Meslegim var kendiside bosanalim diyo ama cocuk biraz daha buyusun falan dedip gecistiriyor birbirimize sarilmayali 1bucuk yil oldu tatli sozler bitti ben cok adliyenin kapisindan dondum ama bilmiyorum aslinda bosanmakta istemiyorum keske hersey duzelse biandaMesleğin var mı? Boşanamaz mısın?
OlabilirAynen bütün gün evde gülüp oynuyoruz. Akşam baba kapıdan içeri giriyor bana bütün günde yaptığı şirinliği 10 dk içinde babaya yapıyor henü0z 11 aylık. Tabi sonra yine beni istiyor :)
Konu sahibi ise sıkıntılı eşler arasında problem var. Çocuklar bizim düşündüğümüzden daha akıllı. Sendeki stresi hissedip babaya sığınıyor olabilir.
öncelikle çocuktan sevgi görmüyorum demeniz çok saçma...2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
Çocuğa yansıtmasanız çocuk biraz büyüsün fikrini kabul edebilirdim ama kusura bakmayın çocuk zaten huzursuz bir ortamda. Siz annenizin psikolojik şiddet görmesine şahit olmak ister miydiniz?Meslegim var kendiside bosanalim diyo ama cocuk biraz daha buyusun falan dedip gecistiriyor birbirimize sarilmayali 1bucuk yil oldu tatli sozler bitti ben cok adliyenin kapisindan dondum ama bilmiyorum aslinda bosanmakta istemiyorum keske hersey duzelse bianda
Niye bosanmak istemiyorsunuz?Meslegim var kendiside bosanalim diyo ama cocuk biraz daha buyusun falan dedip gecistiriyor birbirimize sarilmayali 1bucuk yil oldu tatli sozler bitti ben cok adliyenin kapisindan dondum ama bilmiyorum aslinda bosanmakta istemiyorum keske hersey duzelse bianda
uzatmalari oynuyoruz boyle gitmez zaten cocukta artik etkilenmeye basladi babasi bana bagirip kufur ettiginde hemen bana yapisiyorÇocuğa yansıtmasanız çocuk biraz büyüsün fikrini kabul edebilirdim ama kusura bakmayın çocuk zaten huzursuz bir ortamda. Siz annenizin psikolojik şiddet görmesine şahit olmak ister miydiniz?
Siz gercek misiniz?her yorumunuza hayret ediyorum.uzatmalari oynuyoruz boyle gitmez zaten cocukta artik etkilenmeye basladi babasi bana bagirip kufur ettiginde hemen bana yapisiyor
2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
yazık çocuğaKizlar yemin ediyorum disari cikarken dua ediyorum markette falan yanlarinda durmuyorum bi tutturuyoki sormayin tabiki babasinida sevsin ama bizimki papagan gibi sayikliyor off yavrumuda tartakladim zaten bu durumda esimede saldiriyorum sonrada uzuluyorum psikologa gitmem lazim
Kusura bakmayın ama şuan çocuğunuza acıyorum!Ya hayir ilk defa dayanamadim yoksa asla kizmam bile esimde sasirdi oda beni kiskirtiyor zaten beni seviyo falan diye benimki abarti derecede disaridan gorenler bile sasiriyor
Aynen bu durumu değerlendirmek lazım:) benim oğlumda baba da baba der benimde isime gelir babası sen uyut babasi sen yika diyorum cok iyi oluyor:) 11 aylık oğlum bile baba baba diye peşinde geziyor.Oğlum 4,5 yaşında ve babası tuvalete bile girse kapıda bekliyor çıkmasını düşün artık Nasıl düşkün babasına. Eşim de çok ilgilidir. Doğduğundan beri emzirmek dışında her işini yapmıştır oğlumun.
Bu düşkünlüğü bazen kıskansam da çoğu Zaman işime geliyoruyurken baba istiyor,tuvalete giderken baba istiyor,yemek yerken baba istiyor :)
Normal değil bu kıskançlık tedavi olun lütfen.Ya hayir ilk defa dayanamadim yoksa asla kizmam bile esimde sasirdi oda beni kiskirtiyor zaten beni seviyo falan diye benimki abarti derecede disaridan gorenler bile sasiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?