yardımm edin Bebeğim beni günde 1 kez emiyor

Gözlerim 'bebeğimin daha sık emmesi için ne yapabilirim' sorusunu aradı. Ama ne yazık ki siz pes etmiş gibi görünüyorsunuz. Bence inanarak emmesi için ısrarcı olun. Hiçbirşey anne sütünün yerini tutmaz.

Tamam doğru danışeyim ama her gidiyorum söylüyorum emziren bir damla bile ona es gelse iyi diyor ama sıkıntı şu göğsümdeki ilk başta çok geliyor ondan sonra azlık gelmeye başladığı zaman ağlamaya başlıyor ben de Aptamil Pre veriyorum
Mamayı biberonla veriyorsunuz di mi?
İşte sıkıntı o biberon
Bebek biberon akışı istiyor
Acilen biberonu ve varsa emziği çöpe atın
Mamayı alıştırma bardağıyla verin ve bol bol ten tene temas yapın
Ayrıca Bebek emmiyor da siz sağım yapmıyor musunuz?

Gerçekten beni emmesini çok istiyorum hem sağlıklı hem masrafsız hem kolay sonuçta emzirdim zaman her yerde verebilirim hemen. Sıkıntı şurada emiyor ama emdikten sonra az gelmeye başladı zaman ağlamaya başlıyor sonra öbür gülsüm oluyorum öbür göğsünden de aynı şekilde beş 6 dakika sonra ağlamaya başladı zaman anlıyorum ki sütüm az geliyor sonra ben de Aptamil pre veriyorum. Biray erken geldiydi bizimki
Memede sütün akışı biberon gibi aynı olmaz.
Bazen tazyikli olur bazen durur sonra başlar filan
Biberonu acilen devreden çıkarın.

Mamayı biberonla veriyorsunuz di mi?
İşte sıkıntı o biberon
Bebek biberon akışı istiyor
Acilen biberonu ve varsa emziği çöpe atın
Mamayı alıştırma bardağıyla verin ve bol bol ten tene temas yapın
Ayrıca Bebek emmiyor da siz sağım yapmıyor musunuz?
Benimkisi bir aylık erken geldiği için önceden çok sağ blogun sütüm çok gelsin diye en fazla sütüm 90 ml geldi Ama benimki senin maşallahı var 180 200 ml içiyor uyuturken çoğunlukla göğsümde uyutmaya tercih ediyorum emerken ama tabi süt az gelirse çok sinirleniyor

Benimkisi bir aylık erken geldiği için önceden çok sağ blogun sütüm çok gelsin diye en fazla sütüm 90 ml geldi Ama benimki senin maşallahı var 180 200 ml içiyor uyuturken çoğunlukla göğsümde uyutmaya tercih ediyorum emerken ama tabi süt az gelirse çok sinirleniyor
Ne dediğinizi çok anlayamadım ama sinirlenme sebebi biberon gibi kolay akış istemesi
Biberonu atın, alıştırma bardağı kullanın ve düzenli sağım yapın
Saat başı 5-10 dk sağın. Memeler uyarılsın süt ihtiyacı var emri gitsin.

Çok şükür benimkisi kilo alıyor ama günde bir defa emziriyorum bir de Aptamil pre veriyorum Şuan üç aylık olacak inşallah 6 kg 300 gram
Emzirmeyi sıklıkla mama ile desteklemişsiniz muhtemelen bebek hem çok kilo almış hem akışı kolay olan biberonu seçip memeyi reddetmiş.
Muhtemelen bu süreci doktora danışarak değil kendi düşüncenize göre yönetmişsiniz o yüzden şu an artık zor olan mamayı kesip memeye dönme işine dönmezsiniz.
Emdiği kadar emsin bence. Zaten bir iki kez emdiği sütten kesmeye gerek niye olsun?
Memeye dönmek isterseniz sık aralıklarla ezmireceksiniz. Memeden az süt geldiğini düşünseniz de emzireceksiniz. Meme vermeden mama vermiceksiniz( ya da bir öğün mama bir öğün meme). Daha sonra yavaş yavaş mamayı azaltacaksınız. inatla devam ederseniz bir bir buçuk ayda mamayı bırakıp memeye döner.

Merhaba bayanlar benim bir derdim var bebeğim üç aylık olacak inşallah benim bebeğim benim günde bir en fazla iki defa emiyor ama doymuyor emdikten sonra ek gıda veriyorum yani Aptamil pre. Sizce ne yapmalıyım devam böyle sütümü vermeli miyim yoksa hepten sütümü kesip tamamen ek gıdaya mı dönmeliyim
Doymadığını nerden anlıyorsunuz sadece ağlamasından mı? Buna siz karar veremezsiniz aylık kontrolde belli olur bebeğinizin doyup doymadığı aldığı kilodan
Ve günde 1 defa çok az bi sayı oğlumu ilk zamanlar nerdeyse yarım saatte bir emzirdiğim oluyordu gak dedimi meme verdim guk dedimi meme verdim
1 kere emiyorsa sütünüzün az gelmesi de çok normal
sütünüz bebeğiniz sizi ne kadar çok emerse o orantıda artar çoğalır bol bol emzirin ayakta piş piş yaparak hafif hafif poposuna vurarak da emzirmeyi deniyebilirsiniz

Benim bebeğimde 3 buçuk aylık .
Memeyi red durumu oldu sütümün çok gelmesinden kaynaklı .
Mememle kavga halinde emmiyordu sütümü sagıyordum biraz daha sonra emziriyordum çok huysuz sandığından sakinleştirip her fırsatta meme emdiriyordum .
Şuanda saat başı memede .

önce emzir sonra mana ver.tabi sık sık emzirirsen sütun çoğalır,zaten günde iki kez emmeyle süt azalir

önce emzir sonra mana ver.tabi sık sık emzirirsen sütun çoğalır,zaten günde iki kez emmeyle süt azalir

Merhaba bayanlar benim bir derdim var bebeğim üç aylık olacak inşallah benim bebeğim benim günde bir en fazla iki defa emiyor ama doymuyor emdikten sonra ek gıda veriyorum yani Aptamil pre. Sizce ne yapmalıyım devam böyle sütümü vermeli miyim yoksa hepten sütümü kesip tamamen ek gıdaya mı dönmeliyim
Anne sutu yerine mamayi kesmeyi sorsaydiniz keske?
Once bi onun icin cabalamak lazim. Belki de mamaya guvendgi icin yada daha tatli geldigi icin anne sutune istemiyr. Kesinlikle drunuza sorun. Burada zaman kaybetmeyin. Ve memeden tabikide kesmeyin!

Sakin birakmayin. Benim bebegimde bi ara istemedi emmeyi, agliyodu gogusumu verince megersem agzinda yara varmis. Ilac kullandiktan sonra gecti cok sukur simdi hep gogusumu istiyor. Ustelik cok sudu olan bi annede degilim.. ama vazgecmedim

Evet çok şükür sütüm var ama üstüm o kadar da olduğu söylenirlemez çünküüm günde bir defa emzirmemin nedeni emiyor ilk başta çok geldiği için içiyor sonradan sütüm azalmaya başladığı zaman göğsümde ağlıyor sonra öbür gün üstüme alıyorum iki 3 dakika emiyor ondan sonra tekrar ağlamaya başlıyor ben de mecburen Aptamil pre veriyorum

Arkadaşlar sana söylemiş Tomris in emzirme notlarını ararım İnternete onları okuyun. O günlük harikulade bir kaynak. Emzirmenin fizyolojisini anlatıyor ve nerede hata yaptığınızı çok güzel kavriyorsunuz. Bebeğinizi 2 saatte 1 memeye alın. O emerse suyunuz artacak zaten.

Sütünüz doyurmuyor diye sütü niye keseceksiniz ki?
Aldığı kadar anne sütü alsın 1 damla bile olsa.. Benim de 3 aylık bebeğim var. Hem emziriyorum hem formül mama veriyorum..

Benimkide emmiyordu gazdan dolayı da doymuyordu da ama ben pes etmedim ek gıdayı bıraktım bol bol emzirdim ac kalınca mecbur emdi 2 dk da olsa emiyordu sonra bırakıyordu ben her fırsatta ağzına veriyordum sonunda zafer benim oldu o emmeye alıştı ben mamayı bırakırdım ona sütüm de çoğaldı

Back
X