- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi buketkelebek
-
Yazmazsa yazmasın, pirim vermeyin böylelerine Allah aşkına.ben bunu dedim oda akşam gidersin sonuçta benim yanıma geliyorsun hava kararsada bişey olmaz dedi sonra eski sevgilisini örnek verdi ve daha yazmıyor
Sakin ha sakin gitme basina bi sey getirir bu dengesiz soyleyis tarzidan belli abla sozu dinle kuzumyaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
prenseslere bak erkek adam yollarda sefil etmez diyor.
demek yarın evlensen kocana bi hal gelse bırakacaksın adamı yarı yolda..
heee sen geldin mi ,biz dağılıyoruz o zaman ..Kızda ikna oldu zaten ..Rica ediyorum o uç ve sana göre modern olan düşünceleri burda yaşı küçük kızların konusunda ön plana çıkarma oldu mu ..Senin safsataların yüzünden bu ve bıu gibi kızların aklı çelinebilir ve yanlışa sürüklenebilirler ..Sen nereye gitmek istiyorsan al başını git ,hadi canım ...
bak sen dıyorsun evlı olacaksın ozaman kocan olacak sımdı ne oluyo bu adam bence hıcbırsey benım fıkırlerım bu yönde kımıne doğru gelır kımıne yanlış herkez fıkırlerını soyluyo tepkıye gerek yok
Erkek misiniz siz?ee çocuk benim için şurdan şuraya gelemiyor demek ki bana güveni yok diye düşünse haklı değilmi?
fedakarlık bekliyor o da. kendi gitmiş kaç kere. daha yakın bir yerde olur vs.. bir şekilde adım atması lazım istiyorsa kızın.
Erkek misiniz siz?
önce korkaklığı bırakıp alıntı yapacaksın ki kime yazdığını bilelim.. ikincisi ben kıza gitsin diye bir şey dedim mi?
sizin gibilerin ilişkilerinde neden sürekli hüsran yaşadığını anlamak zor değil
alıntıladım sanıyordum ama olmamış cınım ..Heee hüsranımızın tek sebebi kaka yapıyor olmalarıydı sibel
koca olunca ne oluyor?
aç forumu bak 'koca'ların ne haltlar yediğini okuyoruz.
O kokular bana da geldiSakın gitme
Hem seni ikna etmeye calisiyor, hem gaza getirmeye calisiyor, hem hakaret ediyor, hem de saygisiz.Aklin varsa uzak dur.Iliskiyi sonlandir yol yakinken.Burnuma kotu kokular geldi
pardon canım bu tepkı neden anlamadım evet cok halt yıyen koca olabılır bu benı hıc ılgılendırmıyor ayrıca konunun basından berı bı okur musun bır tek sensın gıtsın dıyen durup bı dusunmesı gereken kışı sensın benımle bu tartışmaya gırmene anlam veremedim
ben gitsin diye bişey demedim eğer çocuk fedakarlıkta bulunduysa kız da bulunacak dedim. illa gitmesi gerekmiyor orta yol arayacaklar.
adamları elinizde tutamıyorsanız suç benimmi?
prensescikler sizii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?