Abiniz sizi götürmeye geldiğinde neden çocuğunuzu almadınız.Nerden başlicami bilmiyorm ama nefes alamiyorum yardim edin bi sürü olay yaşandı sorun eşim ailesi benim ailem araya girdi vs derken cok sıkıntılı bi süreç gecti abim geldi beni goturdu cocugu vermediler bi arkadaşını aradim eşimin o da araya girdi eşim sözler verd8i neyse konuştuk anlaştık geldim eve cocugum var diye ama simdi beni aileme göndermiyor bende olay büyümesin diye sabretmeye cal8siyorum ama mide krampları geçiriyorum cok zoruma gidiyr bu arada bu konu hariç duzeldi gibi hersey simdi kendim8 bayrama şartladim bayramda da götürmezse napcm cocuk var of
Vermedi onune gect8 cocuk korktuğu icin bırakmak zorunda kaldımAbiniz sizi götürmeye geldiğinde neden çocuğunuzu almadınız.
Gidiyor ama sürekli takip ararişe gitmiyor mu bu adam?
alın çocuğunuzu gidin ailenize.
Gidiyor ama sürekli takip arar
Bir şey diyeyim mi?Olmuyor olamıyor birey haklarım cok kati napayim
Niye göndermiyor ailenize ki?Nerden başlicami bilmiyorm ama nefes alamiyorum yardim edin bi sürü olay yaşandı sorun eşim ailesi benim ailem araya girdi vs derken cok sıkıntılı bi süreç gecti abim geldi beni goturdu cocugu vermediler bi arkadaşını aradim eşimin o da araya girdi eşim sözler verd8i neyse konuştuk anlaştık geldim eve cocugum var diye ama simdi beni aileme göndermiyor bende olay büyümesin diye sabretmeye cal8siyorum ama mide krampları geçiriyorum cok zoruma gidiyr bu arada bu konu hariç duzeldi gibi hersey simdi kendim8 bayrama şartladim bayramda da götürmezse napcm cocuk var of
Bir şey diyeyim mi?
Ben aileme gece gündüz, zorunlu ya da keyfi istediğim an giderim, bir Allahın kulu karışamaz karıştırtmam.
Aynı şekilde eşim de bunu yapar, yapmalıdır da.
Siz kendi özgürlüklerinizi eşinize teslim ettiğiniz sürece, bir halt olmaz o evlilikten.
Uç şeylerden bahsetmiyorum, gece yalnız eğlenmeye çıkmaya karışıyor demiyoruz.
Aile söz konusu olduğu zaman, o bireyin keyfinin kahyası konuşur ancak.
Aynen dediginiz gbi cok iyi anlayamama rağmen anladinz uzak duramıyorum herkesin zaafı var ya benim ki de ailem sanki beni cezalandiriyr gibi geliyor seviyor ilgili hatta aşırı ilgili ama göndermeyince sevgisinden şüphe ediyorum beni üzmeyi göze alıyor diye söylüyorum da artik cevap vermiyor bi süre zamanı gelince falan gibi cevaplar verdiNiye göndermiyor ailenize ki?
Aileniz aranızı bulmuş zaten. Onlar yüzünden mi ayrılacaktınız? Hani ailen aramızı bozuyor aklına giriyorlar diye mi gitmenizi istemiyor? Bu konu hariç düzeldi yazmışsınız neden buysa bir süre uzak kalın ailenizden. Herkes bir sakinleşsin herşey düzene girsin gidersiniz.
Arkadaş yazmış kendi kararlarınızı vermelisiniz tabi ki. Anlamaya çalışıyorum neden gitmeyesiniz ki?
Sen bilirsn arkandayız karar senin mutluysan diyolar çünkü gittim cocuk ic8n ağla ağla içim cıktıAileniz ne diyor bu duruma?
Kocandır, yuvan yıkılmasın, görüşmesek de olur mu diyorlar?
Yok yok, orada gene insan olduğunu kabul eder.adam kocalıkla gardiyanlığı karıştırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?