- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 40
- Konu Sahibi buketkelebek
-
pardon canım bu tepkı neden anlamadım evet cok halt yıyen koca olabılır bu benı hıc ılgılendırmıyor ayrıca konunun basından berı bı okur musun bır tek sensın gıtsın dıyen durup bı dusunmesı gereken kışı sensın benımle bu tartışmaya gırmene anlam veremedim
Bakıyorum da takip ediyorsun ,yoksa bize hayran mısın sibel :) Ayrıca sen önce bir adam bul da elinde tutmasını biz öğretiriz sonra ...
Bu tavrınIZ çok gereksiz ve konuyla alakasız. Konuya yorum yapanların özel hayatıyla ilgili yorumlarda bulunmayın. Sizin kocanız elinizde tutulacak bir nesneyse buyrun devam edin.adamları elinizde tutamıyorsanız suç benimmi?
prensescikler sizii..
her gel denilen yere gitseydik vay halimizeben gitsin diye bişey demedim eğer çocuk fedakarlıkta bulunduysa kız da bulunacak dedim. illa gitmesi gerekmiyor orta yol arayacaklar.
Önemli olan bulmak değil, herkes bulur. Önemli olan ne bulduğun canımbulmadığımı nereden biliyorsun
Önemli olan bulmak değil, herkes bulur. Önemli olan ne bulduğun canım
bulmadığımı nereden biliyorsun
bu herkes böyle düşünüyor sen öyle derken bir zamanlar herkes dünya düz derken bir kişinin yuvarlak demesini unutmayın. herkesin söylediği doğru olmaz her zaman.
Ohhhh desene evli adamlar biraz olsa da rahat edecek
Valla ne bulduğunuzla hiçbirimiz ilgilenmiyoruz. Üzlubunuz hiç hoş değil, kızın konusunu meşgul etmeyelim daha fazla.hazine buldum.
evet olmayabılır ama ortada bır gerçek var bu arkadas 18 yasında karsısındakı adam kac yasında bılmıyorum az cok tahmın edıyorsun bu kız gıdınce basına neler gelecegını fıkır ıstemıs yazdım herkes gıtme derken sen o gelmıs sende gerekırse fedakarlık yaparsın dıyorsun ben senın bu yorumun bana uymadığı halde kalkp sana bı yorumda bulunmadım saygı gosterdım sen benım düşünceme ters bakıyorsun bence gerek yok o tarz bı yoruma
tekrar ediyorum ben gitsin diye bişey demedim. fedakarlık gösterecek dedim.
sen bulaşmazsan rahat edecekler evet :)
yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
dimi ya hay sen cok yasa, bu sekilde hakaret varide konusulmaz sanki hepimize diyo arkadasBu tavrınIZ çok gereksiz ve konuyla alakasız. Konuya yorum yapanların özel hayatıyla ilgili yorumlarda bulunmayın. Sizin kocanız elinizde tutulacak bir nesneyse buyrun devam edin.
Siz erkek dusmani degilmiydiniz? Noldu da 18 yasinda bir kizi 3 aydir tanidigi bir adam icin sehir disina gondermeye tesvik ediyorsunuz? Ustelik bu adam israrla, hakaretle getirmeye calisiyor bu cocugu.adam haklı sende bi fedakarlık görmüyor ki.
ailenin kuralları varsa yarın evlenince ne yapacaksın?
illa git demiyorum ama senden de bi fedakarlık bekliyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?