- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Merhaba bayanlar benim bir derdim var bebeğim üç aylık olacak inşallah benim bebeğim benim günde bir en fazla iki defa emiyor ama doymuyor emdikten sonra ek gıda veriyorum yani Aptamil pre. Sizce ne yapmalıyım devam böyle sütümü vermeli miyim yoksa hepten sütümü kesip tamamen ek gıdaya mı dönmeliyim
Neden mama veriyorsunuz? Sanırım bebek emdikten sonra mamaya alıştığı için böyle davranıyor. Yazdıklarınıza göre sütünüz var ve bebek de emiyor.(Yani 1 kere emiyorsa emiyordur) Neden ayrıca mama verdiniz/veriyorsunuz?Merhaba bayanlar benim bir derdim var bebeğim üç aylık olacak inşallah benim bebeğim benim günde bir en fazla iki defa emiyor ama doymuyor emdikten sonra ek gıda veriyorum yani Aptamil pre. Sizce ne yapmalıyım devam böyle sütümü vermeli miyim yoksa hepten sütümü kesip tamamen ek gıdaya mı dönmeliyim
Sakin emzirmeyi bırakma anne sütü çok önemli sütün artması için sürekli emzir maden suyu iç rezene çayı iç bol su tüket önce emzir sonra mama verMerhaba bayanlar benim bir derdim var bebeğim üç aylık olacak inşallah benim bebeğim benim günde bir en fazla iki defa emiyor ama doymuyor emdikten sonra ek gıda veriyorum yani Aptamil pre. Sizce ne yapmalıyım devam böyle sütümü vermeli miyim yoksa hepten sütümü kesip tamamen ek gıdaya mı dönmeliyim
Tamam doğru danışeyim ama her gidiyorum söylüyorum emziren bir damla bile ona es gelse iyi diyor ama sıkıntı şu göğsümdeki ilk başta çok geliyor ondan sonra azlık gelmeye başladığı zaman ağlamaya başlıyor ben de Aptamil Pre veriyorumEmzirmeyi bırakmayın. Doktorunuza danışın. Acaba neden emmiyor? Sarmısaklı acı şeyler mi yiyorsunuz? Belki de yediğiniz bir şeye alerjisi vardır?
Evet çok şükür sütüm var ama üstüm o kadar da olduğu söylenirlemez çünküüm günde bir defa emzirmemin nedeni emiyor ilk başta çok geldiği için içiyor sonradan sütüm azalmaya başladığı zaman göğsümde ağlıyor sonra öbür gün üstüme alıyorum iki 3 dakika emiyor ondan sonra tekrar ağlamaya başlıyor ben de mecburen Aptamil pre veriyorumNeden mama veriyorsunuz? Sanırım bebek emdikten sonra mamaya alıştığı için böyle davranıyor. Yazdıklarınıza göre sütünüz var ve bebek de emiyor.(Yani 1 kere emiyorsa emiyordur) Neden ayrıca mama verdiniz/veriyorsunuz?
Yok hayır aptamil pre veriyorumEk gıda dediğiniz formül mama mı? Doktora danışınız mi peki?
Çok şükür benimkisi kilo alıyor ama günde bir defa emziriyorum bir de Aptamil pre veriyorum Şuan üç aylık olacak inşallah 6 kg 300 gramBence aptamil kulanma benim ablam onun fabrikasında çaılışıyo eskisi gbi iyi olmadığını Soylyo bebelac daha iyimiş bende kulncktm ama pişman oldgm kulanmadğma bebğm benide emiyodu ama doymuyodu burdaki doktorlr cok anlysz bakırkoye gittim niye vermysn bebeğn doymyo dedi bende bana bi kaç doktr bebeğmn kılosunn iyi oldgnu soyledi dedm hayır dedı bebgn doymyo dedi ama bunu ben 6 ayındn sonra ogrndim o zamanda ek gıdaya başlamıştı gerk kalmadı dedi bence durumn varsa bebelc kulan derim sütünü kesme mamayda doktor sor bence senn emmeyi reddediyo benmde bebğm 5 aylıken ole yapmştı doktor sakın vazgcme bazen bebkler ole yapabiloyomuş gerkrese ayakta pış pışla bi şeklde çabala demştı ole yaptım olmştu ama her bebek farklı tabi
Gerçekten beni emmesini çok istiyorum hem sağlıklı hem masrafsız hem kolay sonuçta emzirdim zaman her yerde verebilirim hemen. Sıkıntı şurada emiyor ama emdikten sonra az gelmeye başladı zaman ağlamaya başlıyor sonra öbür gülsüm oluyorum öbür göğsünden de aynı şekilde beş 6 dakika sonra ağlamaya başladı zaman anlıyorum ki sütüm az geliyor sonra ben de Aptamil pre veriyorum. Biray erken geldiydi bizimkiDaha yeni 3aylık olacak bebeğinizi sütten kesmeseniz daha sağlıklı tabi ki. Üstelik siz emmesini de istiyorsunuz ama bebek reddiyor sanırım. Tomris in emzirme günlüğü yazılarını okuyun. Güvenli bağlanma konularına bir bakın derim. Bebeğinizi bol bol kucağınıza alın, sevginizi hissettirin, siz yapacağınızı yapın. Yine olmuyorsa o zaman bırakırsınız emzirmeyi. Ek gıda için çok erken, emzirmeseniz bile 1yaşına kadar ana besin kaynağı anne sütü yoksa formül mama olmalı. Sağlıkla büyütün
Çok şükür benimkisi kilo alıyor ama günde bir defa emziriyorum bir de Aptamil pre veriyorum Şuan üç aylık olacak inşallah 6 kg 300 gram[/
Kilosu iyi bence ben aptamil iyi değil dye bilyrum ama bi doktora sor bence hem kilo alması ama emmeyi reddetmsi biraz sanki Mamayamı alşmş yani şuan benm halmn bebğde 3 aylk kılo alyo annyde emyo mamyda içiyo bilemedm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?