yardımm edinn lütfen

bu herkes böyle düşünüyor sen öyle derken bir zamanlar herkes dünya düz derken bir kişinin yuvarlak demesini unutmayın. herkesin söylediği doğru olmaz her zaman.

bu herkes böyle düşünüyor sen öyle derken bir zamanlar herkes dünya düz derken bir kişinin yuvarlak demesini unutmayın. herkesin söylediği doğru olmaz her zaman.

evet olmayabılır ama ortada bır gerçek var bu arkadas 18 yasında karsısındakı adam kac yasında bılmıyorum az cok tahmın edıyorsun bu kız gıdınce basına neler gelecegını fıkır ıstemıs yazdım herkes gıtme derken sen o gelmıs sende gerekırse fedakarlık yaparsın dıyorsun ben senın bu yorumun bana uymadığı halde kalkp sana bı yorumda bulunmadım saygı gosterdım sen benım düşünceme ters bakıyorsun bence gerek yok o tarz bı yoruma

tekrar ediyorum ben gitsin diye bişey demedim. fedakarlık gösterecek dedim.

ailenden gizli bir şey yapmamalısın.hele ki şehir dışına çıkmak insanoğlu başına her şey gelebilir.senden bu şekilde istekte bulunan bir insan salaktır aslında.sevdiğine bu şekilde konuşmamalı.yaşın daha küçük canım karşına sana değer veren bir insan çıkacaktır böyle sorunlarda yaşamazsın emin ol.

adam haklı sende bi fedakarlık görmüyor ki.
ailenin kuralları varsa yarın evlenince ne yapacaksın?
illa git demiyorum ama senden de bi fedakarlık bekliyor bence.
Siz erkek dusmani degilmiydiniz? Noldu da 18 yasinda bir kizi 3 aydir tanidigi bir adam icin sehir disina gondermeye tesvik ediyorsunuz? Ustelik bu adam israrla, hakaretle getirmeye calisiyor bu cocugu.

Guzel arkadasim konu sahibi, sakin gitme. Sana deger veriyorsa gel demezdi zaten. Tabii ki onun sana gelmesi lazim erkek olarak. Bilmedigin, tanidigin kimsenin olmadigi bir sehirde, seni neler bekliyor bilemezsin. Ustelik seni boyle ezip buzup zavalli gibi hissettirerek ayagina getirmeye calismasi cok suphe uyandirici. Tamamen irtibati kesmen seni icin en iyisi. Sana salak demesi bile bir daha asla onunla gorusmemen icin cok gecerli bir neden. Kendini sev, sana saygi duymuyanlari cemberinden cikar.

Sevgiliniz size salak diyor, kac aylik olursa olsun iliskiniz, bence siz bunu düsünün..... Zor durumda kalacaginiz seyleri yapmayin, sonra cok vurursunuz kafanizi... Size deger verse insan gibi konusur,, beklentilerini söyler, kimse zor durumda kalmadan bi cözüm bulunur... Eski sevgilisinden bahsettigine göre daha unutamamis onu, o zaman onu cagirsin o gelir... Siz mantiginizla hareket edin, bu yasta kalbinizle hareket edince ilerde cok pisman oluyorsunuz...

fedakarlık iliskide olcaktır evet ama yaşımı baz alarak lütfen konuyu yorumlayın ben özgür bir bayan olsam tabiki sevdiğimi kırmam giderim ama beni kıran bir gitme mevzusu için eskileri örnek verip sen tam salaksın gelemezsn demesi ve kücümsemesi beni gercekten sevse zaten bu tartısmanın sonucnda tamam derdi konusmaya devam edebilirdi bana hiç yazmadı yani bahane gibi geldi aslnda bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…