Saç Rengi ve Saç Boyama Yardimm

flygirlfly

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
23
4
6
32
Selam kizlar. beyazlarim olmasi sebebiyle yaklasik 10 senedir saclarimi boyuyorum. Boyadigim renkler 5 numaranin ustune cikmamistir. Koyu renk severim. 4 ay oncesine kadar siyaha boyamistim o yapay goruntuyu sevmedigim icin diplerini 3 ve 4 numarayi karistirarak boyuyorum. Fakat uclari siyah. Simdi size sorum su. Gorsele ekleyecegim rengi cok ama cok istiyorum. Nasil bir yol izlemeliyim. Ayrica saclarimi 3 ve 4 e boyadigim icin haliyle kizilliklar oluyor. Bu silver sampuan koyu renk saclarda etki eder mi. Yada boyama mavi renk karistirsam o kizilligi alir mi. Yardimci olacaklara simdiden tesekkurler. ❤

Bu kızın saçı tek renk değil koyu kestane üzerine gri gölge var

Evde zor diyosun yani
Ben inoa kullanıyorum supreme serisi beyazları kapatıyormuş Zaza han da bulamadım altı rengi yakalarsın ama üstler gölgeli burda tekniği iyi bilen arkadaşlar var umarım yardımcı olurlar
Birde uçlar koyulaşıyor dedin ya çok dip boya uçları boyama dipten biraz çekebilirsin son 10 dk üst üste boya koyulaştırıyor uçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…