Biliyorumm Dertlerim bitmek bilmiyor ama anlatıcak paylasıcak baska kimsem yok kusura bakmayın lütfen.
Sorun yine erkek arkadasım.
Daha önce hikayemizi yazmıştım ama kısaca özetlim 2008 ekim ayından beri çıkıyoruz 9 ay oldu arada bir aylık bir ayrılık yaşadık ama sonra tekrar barıştık ve hersey çok iyi gidiyordu.Hatta sürekli ciddiyim ciddiyim die söyleniodu.Ayrıldığımız zaman facebook hessabımdan silmiştim onu tekrar barısıncada ben eklemek istemedim onun eklemesini bekledim oda eklemedi.Zaten internetede pek girmez olmuştu bende pek önemsemedim.
Ama geçen günlerde malummu oldu ne olduysa artık ne var ne yok facebook'nda merak ettim.Tanımadığı bir arkadasıma ekledim.
Arkadasım çok yakındır birbirimizin şifrelerini falan biliriz.Girdim baktım kabul etmiş profilini incelemeye basladım.Gördüğüm bazı yorumlara çok sinirlendim şimdi ona nasıl hesap sorsam ne desemde ne kadar kızdığımı anlasa bilmiorm.Olayları buraya yazıyorum siz bir yorum yapın bana bir fikir verin lütfen.
30 Mayıs Erkek arkadasım :bütün sewdiklerim bütün herkez gittii neden nedenn :'( :'( bi ben gidemiyorum lanet olsun lanet :'( :'( (Facebook ne düşünüyorsunuz kısmına yazmış ve kız altına yorum yapmış )
04 Haziran Benden önceki sevgilisi :bu ne demek oluo :S
05 Haziran Erkek arkadasım luo biişiyler işte önceden yazdım hani giitinn gün 1 kaç gün sonrası
05 Haziran Benden önceki sevgilisi :sil gitsin.
05 Haziran Erkek arkadasım kk.
+
Kız erkek arkadasımın paylastığı bütün videoları ve şuan ne düşünüyorsun kısmına yazdığı bütün sözleri beğenmiş.
Daha önce bu kız yüzünden kavga etmiştik ayrıldıkları halde arkadaslardır hala ama ben istemediğimi söleyince istemiyorsan konusmam bida demişti ve konusmamıstı ama tarihlere bakılırsa biz ayrıldıktan bir süre sonra tekrar konusmaya baslamıslar
Bugün öğrendim bunları ama ona daha hiç bişey söylemedim nası bi tepki versem bilmiyorum erkek arkadasımın herseye bi cevabı vardır ne zmn kavga edicek olsak sinirimi bozar bende konuyu kapatırım ama içimde kalır bu sefer öyle olsun istemiyorum bana bir fikir verin lütfen :çok üzgünüm:
Sen ayrıyken boşluğa düşmüştür dicem de nie yazsın o zaman sen gidince yazdım die aman bunların alayı cins önce face ekle eğer sen ekleyince bu yorumları silerse vardır yaptığı bişi...
sor hala görüşüyomusun die
30 Mayıs Erkek arkadasım :bütün sewdiklerim bütün herkez gittii neden nedenn :'( :'( bi ben gidemiyorum lanet olsun lanet :'( :'( (Facebook ne düşünüyorsunuz kısmına yazmış ve kız altına yorum yapmış )
04 Haziran Benden önceki sevgilisi :bu ne demek oluo :S
05 Haziran Erkek arkadasım luo biişiyler işte önceden yazdım hani giitinn gün 1 kaç gün sonrası
şimdi şu kısımda anlayamadığım bişey var,kız buna bu ne demek oluyo dedikten sonra erkek arkadaşın kıza hitaben hani gitmiştin bir kaç gün falan mı demiş yani? o kız içinmi yazılmış,senin içinmi,sen ne anladın cvp verirmisin,inanki ben hiç anlayamadım da?
şimdi şu kısımda anlayamadığım bişey var,kız buna bu ne demek oluyo dedikten sonra erkek arkadaşın kıza hitaben hani gitmiştin bir kaç gün falan mı demiş yani? o kız içinmi yazılmış,senin içinmi,sen ne anladın cvp verirmisin,inanki ben hiç anlayamadım da?
Aslına bakarsan ilk basta bende anlayamadım.
Haa? falan oldum ama sonradan bi kaç kere daha okudum.
Kendi kafamda kurduğuma göre erkek arkadasım şuan ne düşünüyorsun kısmına
"bütün sewdiklerim bütün herkez gittii neden nedenn :'( :'( bi ben gidemiyorum lanet olsun lanet :'( :'(" yazmış.Bu sırada biz barısmıstık.
Sonra iste kızda "bu ne demk oluo" yazmş.Yanlz bi ara kız bşka bi şehre gitmiş bi süreliğine sonradan öğrendiğim kadarıyla ama aynı zaman dilimindemi tam bilmiyorum.
Erkek arkadasımda "oluo biişiyler işte önceden yazdım hani giitinn gün 1 kaç gün sonrası" yazmış.
hmm..
yok ya ben sevmedim bunları..
uğraşmam diyorsan ayrıl gitsin bi güvensizlik sezdim ben,olmaz bu çocuk gibime geldi neden bilmem..
ama yok devam edersen şimdiden hazırla kendini kavgalara sinir krizlerine kıskançlıklara,,hatta belki de saygısızlıklara