• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm edin kızlarr bıktım artık nasıl gidicek bu kilolar :'(

Ara tatile girdin gel beraber zayiflayalim ne dersin benimde dogum kilolarim var. 71 kiloyum :) ben yarin baslamayi dusunuyrm ins. Cvp bekliyrm senden birakma kendini savas

Tamam benim için süper olur diyet arkadaşımın olması ben varım :) bide geçen gün tvde izledim maydonoz suyu+limon suyunu beraber içince zayıflatıyormuş onu denicem sende denemek istersen söyleyim dedim ibrahim saraçoğlu diye bi adam varya o demişti :D

Merhaba kizlar bende kilomdan ve istahimdan muzdaribim:26: bnde 165 boyunda 75 kiloyum 28 yasindayim. 10 sene once 55 kiloydum ve kansizlik vardi surekki gozum kararirdi. Yillar icinde kilo aldim 69 kilodayken evlendim 2 sene once, zayifken kan degerim 11 di kan verilecek durumdaydim demir eksikligim vardi saclarim bile dokukuyordu. Simdi tombul bir balik kilosundayim kanim demirim hepsi normale dondu. 6 aydir beb3k sahibi olmayi dusunuyoruz 3 ay once dusuk yaptim. Bu uc ay icinde folikasitti vitamindi kullandim sistikce sistimmm. Hele en kotusu istahim cok acildiii her aksam 10 dan sonra karnim gurulduyor mutlaka ekmek peynir yiyorum bir parca:27: yaaa hamilelik oncesi diyet yapip kan degerkerimi dusurmek istemiyorum birde diyorumki hamilelikten sonra diyet yapar topran veririm diyorum:37: ne yapim kizlar bu istahi ben nasil kesimmm

Back
X