yardimm oglum babasina cok duskun kafayi yicem

Kizlar yemin ediyorum disari cikarken dua ediyorum markette falan yanlarinda durmuyorum bi tutturuyoki sormayin tabiki babasinida sevsin ama bizimki papagan gibi sayikliyor off yavrumuda tartakladim zaten bu durumda esimede saldiriyorum sonrada uzuluyorum psikologa gitmem lazim

daha 2 yaşında bence bukadar abartmayın...bende küçükken baba diye ağlarmışım..yok onda birşey...

Benim kide öyle
Fedakarligini biz yapıyoruz kaymagini babalar yiyor

Hayattaki tek varligim cocugum alilem yanimda degil aramiz bozuk esim beni sevmiyor surekli tartaklama ee bide cocuk ilgisiz olunca varin siz dusunun

2 yaşında ki bir çocuğu sırf baba diye tutturduğu için mi tartakladın? belki de çocuk bu sebeple babasını istiyordur.

Genelde tam tersi olur ya. Ama sevindim buna çünkü eşim kendine düşkün olur diye kız çocuk istiyordu ama bir oğlumuz olacağını öğrendik. Şimdi oğlumla bir oluruz onu dışlarız diye laf atıyor bana Bunu okutayım da sevinsin az.

Hastasın sen! El kadar çocuğu tartaklamak için bahane olarak bunu mu buldun?

Hayattaki tek varligim cocugum alilem yanimda degil aramiz bozuk esim beni sevmiyor surekli tartaklama ee bide cocuk ilgisiz olunca varin siz dusunun
Esiniz sizi sevmedigini mi söylüyor?yoksa davranislarindan mi öyle anliyorsunuz..esiniz sizi tartakliyor bi de..Siz de oglunuzu..icim acidi..bi seyleri degistirmelisinz..ya terapi,ya bosanma..
Olan yavrucaga oluyor

Ya hayir ilk defa dayanamadim yoksa asla kizmam bile esimde sasirdi oda beni kiskirtiyor zaten beni seviyo falan diye benimki abarti derecede disaridan gorenler bile sasiriyor

2 yaşında istediğini çağırsın çok mu önemli yani.
biraz relaks olmaya çalış.

farkında olmadan eşine olan hırsını yavrundan çıkarma.

senin ne öfkeni,ne kızgınlığını anlayacak yaşta değil.
kızılacak bir şey de değil.

benim oğlum öğlen eve gidince çıkarken kapıyı hemen kapatmaya çalışır bakıcısına anne anne derdi.
küçük kızım da bakıcısına hep anne diye sarılırdı.

bazı erkekler çocuklarla ilgilenmeyi kadının vazifesi sanıyor.
henüz baba olma duygusu oturmamış oluyor.

sinirle kimseye bir şey yaptıramazsın.
eşine tatlı dille oğlunun ona düşkünlüğünü ilet.
beraber bir şeyler yaptıklarında ne kadar mutlu olduğunu farketmesini sağla.

Babasini fazla goremiyor eh ilgi de goremiyor. Cocuk az olani istiyor, hakli bence.
Baba da candir ama anne daha da bir candir. Uzulme canim daha kucuk. Buyudukce sana daha cok duskunlesir.
Babasiyla da aram bozuk demissin, oglun baba dedikce sinirlerin ondan hopluyor olmasin

3 yaşındaki kızımı hergün hazırlayıp kreşe gönderiyorum.
bugün uyukluyor ve kucağımda indiriyorum.
babasını soruyor.
geçen yıl da yine dra gitmiştik.
kucağımda canım kızım vs. seviyorum.
kimin kızısın sorusuna babamın demişti.

ama merak etme anne annedir,baba babadır çocuk için.

panik yapıp eşinin gazına gelmeye lüzum yok.

sen annesin,anne soğuk kanlı,olgun,sabırlıdır.:)

Kızım bana düşkün bende babasına ilgi göstermiyor diye üzülüyorum. Bana sarıldığı gibi babasınada sarılsın istiyorum.

Acimasizca yorumlar yapmayin neolur suan bile agliyorum esimle bosanmanin esigindeyiz tartakladim derken bagirdim sadece ve kolundan cekip yataga yatirdim yani bu kadar yoksa kiyarmiyim evladima esimden surekli psikolojik aiddet goruyorum yani aslinda isin temelinde mutsuzluk yatiyir bunu biliyorum Allahim yardim etsin bana

Babası ilgisiz olduğu için babasını özlüyor çocuk sebep bu yoksa sizden fazla düşkün olduğu için değil.
Erkek çocuk annesine daha düşkün olur genellikle Sizi daha fazla görüyor ve babası ilgisiz alakasız bir adam olduğundan böyle...Bir insanın evladı baba diye sayıklarıekn nasıl ilgi göstermez bağrına basmaz aklım almıyor..
Çok üzüldüm oğlunuza da size de allah yardımcınız olsun

Mesleğin var mı? Boşanamaz mısın?

Aynen bütün gün evde gülüp oynuyoruz. Akşam baba kapıdan içeri giriyor bana bütün günde yaptığı şirinliği 10 dk içinde babaya yapıyor henü0z 11 aylık. Tabi sonra yine beni istiyor :)

Konu sahibi ise sıkıntılı eşler arasında problem var. Çocuklar bizim düşündüğümüzden daha akıllı. Sendeki stresi hissedip babaya sığınıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…