slm canım benimde ilk gebeliğim ve 9 haftanın içindeyim benimde bulantım yok arada yemeği abartınca yada yağlı yediğimde bulantım oluyor ama buda sanırım gastrimden dolayıdır çünkü kaç yıldır bu tarz bulantı yaşıyorum ben bulantının gebeliği etkileyen bişey olduğunu düşünmüyorum sen genede bir dr sor ama bu konu için kendini üzme benim dr um 7 haftada başlıyo bulantı dedi

Cevap yazan arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.ıçimi çok rahatlattınız.bugün doktora gideceğim.inşaallah keseyi görürüz bugün.Allah herkese kolaylık versin.

canım ne kadar sanşlı olduğunun farkında bıle değilsin çoğu anne adayı mıdesı bulandığı ve yemeklerden tıksındığı için yeterı kadar bebişini besleyemez duruma gelıyor .herkezın hamılelığı bırbırınden farklılık gosterır.benım 3 aylık bır oğlum var hamılelığım boyunca ne bulantım oldu ne de aşermem inşallah senınkı de sonuna kadar boyle devam eder

benim 6.haftada basladı ve 16.haftaya kadar devam etti. biraz daha bekle eger yine bulanmazsa sansına sukret cunku bulantı hic ii bişey deil

ben 4 aylık hamileyim kızlar ne bulantı ne baş dönmesi çok şükür hiçbişey yaşamadım ilk günlerde bende tedirgin olmuş ve doktoruma demiştim hiçbi belirti yaşamıyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum demiştim oda gülmüştü.. ne güzel işte dedi illaki belirti olacak diye birşey yok dedi..

merhaba canım korkuların yersiz hemen mide bulantıların başlayacak diye bir şey yok belki hiç de olmayabilir benim 7-8 haftalarımda başlamıştı

genelde mide bulantıları 6. haftadan sonra başlar canım..
hem dua etki bulantın falan olmasın..
inanki çok berbat bişey..

ayy canım hayırlı olsunda bu ne telaş dur bakalım annesi daha bebeğin minicik azcık büyüsünde o zaman görürsün sen... canım herkezde mide bulantısı olmayabilir... ne güzel işte belki kolay bi hamilelik geçirirsin canım... mide bulantıları genelde 7. haftadan sonra başlar canım benim öyle olmuştu halada devam ediyo çok kötü oluyo beslenemiyorum... bence umarım böyle devam edersin canım....

valla ne guzel şükret benım herseyden tıksinme gibi kötü bi huyum vardı hamileliğimin nasıl gectiğini düşün artık kuzenimin dr.u tamamen psikolojik demiş bence düşünme kiminin rahat gecer
inşallah senınde cok bulantın olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…