Sen bilirsn arkandayız karar senin mutluysan diyolar çünkü gittim cocuk ic8n ağla ağla içim cıktı
Aynen dediginiz gbi cok iyi anlayamama rağmen anladinz uzak duramıyorum herkesin zaafı var ya benim ki de ailem sanki beni cezalandiriyr gibi geliyor seviyor ilgili hatta aşırı ilgili ama göndermeyince sevgisinden şüphe ediyorum beni üzmeyi göze alıyor diye söylüyorum da artik cevap vermiyor bi süre zamanı gelince falan gibi cevaplar verdi
Ya garip ama cocugu hic aglatmams bu arada bi gün gidebildim o da haftasonuydu baristigimzda cok agladi mesela cocuk anne dicek diye cok korktum sen nasil gittin diye hüngür hüngür agladi oyle aglayan bi tip degilsevse çocuğu almanıza izin verirdi.
Cocugu vermeme sebebi aslında biraz bırakıp gidemez düşüncesiydisevse çocuğu almanıza izin verirdi.
Y
Ya garip ama cocugu hic aglatmams bu arada bi gün gidebildim o da haftasonuydu baristigimzda cok agladi mesela cocuk anne dicek diye cok korktum sen nasil gittin diye hüngür hüngür agladi oyle aglayan bi tip degil
Evet bencil tam tarifi bu özünde kötü biri degil taniyan herkes bunu düşünüyor benim ailem dahil bensiz hic hareket etmez flaan ya aslında iste bu aile meselesi evet büyük bisey ama onun dışında net bi sebpe olmadığı icin bosanmaya gitmem cocugu babasız büyütmek icin yeterli sebep mi bilemiyorumistediği kadar ağlasın adam bencil.
Bu bi bahane degil boşanmak cok kolay gerçekten benim annem babam tek celsede boşandı evet ama ben acısını yıllarca yaşadımCocuk var cocuk var
Bahane bu
Benden çok kötü durumda olup cocugu ic8n sabredenler var yillar sonra çocuğa kendimi dusundum diyebilecek bi anne değilim oyle olsam hic beklemezdimCocuk var cocuk var
Bahane bu
Bosanmayip anneniz cekmeye devam etseydi daha mi mutlu olacaktiniz?Bu bi bahane degil boşanmak cok kolay gerçekten benim annem babam tek celsede boşandı evet ama ben acısını yıllarca yaşadım
Esinizden bosanan sizsiniz,cocugunuz babasindan bosanamaz zaten. Onu etkileyen hic bir sey yok. Yillar sonra cocugunuz sizin halinizi gorecek ve “anne neden bu herifi sepetlemedin” demeyecek mi saniyorsunuz? Resmen hayal dunyasinda yasiyorsunuzBenden çok kötü durumda olup cocugu ic8n sabredenler var yillar sonra çocuğa kendimi dusundum diyebilecek bi anne değilim oyle olsam hic beklemezdim
Evet, var.Benden çok kötü durumda olup cocugu ic8n sabredenler var yillar sonra çocuğa kendimi dusundum diyebilecek bi anne değilim oyle olsam hic beklemezdim
ne dicemi bilemedim size gercektenEsinizden bosanan sizsiniz,cocugunuz babasindan bosanamaz zaten. Onu etkileyen hic bir sey yok. Yillar sonra cocugunuz sizin halinizi gorecek ve “anne neden bu herifi sepetlemedin” demeyecek mi saniyorsunuz? Resmen hayal dunyasinda yasiyorsunuz
Bana ne dediginizin onemi yok,siz cocugunuza karsi sorumlusunuz. İleride ona ne soyleyeceginizi dusunun simdiden nacizane tavsiyemne dicemi bilemedim size gercekten
Iste anlamadığınz nokta bu dövmüyor sovmuyor aileme öfkeli g9ndermiyorAdamlar sizi ezdikçe nasıl vazgeçilmez oluyorlar bir türlü anlamıyorum. Çocuğu bahane etmeyin, iyice klişe hale geldi çünkü.
Kocam nasılsa; sever de, döver de deyip telkinde bulunun bari
Belki işe yarar..
Hah bunu de bacım ya uğraştırma bizi.Sizler kadar cesur olmayı gerçekten çok isterdim ama korkağım
Korkagim deyin tamam. Ama cocugum var bosanamiyorum demeyin lutfen. Cocugunuz mutsuz ortami hissedemiyor mu saniyorsunuz? Mutsuz ortamda buyuyen cocuklarin ruh sagligi nasil oluyor peki biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. En yakin kadin ve cocuk siginma evine gidin,iki kisinin hikayesini dinleseniz kosa kosa bosanma davasi acmaya gidersiniz. Yahut istatistikleri arastirin,Turkiyede rastlanan en sık bosanma sebebi psikolojik siddettir. O durumda olan ve bosanan kadinlarin sizden ne fazlasi var? Sadece cesaret. Oturun ve mantikli sekilde dusunun. Mutsuz anne mutsuz cocuk demektir. Ve mutsuz cocuk da karanlik yarinlar demektirSizler kadar cesur olmayı gerçekten çok isterdim ama korkağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?