Gebeliğe Hazırlık Yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar aranızda klomen kullanan var mı ben kullandım fakat son adetim tarihinden beri bitmeyen pelvik ağrılarım var her iki tarafta da adet günüme 10 gün var daha ama adet belirtilerim de oluşmaya başladı ovülasyon günlerimide değerlendirdim klomenin etkisi sanırım böyle olan var mı acaba bu durumu yaşayanlardan cevap bekliyorum

Insallah en kısa sürede tekrar bebeğin olur canm sabret ve dua et

Onu bilmiyorum canm dediğin gibi orası daha bilgili daha çok faydası olur
Ben ümitsiz olarak almıştım denk gelmez izin diye şansıma denk geldi testide bi şekilde araştıra araştıra yapmıştım
İki kere o sayfanın ovulasyon testi ve bilgileri ile gebelik nasip oldu o yüzden herkese öneriyorum, inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Canm doktor kontrolünde mi kullandın? Ben kullanmadm ama çevremde kullanan var kendi kendine kullandıysan mesela yumurta gelişiyormus çatlama olmaya biliyormuş

Gorev gunleri baya uzun dogu da mı calısıyo asker sanırsam

İki kere o sayfanın ovulasyon testi ve bilgileri ile gebelik nasip oldu o yüzden herkese öneriyorum, inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bende ilk ovulasyon kullanmam da oldu arkadaşıma söyledim oda aynı şekilde ilk denemede oldu bnde isteyen herkese söylüyorum cnm dediğin gibi

Insallah canm öyle kısıtlı zamn olunca bu ovulasyon takibi en iyisi günleri bilip ona göre hareket ediyorsun en azından
Aynen denemekte fayda var ıkı cızgı belirgin olunca yumurtlama silik olunca catlama dimi bıde her gun yapcaz 15 gun boyunca sanırım kusura bakma pek bilmiyorum boyke seylerı

Aynen denemekte fayda var ıkı cızgı belirgin olunca yumurtlama silik olunca catlama dimi bıde her gun yapcaz 15 gun boyunca sanırım kusura bakma pek bilmiyorum boyke seylerı
Valla canm ben testi aldım işte ikinci yani t çizgisi koyulasmaya başladı değerlendirmeye başladım olay şu benm yumurta gec çatladı o yuzden her günü değerlendirdim çatlama oldu yine değerlendirdim sana atarim resmini hatta bide arkadaşımın var onu da atarjm çünkü oda ilk kez test kullandı hamile olduğunu ogrendi

Canm doktor kontrolünde mi kullandın? Ben kullanmadm ama çevremde kullanan var kendi kendine kullandıysan mesela yumurta gelişiyormus çatlama olmaya biliyormuş
Doktor kontrolü değil bu sefer kullanabilirsin demişti bana ağrılarım var şuan acaba çatlama mı olmadı ondan mı ağrı var yada kist olarak mı kaldı pazartesi doktora gidersem iyi olacak

Canım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…