yardımm edinn lütfen

kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....bu laftan sonra yazmayım dıyorum sızce ? fikriniz nedir arkadaslar

kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....

kızlarr dediğim kişi bugün beni aramış ben duymamıştım tekrar ara dedim oda önce konusmayı ögren bi ararmısın yazdı ne yapmalıyım fikirlerinizi lütfen paylasın benımle

madem srekli eski sevgilisini örnek gösteriyor ayrılmasaymış madem. sende dedi öyle dediği zaman o gelmiş ayrılmışsınız ben gelemiyorum ayrılmıyoruz die

böylesine saygının olmadığı,üstelik 3 aylık bir ilişki için mi ben ne yapayım diye soruyorsun..yapacağın şey belli seni eski sevgilisiyle kıyaslayan bu saygısızı hayatından def edeceksin bu kadar basit ..

eski sevgilis ile kıyaslaması hoş olmamış. ne yani napcakmışsın eski sevgilis öyle yapıyorsa sen o kızın her yaptığını yapmak zorunda mısın? çok iyiyse ayrılmasaydı eskisinden. trip atmaya devam ederse ayrıl gitsin. bi de aklını başına al eğer doğru düzgün tanımadığın bir adamsa gitme yanına falan. bu kadar ısrarla çağırmasından işkillendim ben. o ankaraya gelsin çok özlüyorsa seni. hem erkenden dönmenede izin vermiyor. anlamadım ben bu adamı...

Bu muhabbeti 21 Haziran civarı yapsaydınız sıkıntı olmazdı, hava geç kararıyor. Sevgiliyi eve çağırmak için 21 Aralık civarını seçmek de ilginç olmuş hehe.

Bence gitmemelisin, yaşın daha küçük. Ama sen bilirsin tabii.

kızlar hem suclu hemde gelmis bugün bana konuşmasını öğren bi yazıyor bence onun konusmasını ögrenmesi lazımm bana salaksın diyen bir kisiden bunu duymak celiskili

kızlar hem suclu hemde gelmis bugün bana konuşmasını öğren bi yazıyor bence onun konusmasını ögrenmesi lazımm bana salaksın diyen bir kisiden bunu duymak celiskili
sen ayrıl bence sana saygı duymuyor anladığım kadarıyla. bu da ayrılman için iyi bir sebeb. 18 yaşındasın daha kimler çıkacak karşına. bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle gitme küçüksün daha ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…