Oğlum 4,5 yaşında ve babası tuvalete bile girse kapıda bekliyor çıkmasını düşün artık Nasıl düşkün babasına. Eşim de çok ilgilidir. Doğduğundan beri emzirmek dışında her işini yapmıştır oğlumun.
Bu düşkünlüğü bazen kıskansam da çoğu Zaman işimi geliyoruyurken baba istiyor,tuvalete giderken baba istiyor,yemek yerken baba istiyor :)
Babasına düşkünlüğü niye sizi cinnet seviyesine getiriyor2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
Bir de kızım var dinlenmek bana uzak bir kavram ama en azından ikisiyle birden boğuşmuyorum.Benim çocuğum da böyle olsa benim de işime gelir. Dinleniyorsunuzdur arada en azından. Bundan nasıl rahatsız olunur aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?