Yardimm edinn...

Bende ikinci sınıfa geçtim .Güzel arkadaşlıklar edinince öyle bir alışıyorsun ki.. tabi her eve gidiş dönüşte bir hüzün oluyor ama yurda veya okula adım attığımda hemen geçiyor.Umarım güzel bir çevren olur :)

ben ilk hafta telefonda konuşamadım bizimkilerle. Sonra ki hafta sonu kaptım valizimi annemlerin yanına gittim :)

ben ilk hafta telefonda konuşamadım bizimkilerle. Sonra ki hafta sonu kaptım valizimi annemlerin yanına gittim :)
Bende ilk haftasonu gidecem zaten 3 saatlik mesafe o yuzden sıkıntı cekmiyorum aslinda benim korkum dedigim gibi yurt ortami gercekten kizlardan korkmuyor değilim allahtan seme bir karakterim yok ama insan yinede korkuyor ..

Insallah canim bende guzel arkadaslar edinirim oldugum gibi gorunurum zaten karsimdakide oyle davranir insallah...

Aynen canim icini bilemiyorsun bende lisede kac senelik arkadaslarimla 1 saatte iliskimi kestigim oldu o yuzden insanlara guvenemiyorum en azindan dost olarak yaklasamiyorum biraz seciciyim yani canimin yandigi cook oldu cunku..

Insallah canim ya dedigin gibi olur benim icin ...
Korkmuyor degilim ama keyfinide cikartacagim insallah ...
Cook tesekkur ederim..

hersey basta zordur.Zorlanacaksın belkı 1-2 ay sonra alışacaksın.Bu gunler anı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…