yardımm...ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ilişki zamanı

adinidikunis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
13
18
3
arkadaşlar yardımınızı bekliyorum ovitrelle çatlatma iğnesini kullandıktan sonra ne zaman ilişki olmalı doktor ertesi gün ve ondan sonraki gün dedi ama tam zamanı nedir bileniniz var mı

Son düzenleme:
arkadaşlar yardımınızı bekliyorum ovitrelle çatlatma iğnesini kullandıktan sonra ne zaman ilişki olmalı doktor ertesi gün ve ondan sonraki gün dedi ama tam zamanı nedir bileniniz var mı
Cnm bu doktora göre değişiyor o gün öneren de var ertesi gün veya 12 saat sonra öneren de doktoru dinle cnm

Cnm bnd klomen ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. İğne yaptıktan 36 saat sonra ilişki demisti doktorum bana biz 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki yaşadık iğne olduktan 19 gün sonra idrarda gebelik testi yaptım çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu benimkisi pkolu olduğum için yumurtm kaliteli değildi. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

canım iğneden 36 saat sonra öneriyolar ve gün aşırı olsun diyolar benim bildiğim. sonuçta çatlayan yumurtanın 24 saat i var döllenmek için spermler ise 36 saat canlı kalabiliyo. stres yapma. doktorunu dinle. nasipte varsa olur inşallah canım

Benim doktorum 36 saat sonra degil 36 saat icinde ve gun asiri onermisti.aşılama yaptiran var mi arkadaslar aranizda

Benimki igne günü ertesi bir boş bir dolu adet tarihine kadar.benim normal catlayan yumurtafan hayır görmedim bi ay böyle deneyelim dedik klomen ve çatlama iğnesi iğne olduktan 14 günde kanda çıkar diyorlar göreceğiz

Merhaba hanımlar. Ben dün 9:30 da çatlatma iğnesi oldum doktorum bu gece 00.00-01.00 arası ilişki olmasını söyledi. Şuanda kasıklarımda şiddetli bir ağrı var normal mi??? Lütfen cevaplarınzı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…