- 26 Ocak 2021
- 82
- 34
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sedatayfunn
-
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm canim ,benim gebeliğim ovulasyonla takip ederek oldu. Bi bak derim.Merhaba kızlar hamile kalmak istiyorum herhangi bir sorun yok ben ve esimde bende sadece ıdrar yolu enfeksiyonu var arı sütünü duydum kullananan var mı yada sizler hamıle kalmak için hangi kürleri yaptınız bilgi verir misin lutfen
Problem yoksa ovulasyon testini kullan canım bende o şekilde hamile kaldım ve yumurtlama dönemi yararlı şeyler yedimMerhaba kızlar hamile kalmak istiyorum herhangi bir sorun yok ben ve esimde bende sadece ıdrar yolu enfeksiyonu var arı sütünü duydum kullananan var mı yada sizler hamıle kalmak için hangi kürleri yaptınız bilgi verir misin lutfen
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm canim ,benim gebeliğim ovulasyonla takip ederek oldu. Bi bak derim.
Tamam canım cok tesekkur ederımInstagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm canim ,benim gebeliğim ovulasyonla takip ederek oldu. Bi bak derim.
Tamam canım denıcem bulundugum yerdeki eczanelerde yok ınt sipariş edıcm birde ıkı cızgı cıktıgında o gun mu birlikte olunuyor tam olarak nasıl canımProblem yoksa ovulasyon testini kullan canım bende o şekilde hamile kaldım ve yumurtlama dönemi yararlı şeyler yedim
Ovulasyon testi tam olarak nasıl kullanılır cnm Yanı cift cızgı de o gun beraber olunmalı acabaInstagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm canim ,benim gebeliğim ovulasyonla takip ederek oldu. Bi bak derim.
Bıde ne yedin canım ben ıncır yiyorum bakalımProblem yoksa ovulasyon testini kullan canım bende o şekilde hamile kaldım ve yumurtlama dönemi yararlı şeyler yedim
Sen buraya at etiketle beni yardımcı olurum canm adetin bitince başlıyorsun mesela saat 11de sıvıyı kes 2 saat snra test yap gün geçtikçe koyulasiyor en koyu pik yumurta oldu demek sonra siliklesiyor oda çatlama demek değerlendirmek gerekTamam canım denıcem bulundugum yerdeki eczanelerde yok ınt sipariş edıcm birde ıkı cızgı cıktıgında o gun mu birlikte olunuyor tam olarak nasıl canım
Pik oldugu gün havuç ye ada çayı iç çatlama kolay oluyor canm valla surekli çerez fındık fıstık badem aklına ne gelirse yedik eşimle birlikteBıde ne yedin canım ben ıncır yiyorum bakalım
Merhaba kızlar hamile kalmak istiyorum herhangi bir sorun yok ben ve esimde bende sadece ıdrar yolu enfeksiyonu var arı sütünü duydum kullananan var mı yada sizler hamıle kalmak için hangi kürleri yaptınız bilgi verir
ben bi hekimle görüşüp muayene olup ona göre hareket etmenizi öneririm
Tamam canım ben uygulamaya pek girmiyorum bilmiyorum acıkcası birde adetım yeni bıttı testi alcam 3 4 gun sonra yapsam bı sorun olur mu acaba sabah yapılıyor demi gercekten cok istiyorum Rabbım ınsallah bana da verır,Sen buraya at etiketle beni yardımcı olurum canm adetin bitince başlıyorsun mesela saat 11de sıvıyı kes 2 saat snra test yap gün geçtikçe koyulasiyor en koyu pik yumurta oldu demek sonra siliklesiyor oda çatlama demek değerlendirmek gerek
Pik oldugu gün havuç ye ada çayı iç çatlama kolay oluyor canm valla surekli çerez fındık fıstık badem aklına ne gelirse yedik eşimle birlikte
Bide iliskiden snra yastık koydum hiç kalkmadım canm 1 saat yastık durdu oyle yastığı çekince hemen olduğum şekilde uyudum kalkmamak önemli daha önceki aylar kalktım ama hamile oldgum ay testle takip ettim hiç kalkmamaya dikkat ettim tuttu cnm lık la kı
Insallah test hemn gelirse olur canm adetin kac gunde oluyor o önemli isteTamam canım ben uygulamaya pek girmiyorum bilmiyorum acıkcası birde adetım yeni bıttı testi alcam 3 4 gun sonra yapsam bı sorun olur mu acaba sabah yapılıyor demi gercekten cok istiyorum Rabbım ınsallah bana da verır,
Rabbım saglık la kucağına almayı nasip etsin kac aylık evlisin merak ettimPik oldugu gün havuç ye ada çayı iç çatlama kolay oluyor canm valla surekli çerez fındık fıstık badem aklına ne gelirse yedik eşimle birlikte
Bide iliskiden snra yastık koydum hiç kalkmadım canm 1 saat yastık durdu oyle yastığı çekince hemen olduğum şekilde uyudum kalkmamak önemli daha önceki aylar kalktım ama hamile oldgum ay testle takip ettim hiç kalkmamaya dikkat ettim tuttu cnm şükür bebis
13 ay oldu canm bebis 3 aylik ama eşimi toplam 5 ay ancak gördüm yani 5. Denemede hamile oldumRabbım saglık la kucağına almayı nasip etsin kac aylık evlisin merak ettim
Tamam test alayım yapıyım olmadı dıger ay yaparım koyu olunca yumurtluyosun sInsallah test hemn gelirse olur canm adetin kac gunde oluyor o önemli iste
Bnde ilkkez kullandım canm o ay hemn başladm adetim biter bitmez iste o şekilde takip ettim dediklerimi yaptım şükür oldu ama öyle kur falan kullanma ne etki eder bilemiyorsun bu testi dene bnce sadece
Cok amin ben 3 ay önce bebegımın kalbi durdu 3 bucuk aylıkken eşim asker gurbetteyım en yakın arkadaşımla burda aynı anda hamıle kaldık onunki durup benımkı olmayınca ölüyorum onun adına tabı seviniyorm ama bilmiyorum cok kotu bı durum cok13 ay oldu canm bebis 3 aylik ama eşimi toplam 5 ay ancak gördüm yani 5. Denemede hamile oldumRabbım isteyen herkesle birlikte sana da nasip etsin inşallah
Dediğim sayfadan satın aldım ve gun gün takibini ücretsiz yapiyor. Ebru hanimla konusun bi.Tamam canım denıcem bulundugum yerdeki eczanelerde yok ınt sipariş edıcm birde ıkı cızgı cıktıgında o gun mu birlikte olunuyor tam olarak nasıl canım
Cok iyi anlıyorum seni en azindan yanındasn oyle dusun ben yüzünü bile görmedim görevden gelecekte 15 gün izin olacak o sırada adetim bitmiş yumurtlama dönemi gelmiş olacakta tutacak sen düşün artkTamam test alayım yapıyım olmadı dıger ay yaparım koyu olunca yumurtluyosun s
Cok amin ben 3 ay önce bebegımın kalbi durdu 3 bucuk aylıkken eşim asker gurbetteyım en yakın arkadaşımla burda aynı anda hamıle kaldık onunki durup benımkı olmayınca ölüyorum onun adına tabı seviniyorm ama bilmiyorum cok kotu bı durum cok
Onu bilmiyorum canm dediğin gibi orası daha bilgili daha çok faydası olurDediğim sayfadan satın aldım ve gun gün takibini ücretsiz yapiyor. Ebru hanimla konusun bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?