yardimm oglum babasina cok duskun kafayi yicem

senin problemin eşinmiş son mesajına göre.
çocuğunla problemin yok ama sorun oymuş gibiydi.

Allah sıkıntılarınızı gidersin inşaALLAH.

Mesleğin var mı? Boşanamaz mısın?
Meslegim var kendiside bosanalim diyo ama cocuk biraz daha buyusun falan dedip gecistiriyor birbirimize sarilmayali 1bucuk yil oldu tatli sozler bitti ben cok adliyenin kapisindan dondum ama bilmiyorum aslinda bosanmakta istemiyorum keske hersey duzelse bianda

Olabilir

Benim 12,5 yaşında kızım ve 6,5 yaşında oğlum var. Her ikisi de babaya düşkün. Kızım bebekliğinden beri babaya aşırı düşkündü hala da öyle, söylediğine göre babasını bir tık daha fazla seviyormuş. Oğlum da başlarda bana düşkündü bu sene tamamen babaya döndü. Evde bana seslenmediği kadar çok babasına sesleniyor. Baba, baba, baba, babaaaaa. Ne yani ben de mi çıldırayım bu durumda. Vallahi hiç öyle dişlerimi filan da sıkmıyorum daha iyi arada kendime zaman ayırabiliyorum.

öncelikle çocuktan sevgi görmüyorum demeniz çok saçma...
o yaşta çocuk babasını sayıkladığına göre demek özlüyor, eve gelince ilgilenmiyor diyorsunuz, babasının ilgisini arıyor çocuk açıkça belli...
baba diyor diye hele eşinizle aranız bozuk diye babasını sevmesin mi...
benim kız benim yanımdayken tatillerde baba ve dede diye sayıklıyor, dede yanında olunca anne diye sayıklıyor, babasının yanında anne diye sayıklıyor.
kesinlikle psikolojik destek almalısınız...

Çocuğa yansıtmasanız çocuk biraz büyüsün fikrini kabul edebilirdim ama kusura bakmayın çocuk zaten huzursuz bir ortamda. Siz annenizin psikolojik şiddet görmesine şahit olmak ister miydiniz?

Niye bosanmak istemiyorsunuz?

siz kendinizde misiniz?
sirf kiskancliktan cocugu aglata aglata saatlerce odasinda mi biraktiniz?
benim oglumda babaya asla gitmez,2,5 yasinda cok uzuluyorum.
esimin yuzu dusuveriyor oglum elinin tersiyle onu itiverince.
bulmussunuz da bunuyorsunuz.
bende anne diye hic agladigimi bilmem baba diye aglardim cok duskundum ona..
cocuktan sevgi gormek nedir bu neyin kafasi?
cocuga siz sevgi vereceksiniz hanimefendi.
cocuk babasini seviyor diye cezalandirmayacaksiniz.
siz anne figuru olarak kadinlari yani karsi cinsi temsil ediyorsunuz,6 ay sonra cocuk cinsel kimligini kesfetmeye baslayacak o zaman kadinlardan nefret eder hale gelir.
kendinize gelin

Çocuğa yansıtmasanız çocuk biraz büyüsün fikrini kabul edebilirdim ama kusura bakmayın çocuk zaten huzursuz bir ortamda. Siz annenizin psikolojik şiddet görmesine şahit olmak ister miydiniz?
uzatmalari oynuyoruz boyle gitmez zaten cocukta artik etkilenmeye basladi babasi bana bagirip kufur ettiginde hemen bana yapisiyor

uzatmalari oynuyoruz boyle gitmez zaten cocukta artik etkilenmeye basladi babasi bana bagirip kufur ettiginde hemen bana yapisiyor
Siz gercek misiniz?her yorumunuza hayret ediyorum.
Tam bir kocisim vakasisiniz..adam beni sevmiyor,küfür ediyor,tartakliyor..bosanmak da istemiyorum..oglumu tartakliyorum..yaziklar olsun

Böyle davranırsanız babasını ister tabi..
Kendinize gelin..
Asıl kızmanız gerekene gösterin tavrınızı..
Boşanmak için ne bekliyorsunuz..
Çocuğunuzun bu şekilde büyüyerek daha tamir edilmez hale gelmesini mi?

sevgisinden değildir, babaya ihtiyacı olduğundandır

Ya dert etmeyin benim erkek kardeşimde öleydi baba da baba ama benim babam çok ilgilenirdi çocuk gibidir zaten bizlede ilgilendi altımız değiştirir uyutur yedirir içirir birde bizle tepişirdi eğlenceli bi adam babam ama şimdi hepimiz anneciyiz ve erkeke kardeşim 24 yaşında eve girer girmez hergün ama hergün ilk lafı annem nerde ? annem memlekete gitti hergün aradı ne zaman gelceksin koskoca adam bizden daha düşkün erkek çocuklar öle büyüyüncede sizden başka birşey görmez gözü merak etmeyin :)

yazık çocuğa

tedaviye ihtiyacın olduğunu anlaman isabet olmuş

Ya hayir ilk defa dayanamadim yoksa asla kizmam bile esimde sasirdi oda beni kiskirtiyor zaten beni seviyo falan diye benimki abarti derecede disaridan gorenler bile sasiriyor
Kusura bakmayın ama şuan çocuğunuza acıyorum!

İkinizde sevgisizliğinizin tatminini çocukla kapatmaya çalışıyorsunuz. Hele eşiniz belli ki sizinle sidik yarışı yapıyor.
Çocuğun ilgisiyle eş kışkırtmak ne demek. Hanginiz çocuk, hanginiz ebeveyn?
Birde itişip kakışma da var! Yarın öbür gün çocuk da bunlara şahit olur...

Tablo net, sonra o da büyür gelininiz mutsuz oğlunuz mutsuz!
Ay bir de açık açık söylüyorsunuz oğlumdan ilgi görememek bıdı bıdı...
Çocuğu planlı olarak ego tatmini için doğurmadıysanız
Acil psikolog deği,l ciddi bir pskoterapi desteği verebilecek birinden aile terapisi alın...

Babasının sevgisine aç olduğu için baba diyor, size doyuyor ama babaya doymamış, sizi sevmediği için değil, eşinizle olan sorunlarınızı düşünüp çocuğunuza kinlenmişsiniz farkında olmadan.

Aynen bu durumu değerlendirmek lazım:) benim oğlumda baba da baba der benimde isime gelir babası sen uyut babasi sen yika diyorum cok iyi oluyor:) 11 aylık oğlum bile baba baba diye peşinde geziyor.

Ya hayir ilk defa dayanamadim yoksa asla kizmam bile esimde sasirdi oda beni kiskirtiyor zaten beni seviyo falan diye benimki abarti derecede disaridan gorenler bile sasiriyor
Normal değil bu kıskançlık tedavi olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…