• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm edinnnnn

Kızlar benim bedenim benim kararım.isim gücüm yerinde o istemese de bu bebis doğacak inşallah. Ben inanan bi insanım.hersey güzel olacak güzel aklı selim yorum yapan herkese sevgiler..2 çocuk çok ta zor olmasa gerek :anneadayı:
seni hic suclamasin kusura bakmasin ama o zaman kendi kotunsaydi o sey 6 lira icinde 10 tane var uzun sure guderdi 6 lira nerelere vermiyorlardi kariyi gebe birak sonra cocugu aldir de o kadar kolaydi

Ya bi de öfkemi mazur görün ama böyle bi platformda böyle konuların açılmasını hiç doğru bulmuyorum. Bu zaten karı kocanın vermesi gereken bi karar. Burda ki yüz kişi size aldırma dese dinleyecek misiniz? Üstelik burda çocuk sahibi olmak için uğraşan o kadar çok hanım var ki... Bilmiyorum belki ben çok duygusalimdir. Ama ne gibi bi yorum bekliyosunuz. Herhangi birimiz aldır dese günahıniza keçi mi olacak? Eğer haddi aşan bi yorum olduysa kusuruma bakmayın.

İçini rahatlatma amacıyla tabiki hiç düşünme aldır denen yorumları bekliyor tabiki .. Çoğumuz aynı düşüncedeyiz aldırma günah, Bi sürü evlat sahibi olmak isteyenler var vs .. Allah göstermesin Rabbim korusun bu tür bir olay gelse başıma, kendi ayaklarımın üstünde durur kimseden yardım beklemeden ikinci çocuğumuda doğurur kendim bakardım ikisinede ki bu tür insanlar var etrafta görüyoruz çoğumuz ..
Lakin, eşle asla boşanmayı düşünmeyen ne yaparsa yapsın (bebeğinin ölümüne dahi karışmayan) onla evli kalmaya devam eden insanlar da sürekli bu tür kazalar sonucu kürtaja başvuruyor ..
Şu an biz ne dersek diyelim, eşinden destek göremezse bu hanım o can a zaten kıyacak ..

O ne biçim, ne ruhsuz kocadır ya. Benim için bu lafları bile boşanma sebebi. Allah içinden kendi evladına duyduğu şefkati bile almış gerisi boş.

Oglun 4 yasinda 2. Cocugu yapmakta hic bir sakinca yok aralarinda bayagi yas farki var zaten

Aldirmayi aklinizin ucundan bile gecirmeyin oda bir can sonucta..

Bende düşünmüyorum arkadaşları bazıları yok bu cana kiyacak filan yazmışlar ama ne kadar da anliyorlar insan psikolojisinden gördük.ben isterdim ki bu haberi verdiğimde havalara ucsun hadi onu geçtim sevinsin direkbböyle istememesi beni üzdü.

babyyargıyıt: 43292085 .!.:
İçini rahatlatma amacıyla tabiki hiç düşünme aldır denen yorumları bekliyor tabiki .. Çoğumuz aynı düşüncedeyiz aldırma günah, Bi sürü evlat sahibi olmak isteyenler var vs .. Allah göstermesin Rabbim korusun bu tür bir olay gelse başıma, kendi ayaklarımın üstünde durur kimseden yardım beklemeden ikinci çocuğumuda doğurur kendim bakardım ikisinede ki bu tür insanlar var etrafta görüyoruz çoğumuz ..
Lakin, eşle asla boşanmayı düşünmeyen ne yaparsa yapsın (bebeğinin ölümüne dahi karışmayan) onla evli kalmaya devam eden insanlar da sürekli bu tür kazalar sonucu kürtaja başvuruyor ..
Şu an biz ne dersek diyelim, eşinden destek göremezse bu hanım o can a zaten kıyacak ..
Ne kadar on yargili olumsuz insanlar birikmiş etrafta, eşimin ne düşündüğü tabiki önemli olacak, destek görmek isteyeceğim. Insanin başına hersey gelebiliyor.cocuk mu kocami işine dönerse tabiki çocuğum.

Back
X