yardımm! 5 haftalık hamileyim.neden midem hiç bulanmıyor.?

canım bende 8+2 haftalığım ama ne bulantı ne başdönmesi hiç bişi yok bünye meselesi bu yemeklerdende tiksintim felan yok normal bence kafanı takma üzülme canım normal şeyler bunlar Allah hayırlı doğumlar versin hepimize kendine dikkat et .

kızlar siz hakkaten şanslı annelersiniz mşlh umarım sağ salim atlatırsınız bu 9 ayı

ayyyy istedıgın seye bak:) benımde bulanmıyodu 2,5 aylıkken bı basladı 4 aya kadar.su içsem cıkrır oldum 1 hafta boyunca.onun dısında mutfagın kapısından dönuyodum içerı gıremıyodum...az sık dısını bulanırr sonrada napçanı şasrırsınhihoyyyt

iyide daha cok yenısınızzzzz yahuuuuuuu..sacları tuylerı cıkmaya baslayınca bulanmaya baslar zateee..daha olusumyenı basladı bebısın ..:CüvCüv:

canım bende 5buçuk aylık hamileyim hiç bulantım olmadı baş dönmeside olmadı yada başka biş raahatsızlık aşerme hiç birşey yok olmaması normal arkadaşlara katılıyorum bizler şanslıyız.bebeğim beni hiç üzmüyor .bebeğim kız ayrıca

canım korkacak bişey yok herkesde belirtiler farklı oluyor hem keşke bulantın olmasa daha ne olsun ben ilk üç ay çok çektim Allah razı olsun eşimden ve annemde onlar olmasa helak olurdum eğer eşim kahvaltı hazırlamasa annem yemek yapmasa hiç bişey yapamıyordum bence sen şanslı kesimdensin.Rabbim bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

slm canım bende arkadaslara katılıyorum 20 haftalık hamileyim bir kez bile midem bulanmadı ve benim ikinci bebişim ilk kızımdada bulanmamıştı bundada tık yok .

Cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.Aslında mide bulantısı olsun istemiyorum ama ben herkesin bulanıyor sanmıştım da onun için endişelendim.Ama şimdi içim rahat.Çok sağolun.

ayy kızlar derdinize bakın allah tek yaşatmasın sorunlu hamilelik;daha ne istiyosunuzkii... bu arada bende allaha binlerce şükür ki hamileliğin hiç bi sıkıntısını yaşamadım. ne bulantı ne kusma ne başka bişey. doğumum an meselesi ama allaha şükür mide yanması ekşimesi dahi olmadım. çok sorunsuz geçiriyorum. bunları dert etmeyin. hiç kimsenin bi diğeriyle aynı geçmiyo hamileliği... allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş... benim içinde dua edin:)

Canım tedirgin olma , ben 17 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı şükür , umarım doğuma kadar da olmaz :) Herkeste değişiyor illa bulantı olmak zorunda değil .

canım benim dogumuma sadece 1 2 hafta kaldı:CüvCüv:ama inan bu 9ay zarfında inan birgün bile midem bulanmadı birkere dahi istifra etmedim başım dönmedihihoyyytyani herkeste aynı olucak diye bi durum oldugunu sanmıyorum içini ferah tut yani hamileligin tadını çıkar bencea.s.

ben 12 haftalık hamileyim ama hiç midem bulanmadı arkadaşlar doktorum normal dedi belki yediğin şeyler bulnatını bastırıyordur dedi..biraz rahatsızlık hissetsem midemde çubuk kraker yiyorum..bişeyim kalmıyor.

benimde 10.haftada çok hafif bulandı bu zamana kadar hiç kusmadımm herkeste farklı oluyor canım

canım herkesın mıdesı bulancak dıye bısey yok ben 2 aylık hamileyim daha ne bulantı ne cıkarma hıc bısey olmadıbenneyaptımki

canım ben 36 haftalık hamileyim 36 haftadır hiç midem bulanmadı başım dönmedi herhangi bişeyden tiksinmedim aşerme olayım bile olmadı böle şeyleri sıkıntı etme şükret sende şanslısın inşallah böle sorunsuz bi hamileliğin olur...

şekerim bu kişiden kişiye değişir, benim de yok denecek kadar az bulanırdı midem, sadece sabah kalktığımda az bi bulantı olurdu, leblebi yada çıbık kraker yerdim öyle kalkardım yataktan, ama hiç öyle böğk böğk dicek kadar da çok olmadı yani, bu bi sorun diil rahat ol, ay bende bişiy var sandım yav :))

öncelikle hayırlısı olsun Allah tamamına erdirir bebeğini sağ salim kucağına almak nasip eder inşaallah... yalnız kafan karışmasında her hamile kalan bulantı çekecek diye bişiy yok... 20. haftamdayım ne bulantı ne kusma ne aşerme ne onu bunu canım çekme vs vs hiçbirşeyim olmadı... ama bulantın olacaksa bile henüz ortaya çıkmamış olabilir... 8. haftada ortaya çıkıp 4-5. aya kadar sürenlerde var.... işallah ozamanda "yardımmm!! bulantıdan ölücem" başlıklı bi konu açmassın arkadaşım :)))))))))

cnm herkesın bunyesı farklı tatlım...
ıllahı mıden bulancak dıe bişi yokki...hatta ne gusel bulantın yokalkisalkisalkisben tam 5 ay cektım ve cok kotuydy ınan...hayırlı olsun canım benım..Allah saglıcakla kucaklamayı nasıp etsınhihoyyyt:Saruboceq:

ayyy bendede bulanti yok ama yaniyo midem yaniyo oluyorum yanmasindan 6 haftadayim ama neden yaniyo midem avuc avuc buz yiyesim geliyo okadar yaniyo herseyi denedim ama gecmiyo yazilarinizi okudum acaba bendemi sorun var mide yanmasini tek ben yasiyosam neden acaba ya cok kotuyum

ne mutlu sanaki migde bulantisi cekmiyosun sanslisin yani canim
herkezde olcak diye bisey yok endiselenme tatlim
allaha sükür bende yasamadim kizimda ne bas dönmesi ne migde bulantisi nede as ermesi
allahim saglikla sihatle melehini kucagina almayi nasip etsin insallah
ve darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina insallah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…