- 26 Ocak 2021
- 82
- 34
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sedatayfunn
-
Tamam cok tesekkür ederim yarin ilk isim ona yazmak ınsallah bende bir gün hamıle olup bu mesajları okur duygulanırımDediğim sayfadan satın aldım ve gun gün takibini ücretsiz yapiyor. Ebru hanimla konusun bi.
Insallah en kısa sürede tekrar bebeğin olur canm sabret ve dua etCok amin ben 3 ay önce bebegımın kalbi durdu 3 bucuk aylıkken eşim asker gurbetteyım en yakın arkadaşımla burda aynı anda hamıle kaldık onunki durup benımkı olmayınca ölüyorum onun adına tabı seviniyorm ama bilmiyorum cok kotu bı durum cok
İki kere o sayfanın ovulasyon testi ve bilgileri ile gebelik nasip olduOnu bilmiyorum canm dediğin gibi orası daha bilgili daha çok faydası olur
Ben ümitsiz olarak almıştım denk gelmez izin diye şansıma denk geldi testide bi şekilde araştıra araştıra yapmıştım
Olacak, yeter ki sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırakTamam cok tesekkür ederim yarin ilk isim ona yazmak ınsallah bende bir gün hamıle olup bu mesajları okur duygulanırım
Amin dua ediyorum baska elimden bısı gelmiyo sızde bana dua edınInsallah en kısa sürede tekrar bebeğin olur canm sabret ve dua et
Canm doktor kontrolünde mi kullandın? Ben kullanmadm ama çevremde kullanan var kendi kendine kullandıysan mesela yumurta gelişiyormus çatlama olmaya biliyormuşMerhaba kızlar aranızda klomen kullanan var mı ben kullandım fakat son adetim tarihinden beri bitmeyen pelvik ağrılarım var her iki tarafta da adet günüme 10 gün var daha ama adet belirtilerim de oluşmaya başladı ovülasyon günlerimide değerlendirdim klomenin etkisi sanırım böyle olan var mı acaba bu durumu yaşayanlardan cevap bekliyorum
Allah razı olsun gercekten cok tesekkur ederım denycem ıns olurOlacak, yeter ki sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak
Gorev gunleri baya uzun dogu da mı calısıyo asker sanırsamCok iyi anlıyorum seni en azindan yanındasn oyle dusun ben yüzünü bile görmedim görevden gelecekte 15 gün izin olacak o sırada adetim bitmiş yumurtlama dönemi gelmiş olacakta tutacak sen düşün artkilk defa 1 ay izin yaptı artk bebek için yani yollamadım ağladım gitme diye yoksa imkansızdı 15 günde
Bende ilk ovulasyon kullanmam da oldu arkadaşıma söyledim oda aynı şekilde ilk denemede oldu bnde isteyen herkese söylüyorum cnm dediğin gibiİki kere o sayfanın ovulasyon testi ve bilgileri ile gebelik nasip olduo yüzden herkese öneriyorum, inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Sınır ötesinde canm en az 2 ay görevi hele düğün olmadan iste sozlendik ertesi gün gitti tam 4 seneye yakın suriye de kaldi hala da devam artkGorev gunleri baya uzun dogu da mı calısıyo asker sanırsam
Ederim tabi ki etmez olur muyum hiç inan her gece ediyorum Rabbım isteyen herkese bebek nasip etsin aratmasın diyeAmin dua ediyorum baska elimden bısı gelmiyo sızde bana dua edın
Evet baya kalmıs sizin canları sag olsun gerısı bos Rabbım ayaklarına tas degdırmesın hıc birininSınır ötesinde canm en az 2 ay görevi hele düğün olmadan iste sozlendik ertesi gün gitti tam 4 seneye yakın suriye de kaldi hala da devam artk
Allah razı olsun canım bakalım bıde ovulasyon testi deneyim insallh bu ay tutarEderim tabi ki etmez olur muyum hiç inan her gece ediyorum Rabbım isteyen herkese bebek nasip etsin aratmasın diye
Insallah canm öyle kısıtlı zamn olunca bu ovulasyon takibi en iyisi günleri bilip ona göre hareket ediyorsun en azındanEvet baya kalmıs sizin canları sag olsun gerısı bos Rabbım ayaklarına tas degdırmesın hıc birinin
Aynen denemekte fayda var ıkı cızgı belirgin olunca yumurtlama silik olunca catlama dimi bıde her gun yapcaz 15 gun boyunca sanırım kusura bakma pek bilmiyorum boyke seylerıInsallah canm öyle kısıtlı zamn olunca bu ovulasyon takibi en iyisi günleri bilip ona göre hareket ediyorsun en azından
Insallah canm ınsallahAllah razı olsun canım bakalım bıde ovulasyon testi deneyim insallh bu ay tutar
Valla canm ben testi aldım işte ikinci yani t çizgisi koyulasmaya başladı değerlendirmeye başladım olay şu benm yumurta gec çatladı o yuzden her günü değerlendirdim çatlama oldu yine değerlendirdim sana atarim resmini hatta bide arkadaşımın var onu da atarjm çünkü oda ilk kez test kullandı hamile olduğunu ogrendiAynen denemekte fayda var ıkı cızgı belirgin olunca yumurtlama silik olunca catlama dimi bıde her gun yapcaz 15 gun boyunca sanırım kusura bakma pek bilmiyorum boyke seylerı
Doktor kontrolü değil bu sefer kullanabilirsin demişti bana ağrılarım var şuan acaba çatlama mı olmadı ondan mı ağrı var yada kist olarak mı kaldı pazartesi doktora gidersem iyi olacakCanm doktor kontrolünde mi kullandın? Ben kullanmadm ama çevremde kullanan var kendi kendine kullandıysan mesela yumurta gelişiyormus çatlama olmaya biliyormuş
Canım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibiValla canm ben testi aldım işte ikinci yani t çizgisi koyulasmaya başladı değerlendirmeye başladım olay şu benm yumurta gec çatladı o yuzden her günü değerlendirdim çatlama oldu yine değerlendirdim sana atarim resmini hatta bide arkadaşımın var onu da atarjm çünkü oda ilk kez test kullandı hamile olduğunu ogrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?