2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
Kizlar yemin ediyorum disari cikarken dua ediyorum markette falan yanlarinda durmuyorum bi tutturuyoki sormayin tabiki babasinida sevsin ama bizimki papagan gibi sayikliyor off yavrumuda tartakladim zaten bu durumda esimede saldiriyorum sonrada uzuluyorum psikologa gitmem lazim
Bir de kızım var dinlenmek bana uzak bir kavram ama en azından ikisiyle birden boğuşmuyorum.
Kızım da bana çok düşkündür. Oğlum gece uykudan uyanır babasına seni çok seviyorum babacığım der öper ve tekrar uyur
Kizlar yemin ediyorum disari cikarken dua ediyorum markette falan yanlarinda durmuyorum bi tutturuyoki sormayin tabiki babasinida sevsin ama bizimki papagan gibi sayikliyor off yavrumuda tartakladim zaten bu durumda esimede saldiriyorum sonrada uzuluyorum psikologa gitmem lazim
Esiniz sizi sevmedigini mi söylüyor?yoksa davranislarindan mi öyle anliyorsunuz..esiniz sizi tartakliyor bi de..Siz de oglunuzu..icim acidi..bi seyleri degistirmelisinz..ya terapi,ya bosanma..Hayattaki tek varligim cocugum alilem yanimda degil aramiz bozuk esim beni sevmiyor surekli tartaklama ee bide cocuk ilgisiz olunca varin siz dusunun
2 yasindaki oglum babassini gorunce beni unutuyor calismiyorum cok ilgiliyim sevgiye boguyorum cok egleniyoruz parklara gidiyoruz oyunlar oynuyoruz ama 1yildir kafayi yicem hergun agliyorum evde misafirlikte sokakta baba diye tutturuyo en az 500 kere sayikliyr insan icine cikmak istemiyorum utaniyorum millet babasini daha cok seviyor diyince dislerimi sıkıyorum aglamamak icin babasida ilgisiz aksamlari eline telefonu verir 2 dans eder ziplatir sonra gider firm izler birgun alip parka goturmemis nasil is anlamadim kizlar yanlis anlamayin ama dun aksam 2bucuk saat surekli olarak sadece baba dedi bagirdim artik yatirdim ve gece yanina hic gitmedim psikolojim bozuldu esimlede aramiz bozuk hem esten hem cocuktan sevgi gorememek beni bitirdi degisirmi kizlar akil verin neolur
Mesleğin var mı? Boşanamaz mısın?Acimasizca yorumlar yapmayin neolur suan bile agliyorum esimle bosanmanin esigindeyiz tartakladim derken bagirdim sadece ve kolundan cekip yataga yatirdim yani bu kadar yoksa kiyarmiyim evladima esimden surekli psikolojik aiddet goruyorum yani aslinda isin temelinde mutsuzluk yatiyir bunu biliyorum Allahim yardim etsin bana
Aynen bütün gün evde gülüp oynuyoruz. Akşam baba kapıdan içeri giriyor bana bütün günde yaptığı şirinliği 10 dk içinde babaya yapıyor henü0z 11 aylık. Tabi sonra yine beni istiyor :)Benim kızım da 7 aylık olmasına rağmen babasını görünce ne yapacağını şaşırıyor. Arkadaşın dediği gibi, biz sürekli onlarla birlikte olduğumuz için babaları daha farklı geliyor bu nedenle onların ilgisi hoşlarına gidiyor. Merak etme düzelir bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?