Yardımm

Belki beni taşlayacak burada birçok arkadaş ama İnan’ın eve gidersem şiddet görmekten korkuyorum. Eşim psikolojik yadım alıyor. Şiddete meyilli yapısı yüzünden. Defalarca ayrılığın eşiğine geldik tedavi olursa evde kalacağım dedim söz verdi ve yardım alıyoruz. Simdi eve gidersem yine şiddet görürsem kendime saygım kalmayacak ve artık o evde kalmayacağım. Belkide bu noktaya gelmekten korktuğum icin gidemiyorum

Gülüm demek ki daha önce siddet uyguladi ve korkuyorsun. Bagirmak ve herkesin icinde rencide etmek de siddettir. Bu evliligi devam ettirmek istediginden emin misin?

Kocanı niye bankada yanına geldi diye fırçalıyorsun?gelsin ne var bunda?siniri belki de sırada Beklemeye sıkılmış olabilir.Bende bankada beklerken sinirlenirim genelde.öncesini bilmiyorum ama bu kadar basit konuda olgun davranın.Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.Tartışmalar olabilir.Sanki aranızda güç savaşı var.sen onu o seni yönetmeye çalışıyor gibi duruyor. Olgunlukla sakince konuşup bir de onun tarafından baksanız olaylara belki düzelir?
Eşinden daha önce şiddet görmüş , kocası psikopat. Diğer mesajlarını okuyun konu sahibinin şok oldum ben

Hemen boşan. Acilen ailenin yanına git. Eşyalarını akrabaların ve arkadaşların alsın evden. O manyaktan herşey beklenir. Ve sakın yanlış evlilik kararın İçin ezilip büzülme. Anne baba siz haklıymışsınız ben çok üzgünüm sizi seviyorum sizden çok özürdilerim de ve sarıl sımsıkı onlara. Binlerce kadın ailesi arkasında durmadığı İçin cehennemi yaşıyor her gün vicdansız heriflerin elinde. Senin Arkanda kapı gibi ailen var. Okuluna dön, eski hayatına geri dön ve ihtiyaç duyuyorsan mutlaka psikolojik destek al. Sana bundan sonraki süreçte çok güzel bir hayat diliyorum.

Back
X