Saç Uzatma Yöntemleri Yardımm... Şaçlarımı nasıl hızlı bi şekilde uzatabilirim....

Pinar_Kayikci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
6
0
86
İstanbul
Sevgili arkadaşlar ben bu cumartesi bi cahillik yaptım ve piskolojim bozuktu saçlarımla oynadım bunun neticesinde kendime değişiklik yapmak için saçlarımı kestirdim ve şuan çok pişmanım keşkelerle geçiyor zamanım... saçlarımı nasıl çabuk bir şekilde uzatabilirim... ne yapmam gerekiyor 1-2 santim uzatarım 2 ayda belime kadar iner bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Saçlarımı biran önce uzatmak istiyorum.. formülünüz varsa denediğiniz sonucunu gördüğünüz yazarsanız çok sevinirimm...benneyaptımki

Mrb canım. ben ılık sütün içine bir tatlı kaşığı mayayı eritip içiyorum. Saçlarım eskisinden hızlı uzuyor. benim denediğim bir bu var

maya nasıl bir maya bu marketlerden aldığımız yaş mayamı kuyu mayamı ??
Toz şeklindeki kuru mayadan canım, bir tatlı kaşığı mayayı bir bardak ılık sütün içine karıştırıp tadına aldırmadan içmek gerekiyor. Buradaki topikten örendim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…